sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 animasyona ihtiyaç yokken niye animasyon yapılır anlamıyorum. sırf bu yüzden ağır gıcık oldum. hayır yani hiper animasyon olsa anlıcam, hala skintronik bir seviyede sinema sektörü bu konuda. e niye zorluyosunuz huleyn. çekin işte paşa paşa gerçek aktörlerle. deli etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 çizgiromandaki abzürtlüğü verebilmek için animasyon tercih etmişlerdir gibi bi tahminde bulunayım. bence doğru seçim ve animasyonu böyle pixar animasyonları tadında değil de realistik bi şekilde yapmış olmaları da ayrıca + puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi gayet naif çizgileri olan bir çizgiromanı realistik animasyon çekmeleri neden artı puan? Ha suratlar hariç görüntüleri ben de beğendim ama realistik demiyim de net ve temiz olduğu için modellemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bi sürü bişiler: http://www.youtube.com/watch?v=4n-yTvXWvbI http://www.youtube.com/watch?v=mUnhfDP1Mgg http://www.youtube.com/watch?v=saF5zMXr4b8 http://www.youtube.com/watch?v=e8EdwZKOjkI http://www.youtube.com/watch?v=BMjQXV17OJU http://www.youtube.com/watch?v=vDJu1QPD4bE#! http://www.youtube.com/watch?v=A9ButN_qymw http://www.youtube.com/watch?v=YqeQa2LT1vE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tenten threesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 film için düşünülen intro şeysi, bütün tenten serilerine gönderme var: http://vimeo.com/30402976 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 dün gece yazmayı unuttum, gittim ben, sinemanın trollüne gelip türkçe dublaja girmek zorunda kaldık fakat şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki olağanüstü olmuş dublajı, hani netten biraz orjinaline falan baktım da hiçbir farkı yok, hatta yine dilimize özel geyikleri çok iyi yedirmişler ki gülmekten öldüm. Spo Sakharine'den sürekli şeker isimli adam, şeker gibi adam diye bahsetmeleri bile olağanüstüydü adsfs gerçi çizgi romanda falan öyle mi bilmiyorum. Spielberg bu sefer yapmış, başları biraz sıkıcı fakat özellikle Haddock'un olaya girmesiyle film bambaşka bir boyut alıyor. Fas'taki tek plan sahne ise gerçekten büyük bir yaratıcılık ve emek ürünü, Mutlaka gidin görün, Spielberg bu sefer yapmış cidden. Uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar güzel bir filmini izledim. Özellikle Türkçe dublaja gidebilirsiniz birde, hiçbir çekinceniz olmanız. Dudak uyumuna kadar kusursuza yakın bir dublajdı. 8/10 çalışır benden çok rahat bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 topik 2007 de açılmış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Obaaa çıkmış demek dönüyim ist.'a ilk işim gitmek olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 haftasonu hasılatı $56.2 million muş şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 IMAX'te mi gitmeli yoksa capacity cinebonus mu yapsam? normalde sinemaya hep cinebonusta gidiyorum, imax'e hiç gitmedim, çok övülüyor. bu filmi de özellikle bekliyordum. ne dersiniz patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 IMAX git abi, her şekil 3D normal ezer geçer. Yalnız 3D'li mi 3Dsiz mi dersen bence 3Dsiz git. Ben gözlerim yorulduğunda bir ara gözlükleri çıkardım ekrana baktım falan da renkler falan bildiğin kat kat daha iyiydi gözlüksüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 keske 3d'siz salonlar daha çok olsa. Ben çok beğendim film'i. Tintin fanlarının beğenmediği şeyde genelde şu : Tintin bu kadar aksiyona girmez aşırı aksiyon var. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Tenten aksiyona girmez değil değil girer ama bu filmde olay aksiyona üstüne kurulmuş. Açıkçası senaryo ve kurgu çok zayıf, ha kalktıp da realist bir öykü beklemiyorum ama açın okuyun Tekboynuz'un Esrarı'nı bundan çok daha özenli ve akıllıca bir senaryoya sahip( ve sürükleyici en önemlisi). Yazılı eser filme çekilirken değiştirilmemesi taraftarı değilim, ancak sen değiştirirken bu kadar özensiz oluyorsan özgün esere saygısızlık yapılıyor diye düşünüyorum. Teknik olarak film çok üstün gerçekten animasyonlar, hele o arka planları beğenmemek mümkün değil. Yine de film biraz buna kurban gitmiş gibi geldi. Tamam kesintisiz aksiyon sahneleri, fırfır dönen kamera açıları ilgi çekici ve seyir zevki sunuyor, ancak film başka ne sunuyor. Yönetmen eminim kendini tatmin etmiştir, biraz da izleyiciyi tatmin etmeye çalışsa daha iyi olurdu. Hollywood animasyonlarını hemen her zaman türkçe dublajlı izlerim ve memnun kalırım. Bu defa da izledim ve dublajın kendi içinde iyi yapıldığını söyleyebilirim, ancak sonuçta bu Türkçe'ye defalarca çevrilmiş bir eser. Kaptan'ın lafı "hay bin lombar" ya da "bin milyar kere bin lombar" dır. Filmde gerçekten çok anlamsız kaçtığını düşündüğüm "lanet lombar kapağı" lafını ise hiç duymadım. İngilizceden doğrudan çevirdiler herhalde. Aynı şekilde kaptanın küfürleri ister fransızca ister türkçe baskıları okuyun tek başına insanı güldüren orjinalliktedir. Filmde ise alelade olmuş. Ha ama ingilizce izlesem ve dupond yerine thompson, milu yerine snowie duysam o da kesinlinkle tat vermeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Dublaj iyiydi bence de. Konunun değişmesi iyi olmuş, orijinali ezbere biliyor çoğu kişi zaten. Kitapları iyi birleştirmişler, daha bir Tenten vari olabilirdi ama. Aksiyon dolu olması hoşuma gitti benim; farklı bir Tenten izleme umuduyla gitmiştim, öyle de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 dublajda 3d de iyiydi. 3d den nefret etsemde zorunlu izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 izledikten snora intihar edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 senaryoyu daha iyi bekliyordum ne yalan söyleyeyim. steven daha iyisini yapardı bence. ancak ilk sinema filmi diyor, kendimi avutuyorum. eğlenceliydi ama film baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Film neredeyse muhteşemdi bence. Çok beğendim. Tekboynuz'un esrarını tekrar okumam lazım, senaryo örgüsü biraz daha farklı, daha başarılı gibiydi. Ona rağmen film bence gayet güzel olmuş. 3d'den hiç haz etmeyen ben bile gayet severek izledim 3 boyutlu olarak. Animasyon kalitesine laf eden zaten zorlamasın pek. Bayağı başarılıydı. Keşke dublajlı gitseydim, karakterlerin ingilizce isimleri (Thomson Thomsen, Snowy falan) fazla kulak tırmaladı orjinalde, dublaja güvenememiştim ama çok iyi kıvırmışlar yorumlardan anladığım kadarıyla. Bi dahaki filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Film efsaneydi resmen. Bir kere animasyon kalitesi yüzünden ağzım açık izledim bütün filmi. Şuana kadar yapılmış en detaylı, en kaliteli animasyon budur. Kafalar karikatürize olmasa ayırt edemeyeceğiz resmen. Aksiyon oranı bence iyiydi, Tenten atmosferini baltalamamış 3 kitabın birleştirilmesi. Bütün elementleri korumuşlar, acaip başarılı bir uyarlama olmuş, çizgi roman gözlerimde canlandı direk. Andy Serkis YARDIRMIŞ usta... Şu şekilde bile oscar'ı hak eder adam ya. Birde film çocuklar için yeni bir imagination creator milestone'dur bence. Küçükken izleyip hayallare daldığım filmler gibi hissettirdi direk, harika harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 lath beğendiyse film şirinlik abidesi gibi bişi pembe tüylünün adasında falan geçiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 O nerden çıktı baa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 cevahir cinebonus'ta gidicem filme bu akşam. 3d versiyonu türkçe dublajlı mı bilen var mı? arkadaşım gavur, türkçe bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 İkisinden de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hala vizyonda dimi film daha gitmek nasip olmadi. cumartesi gitmeyi planliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar