kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Buraya arayıp da bulamadığımız şeyleri yazalım daha güzel olur. Edit: Eraqrest uyardı, konunun başlığını "Arayıpta Bulamadığınız Şeyler" olarak yazmışım, düzelttim. Benim gibi hanzo adamlara moderatörlük verilince böyle oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 AS Roma forması arıyorum deliler gibi. Hani bu uzun kollu olup vücuda yapışan cinsinden. İzmir'de barçın vs heryere sordum ama yok, e-bay den baktım buldum ama 40$ forma gerçi o dert değil de 20 $ kargo diyorlar. Bulabileceğim yer bilen var mı acaba? Orjinal ve sıfır olması dileğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 How to play DotA, yeni başlayanlar için el kitabı aryorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Nightmare before Christmass DVD sini arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 lotr extended versiyonunu arıyorum türkçe altyazı önemli değil fazkat görüntü ve ses full kalite mümkünse orjinal olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 synorin said: lotr extended versiyonunu arıyorum türkçe altyazı önemli değil fazkat görüntü ve ses full kalite mümkünse orjinal olmalı lotr the motion picture of trilogy var dvd set orjinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Liverpool'un bastirdigi 8-0 tisortlerinden almak istiyorum, kargosu pahaliya geliyor, imkani olan varsa ozel mesaj vs. lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 e abi satmak istediğimiz şeyler içinde bi topic olsun pazar alanı 2 topicle bitsin. bişey arasam açıkçası kullanmam bu topici, çünkü kimsenin görceğini zannetmiyorum,hele bide sayfa sayısı artarsa ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hayır işte öyle değil mesela ben bişi ararım ama bulama hiç bi yerde buraya açarım ama ilgi görmez her gün girip "up" yazana kadar buraya yazarım ki girenler buraya okur satmak için ayrı bi topic saçma zaten sen bişi satıyosun ben bişi 200 kişi bişi sattığını varsayalım kim kime yazıyo nasıl anlıycaz aynı topicte buranın amacı bişi aramak için topic açıp o topicin unutulup gitmesi yerine burda kalması ve girip bakanların " aa bu bende vardır dur söyleyim" demesi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bence mantıklı bu topic. Ben de 2. el en az 17" LCD monitör arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ben buralarda biyerlerde rep yapmıştım onu arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Dedim abi mundar etmeyelim sticky i diye sen dinlemedin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 said: Ben de 2. el en az 17" LCD monitör arıyorum. Bende arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 newlineshop dan daha ucuza arıyorum bunları. $649.95 $99.00 $128.95 $65.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 SethValor said: Nightmare before Christmass DVD sini arıyorum. Bende arıyorum hehe Ayrıca LOTR Extended versiyonu TR'de çıkmadı biliyorum.Dışarıda satılanlarda da Türkçe altyazı yok.Ama yine de koleksiyonda olması gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bende tr altyazısız motion of picture trilogy var daha kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 abi extended sahneler var mı motion picture da? türkçe altyazı sorun değil bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bilmem izlemedim.yoktur belki extended şundan; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Diss atmıştım onu arıyorum. Orçun sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Dick Tracy ve From Dusk Till Dawn Dvdlerini arıyorum :) Birde üstte yazmışım tekrar yazıyorum,Nightmare Before Christmas Dvd'si hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 1/144 High Grade model kit arıyorum (paketi açılmamış olmalı , HGUC olursa şık olur) Gundam SEED mangasının Volume 2 ve SEED DESTINY mangasının Volume 3'ünü (ve sonrasını) arıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 60 dan 355 e kadar One Piece anime ını arıyorum.Boş dvdleri ben yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 alınık dragonlance fifth age fate deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 akuma satiyim sana 1/144 HG murasame http://www.marktplaza.nl/Gundam-Seed-Destiny-HG-Murasame-Production-Type-1-144-4455439.php ama seed sevmiyordun sen eh ben 1/144 yapmiyorum MG nin evrdigi zevki evrmiyor malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar