NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 gençler büyük ihtimalle bbc yapımı bu. dizide cinler ve periler var, bir cinle bir peri aşık oluyor birbirine, ırklar savaş halinde falan. böyle bir şeyler, hadi göreyim sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 neverland ? salladim bildigimden degil. http://www.listal.com/list/bbc-miniseries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 değil yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 romeo ve juliet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 şu var http://en.wikipedia.org/wiki/Pearlie Animasyon komedi dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hmm yok ya animasyon değildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bu filmi zamanında sormuştum ama cevap alamamıştım ve yine hatırlatmak istiyorum şöyle ki: Filmin yarısından yakalamıştım ve şöyle sahneler vardı. Post apocalypse bir dönem, savaş sonrasında ama öyle karanlık bir hava yerine daha çok monty python havası var. Savaş bitmiş ama hala cephede duran bir asker, askerin bir yüzü çavuş, diğer yüzü daha rütbeli bir asker ve kendi kendine konuşarak emirler veriyor. Gardrop var bir tane, konuşan bir papağan var; hatta ona anne ya da baba diyorlardı. Bir tanrıya inanıyorlar ama tanrı sadece ışık oyunlarıyla şans eseri yarartılmış garip bir şey. Daha da başka bir şey hatırlamıyorum. Eski bir film olduğunu söyleyebilirim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bi film vardı kevin costner oynuyordu sanırım yüzme hocası felanmıydı neydi ders veriyordu öğrencilere adı neydi onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yeessss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 elazulruby said: Bu filmi... Whoops Apocalypse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 şimdi ben baya küçükkene bi film izlemiştim, severdim de kendisini. yarım yamalak hatırladığım kadarıyla film bi hapishane gibi biyerde geçiyordu ama böyle yakın gelecekte geçiyodu sanki. hapisanenin zemininde kırmızı sarı yeşil çizgiler vardı, mahkumlar kırmızı çizgilere basınca ölüyo muydu, işkence mi görüyordu neydi, sarı çizgide işte uyarı mı alıyorlardı bişeydi. bu kadar bilgiyle bu filmi bana bulursanız allah ilan edicem bulanı, haydi gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Wedlock (1991) http://www.imdb.com/title/tt0103239/ Xenocide said: bu filmi bana bulursanız allah ilan edicem bulanı, haydi gogo alıntı da yapayım ki vereceğin title boşa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 fortress olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 evet abi çok büyük ihtimalle fortress. trailer izledim şimdi, o lazerli hücreler falan çok tanıdık geldi, bunu bi indirip izleyeyim, eğer oysa allahsın, o zamana kadar demi-allah indireyim dedim de bulamıyorum ki de torrent. özelden bi link falan atsa biri ne hoş olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 asdsad stimpak sen bu durum da yalancı peygambersin kardşiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 üzgünüm stim dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 eheh wedlock da iyidir ya, onu da izle işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Selam millet, Project X'i izleyince aklıma geldi. Küçükken bir tane film izlemiştim. Çocuğun birinin annesi ve babası evden tatile diye çıkıp bir daha hiç geri dönmüyorlardı. Çocuğu tek başına evde bırakıp trailer park/kamp alanı gibi bir yerde yaşamaya gidiyorlardı kendileri gibi çocuklarından bıkmış ailelerle birlikte. Gence telefon açıp durumu izah ediyorlardı. Genç de hiç bitmeyen bir parti vermeye başlıyordu. 7/24. Sonunu hatırlamıyorum filmin. Eleman liseliydi. Televizyonda izlemiştim. Hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Filmi hatırladım ama adını hayır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 düşünmen yeter. sağol. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bir grup insanın her cuma akşamı bir deliyi yemeğe davet ettikleri bir film vardı. var mı hatırlayan adını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0427152/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bi film vardı, Chevy Chase oynuyordu, aile&komedi filmiydi. bi sahnesinde chevy chase du bakiyim yaşlandım mı ben ona benzer bişi diyip barajın tepesine tırmanıyordu. filmin sonuna doğru chevy chase in oğlu olarak hatırladığım bi çocuk kumarhaneye gidiyodu, paso bi çeyreklik atıp oyun makinesinin kolunu çekiyodu, ferrari, lotus, jip falan geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar