goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bu mu ? http://www.imdb.com/title/tt0120434/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 eveeeeeeeeeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bir film vardı. Filmin başında otisti bir çocuk vardı. Çocuk gazetenin bulmacasındaki bir şifreyi çözüyordu. Hatta Bruce wills in oynaması da ihtimal. O şifre de uzayla ilgili bir projenin koduydu neydi bu film? mission to mars sanıyordum baktım değilmiş. şifre merkür müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 mercury rising Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drjd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 bi animasyon vardı, çocuk küçülüp portakalın içine giriyodu, böceklerle arkadaşlık ediyordu falan, eski baya 90'larda izlemiştim, fazla ayrıntı veremeyeceğim. sanırım başta normaldi küçülüp portakala girince animasyon oluyodu. cevap verebilene şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bi tane türk işi kovboy dizisi vardı, bayağa iyiydi. Cüneyt Arkın oynuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 gecen sene bi dizi vardı. uzaylılar dünyaya gizlice yerleşmişler amerikan başkanı zenciydi esas oğlan bilgisayar korsanıydı sarışın bi kız arkadaşı vardı poler face oyunculuğu vardı bütün ifadeler aynıydı. 1 sezon yayınlandı sonra kaldırıldı. neydi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 oo thanks. sırf ordaki ajan hatunun ismini hatırlamadığım ve bana lazım olduğu için sordum he ssfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 woody allen'a drop out olduğu üniversitesi ödül vermek için törene çağırıyordu. bir gün önce hizmetlerinden faydalandığı zenci bir fahişeyle birlikte ödülü almaya gidiyordu. hangi filmiydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Selam, Taa veletken izledigim, Cine5 filmlerinden birini ariyorum ama bulamiyorum. Gayet kisa boylu bir basketcinin biyografisi gibi bir seydi. Bir sahnesi de soyle; Zenci bi eleman, sokak basketbolu oynuyor. Mahalleden adam secip takimlara gonderen menajer tadinda bir adam bunu izlerken adamla anlasma yapiyorlar. Menajer tadinda olan diyor ki; smac basabilirsen senin icin birileriyle gorusurum. Tamam diyor, kosarak geliyor, zipliyor, top potanin demirinde kaliyor, eleman da kic ustu oturuyor. Diger adam gulerek uzaklasirken bu tifil eleman gelip ayak bilegindeki agirliklari cikariyor. Ahanda boyle bi filmdi. Tekrar izleyesim var ama bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ne apı ulan zaten stiki konu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Guncel mesajlar'da gorunsun diye. n00b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 di said: Gayet kisa boylu bir basketcinin biyografisi gibi bir seydi. Bir sahnesi de soyle; Zenci bi eleman, sokak basketbolu oynuyor. Mahalleden adam secip takimlara gonderen menajer tadinda bir adam bunu izlerken adamla anlasma yapiyorlar. Menajer tadinda olan diyor ki; smac basabilirsen senin icin birileriyle gorusurum. Tamam diyor, kosarak geliyor, zipliyor, top potanin demirinde kaliyor, eleman da kic ustu oturuyor. Diger adam gulerek uzaklasirken bu tifil eleman gelip ayak bilegindeki agirliklari cikariyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Earl_Manigault olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Abi buyuksun. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Ya, doksanlarda arıya alerjisi olmasına rağmen kız arkadaşının yüzüğünü mü ne bulmak için arı kovanının içine dalan bi tip vardı, daha doğrusu böyle bi tipin bulunduğu bi film. Hatırlayan var mıdır onun adı neydi ? Bir de, parliement sinema klübünde oynayan bi film vardı yine, kadının kocası mı ne ölüyodu da adam hayalet olarak geliyodu kadının yanına. havada yüzük uçurmalar falan bi ton artistlik yapıp ağlatıyodu bizi. bi de öyle bişi. Uykudan uyandım kafama takıldı bu iki film niyeyse ... :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 1. http://www.imdb.com/title/tt0102492/ 2. http://www.imdb.com/title/tt0099653/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 oy çok sağol ! çocukluğumun filmleri, bi daha izliyim ben bunları. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 diğeri neysede ghostu nasıl hatırlamadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 SNA1L said: diğeri neysede ghostu nasıl hatırlamadın :D evet, cevabı sorumun içinde gizliymiş de, uyku sersemi sadece 1-2 sahne geldi aklıma. çıkaramadım ondan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 yok ondan demedim şey gibi olmuş seninki ya bi film vardı yeşil harfler akıyodu mavi hap kırmızı hap fln neydi o?asdafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 My girlle ghost basil bilinmez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Unutuluyo abi, gelmeyin üstüme sdfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 - bir film vardı highlander tribi milletin birbirini kesip durduğu. uzun süredir arıyorum bulamadım. ilk başta highlander filmlerini araştırdım ama alakası bile yokmuş. katanali bi çok adam vardı. mor saçlı bi kız hatırlıyorum. filmin sonuna doğru olması lazım, birkaç kişi kapalı bir ortamda parandeler atarak savasiyorlardi, asansör boşluğu felan vardı. filmin sadece son kısımlarını izledigimden başka bisi hatirlamiyorum. - uzay vampirlerini konu alan bi film vardı. kahraman ekibimiz uzay gemisiyle seyahat ediyorlardi. ekipte gözleri çekik ex-vampir bi kız vardı. - şu sahne hangi filmden http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G8D1QVi3PfY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar