Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni moda patiyi bırakmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben sadece sinir duygusu besliyorum bu ayrılma olaylarına karşı artık. hayır niyet nedir onu anlamıyorum bırakıcaksan sesiz sedasız bırak.

gidecek olan olcaksa buraya yazsın yaygara çıkarmasın daha fazla. hatta tercihen yazmadan gitsin. başka insanlarıda etkiliyorsunuz. bu konuyu açmamak için çok bekledim ama sabır falan bırakmıyorsunuz. oraya buraya ben gidiyorum kendine iyi bak paticik böhüe diye topik açmak güzel birşey değil bilhakis kötü birşey.

herkes anladı umuyorum.
Mesaj tarihi:
millete gidiyorum deyince dönmemek için bir sebebin oluyor, yani bir nevi insanlara gittiğini bağırarak kendini gitmeye zorlamak oluyor (o kadar insana gittim ben dedikten sonra dönmek komik olur zira)
Mesaj tarihi:
sen gidersen bırak topici olivies gitti diye bölüm açtırmaya çalışırım ben ulaşcım haha.

edit: içimdeki olivies aşkı bir başka. evet aynı şeyi söylemişim görmeden. olivies gitme:((8
Mesaj tarihi:
O değil benim bir site nasıl bırakılır onu aklım almıyor. Tamam işin gücün olabilir, artık yeterince ilgilenemeyecek olabilirsin ama bir daha gelemiyorum kadar saçma gerekçe olamaz gibi geliyor bana. Bundan böyle internete girmeseler anlarım dediklerini.
  • Yeni Oluştur...