kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 boş ver ağlayasım geliyo aklıma geldikçe o anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 adamınbiri said: bi euro kaç ytl diye merak etmedim zaten 1 euro kaç dolar diye merak ettim elimde 50 euro var onu dolara cevirirsem sanırım 30 dolar falan ediyo dimi? Hemen hemen o kadar işte.Msn atıyorum özelden ben bozarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 adamınbiri said: bi euro kaç ytl diye merak etmedim zaten 1 euro kaç dolar diye merak ettim elimde 50 euro var onu dolara cevirirsem sanırım 30 dolar falan ediyo dimi? ... Alıntılamak zorundaydım , ama yazacak bişey yok yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Aslında Amerika'da para kazanıp Türkiye'de o doları YTL'ye çevirip faize koymak (devlet tahvili, vs. vs. de alınabilir) daha sonra da parayı faizden alıp dolara çevirip geri götürmek oldukça karlı bir işlem. Geçen hesaplamıştım %34 gibi bir net kar elde etmiş geçen sene dolarını YTL'ye çevirip faize yatırmış birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 TR ekonomisini ayakta tutan şey zaten o son yıllarda. Bankadan kredi al TLye yatır, kazan kredini geri öde %16 kazan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Aynen sıcak parayla cari açık idare ediliyor, yoksa kriz çıkacak. Benim merak ettiğim Amerika doları daha ne kadar düşürebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bankadan kredi alıp kredi kartı borcunu ödesen bile kardasın nerdeyse. deli para var şu an ülkede ne yapsan kar ediyorsun, yeter ki paran olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Herşey bi gecede tepetaklak olabilecek veya oldurulabilecek bir ekonomi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 E zaten amaç o? Böylece olası iktidar değişikliğinde yeni hükümet zora sokulabilecek. İktidara geldiği anda sıcak para akışı kesilse, yabancı sermaye çekilse (Türkiye'ye sıcak para getirenleri kastediyorum) kısa zamanda kriz çıkacak. Türkiye'ye şu kadar yabancı sermaye girdi, borsa tavan yaptı, dolar düşüyor vs. vs. diye halay çeken bakanlar, yetkililer vs. bilmiyor mu sanki neyin ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bu işlerden anlamam ben valla en son gittim altın aldım şansa aldıktan sonra altın düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Altına bişey olmaz ya :P , en temiz para saklama aracı bence. Tabii Krynn'daki gibi pabucu dama atılır da çelik değer kazanırsa o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Absolut said: Herşey bi gecede tepetaklak olabilecek veya oldurulabilecek bir ekonomi. aynen öyle.gece yatarsın milyon dolarların var.sabah kalkarsın tek paran cebinde kalmış olan. bunu bir kez 2001 de birkezde şuan yaşamakta oldugum için anlatılmaz yaşamak lazım diyorum. adamı intihara kadar götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 çok para kaybetmiştim o zamanlar intiharın eşiğindeydim zar zor ayakta kaldım yıkılmadım ama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 en iyi yatırım biradır ben hep öyle yapıyorum sonuclardan baya mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kermit said: çok para kaybetmiştim o zamanlar intiharın eşiğindeydim zar zor ayakta kaldım yıkılmadım ama ! valla üzerime alındım.böyle dalga geçiyormuşçasına bi yazı gibi geldi ama :) yanlış anladıysam pardon şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 harbiden be kermit kötü günlerdi hatırlarım. az mı başında bekledik az mı hastanelerde sabahladık gerçi o kadar "para içinde yüzme" dönemlerinden sonra alıştın be çulsuzluguda daha bi samimi yaptı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eet böylesi daha güzel para varken arkadaşlarıma size zaman ayıramıyodum bak paralar gitti olsun böylede iyiyim bana yetecek kadar olsun eyw ama işçiler işsiz kalınca birden şirkette çalışan onlara üzüldüm ençok sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 naparsın.. hayat deniyo işte bu engebeli yola bi batıyon bi çıkıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 o yüzden ne demiş atalarımız parayı basarsın dolara olursun madara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben hepinizden once gordum gercegi irak bombalanicak dendiginde 3000lt benzin alip depoladim okuz gibi kardayim biraz daha petrol fiyatlari artarsa satip emekli olcam 10 litrede bush a yolliycam maksat aramiz bozulmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 http://www.x-rates.com/calculator.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 güzel site -rep TL yok:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 1 vuruş kaç kuruş gibi olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 adamınbiri said: off kafam karıştı hiç anlamam şu işlerden hayatım boyunca sözel okudum çünkü ben =) mattan falan hep 45 alarak geçtim acıyın bana :( olm sana para mara vermesinler. sen bu kafayla tavuk gibi yolunursun... sen: abi bu cd kaç para? adam: 5 dolar. sen: ama bende 7 euro var? adam: o da olur. sen: tamam anlaştık. (harika bi pazarlıkçıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kafam güselken yaptım ben buna benzer bişi ahefuaehufa:D sigara alıyodum konuşma aynen şu ben: abi sigara nekadar? bakkal:4.5 milyon ben:abi 5 milyon var olur mu? bakkal:4.5 milyon diyorum ya abicim ben:abi 5 var işte yaa başka param yok valla bakkal:tamam ver sen o parayı bana *sigara ve 500 bin verir* ben:abi bu sigara 3.5 milyon değil mi 1 milyon eksik verdin aefuaehfuaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar