-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben sadece sinir duygusu besliyorum bu ayrılma olaylarına karşı artık. hayır niyet nedir onu anlamıyorum bırakıcaksan sesiz sedasız bırak. gidecek olan olcaksa buraya yazsın yaygara çıkarmasın daha fazla. hatta tercihen yazmadan gitsin. başka insanlarıda etkiliyorsunuz. bu konuyu açmamak için çok bekledim ama sabır falan bırakmıyorsunuz. oraya buraya ben gidiyorum kendine iyi bak paticik böhüe diye topik açmak güzel birşey değil bilhakis kötü birşey. herkes anladı umuyorum.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Elalemin derdi seni mi gerdi olayı var birde.
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Pati kabuk değiştiriyor. Bazıları eski arkadaş ortamı havasını arıyor hepsi bu.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 millete gidiyorum deyince dönmemek için bir sebebin oluyor, yani bir nevi insanlara gittiğini bağırarak kendini gitmeye zorlamak oluyor (o kadar insana gittim ben dedikten sonra dönmek komik olur zira)
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 giden sessizce gitse bari. illa birilerine ulaşması gerekiyorlarsa özel mesaj atsınlar tanıdıklarına ve sessizce gitsinler.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 birakiyorum varisim olarak secicegim kisiyi belirliycem birazdan
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bırakırken arkasında iz bırakmak konuşulmak istiyolardı ahanda topic bile açıldı adamlar başarılı
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 pati bırakılır mı ya, pati pati olalı en iyi kıyağını yapmış şurda bana..
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Lutfen ben giderken olivies gidiyor diye bolum acin.ordan hayran kitlemle iletisimi saglarim.
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sen gidersen bırak topici olivies gitti diye bölüm açtırmaya çalışırım ben ulaşcım haha. edit: içimdeki olivies aşkı bir başka. evet aynı şeyi söylemişim görmeden. olivies gitme:((8
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Başlarım sizin patiyi bırakanlara karşı olan zihniyetinize, alayınıza! Gidiyorum olm ben! Yaa..
sir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 "gidiyorum yeter11" falan diyip geri dönenler de oldu ya, bu kadar takmayalım kafamıza :)
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 O değil benim bir site nasıl bırakılır onu aklım almıyor. Tamam işin gücün olabilir, artık yeterince ilgilenemeyecek olabilirsin ama bir daha gelemiyorum kadar saçma gerekçe olamaz gibi geliyor bana. Bundan böyle internete girmeseler anlarım dediklerini.
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 giderken söversen area damage vurma imkanın var
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 GS gibi, patide de gençleştirme çalışmaları var
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İyi kötü birçok zamanını burada geçirmiş insanların giderken bir hoşçakal demesinde artniyet aramamak lazım.
Voys Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bırakmayın lan, illaki bi kaç güzel kız üye olacak. illa ki.
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Voys said: kime yazıon? sen de mi yazacan hayırdır? :P
Öne çıkan mesajlar