moncici Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 interstate 60 olabilir http://www.imdb.com/title/tt0165832/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 evet interstate 60 sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bi film vardı: adamın biri idam edilio sonra elektrik hatlarından ruhu geziodu görüntüsü çıkıyordu televizyonun içinden falan çıkıyordu. bir kızla çocuk vardı çocuk hayalet mi neydi jonathan dı adı sanırım böyle bişeyler neydi o film? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 alperozg said: bi film vardı: adamın biri idam edilio sonra elektrik hatlarından ruhu geziodu görüntüsü çıkıyordu televizyonun içinden falan çıkıyordu. bir kızla çocuk vardı çocuk hayalet mi neydi jonathan dı adı sanırım böyle bişeyler neydi o film? hı? sabahın köründe kalkmam gerekmesi münasebetiyle konunun cevabını öğrenemeden yatmak zorunda kalmamın verdiği hüzün kapladı içimi.. umarım gecenin bi vakti çığlıklar içinde uyanıp bilgisayara koşmam.. kafama takıldı neydi bu film :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bi film vardı. eski komedi filmlerinden biri. zengin bi adam vardı ölüyodu, iki genç de bunu gizlemeye çalışıyodu. yanlarında taşıyolardı adamı, canlı diye yutturuyolardı millete. böyle hawaii falan, tatilli bi şeydi. eskiden acayip gülüyodum yine denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 biraz daha detay versen..hangi yıllara aitti??? filmin sonunda ne oluyordu, 0nu da spoille verbilrsin.oyuncularını tarif et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0098627/ bu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 evet bu, sağol. benden başka hatırlayan çıkar mı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bu film çok kötüydü diye hatırlıyorum. çoook uykum varken tvde denk gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 gece yarısı filmi bu.gece yarısında 2-3 kere bi kanalda rast geldim bu filme sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bu film seymiydi ya, adama muzik dinletince canlaniyordu kulakliklari cikartinca yine oluyordu o muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 türk filmi versiyonu da vardı bunu siyah beyaz ama hatırlayamadım adını şimdi,türklerden çalmışlar hıh.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 senko said: bu film seymiydi ya, adama muzik dinletince canlaniyordu kulakliklari cikartinca yine oluyordu o muydu evet o film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ya bir tane film vardı. 2 tane oğlan bir tane çingene kıza aşık oluyordu, deli gibi peşinde koşuyorlardı falan. İtalyada geçiyordu sanırım film. Bilmiyorum bu kadar hatırladıklarımla bilen çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 notre dame'in kamburu geldi aklima sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya bi dizi vardı böyle adam çocuklarına gençlik yıllarındaki maceraları anlatıyordu. tek hatırladığım sarışın bi adam vardı sürekli takım elbise ile gezip garip garip konuşuyordu :D. 2-3 bölümünü izledim 2-3 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 eh ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 how i met your mother :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ghostcrawler said: ya bi dizi vardı böyle adam çocuklarına gençlik yıllarındaki maceraları anlatıyordu. tek hatırladığım sarışın bi adam vardı sürekli takım elbise ile gezip garip garip konuşuyordu :D. 2-3 bölümünü izledim 2-3 sene önce. leon o, leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya eski çağlarla ilgili bi film vardı komedi filmi başta mağara adamlarını gösteriyo sonra roma imparatorluğuna geçiyo falan arada bi bölümü var hadım edilmekle ilgili sinema kulübünde izliyoduk sapık diye daha izletmediler :D adını bi öğrenebilsem izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 forgiver said: HymnOfSnuk said: Küçükken izlemiştim. Çocuk var ve arabası var , çocuk sürekli geziyor arabasıyla , aile filan yok. çok pis araba ve çocuk. çocuk , üzerinde harfler olan çıkartmalar arıyo , harflerle bi kelime yazdığı zaman ödül alıcak. filmin bir blümünde de çok az bulunan bir harf veriyo benzincinin teki. sonradan kızlarla bi olaylar geçiyo , harfleri çalınıyo galiba. bu filmin adı neydi ?[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. bu filmin adını hatırlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Rerore said: forgiver said: HymnOfSnuk said: Küçükken izlemiştim. Çocuk var ve arabası var , çocuk sürekli geziyor arabasıyla , aile filan yok. çok pis araba ve çocuk. çocuk , üzerinde harfler olan çıkartmalar arıyo , harflerle bi kelime yazdığı zaman ödül alıcak. filmin bir blümünde de çok az bulunan bir harf veriyo benzincinin teki. sonradan kızlarla bi olaylar geçiyo , harfleri çalınıyo galiba. bu filmin adı neydi ?[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. bu filmin adını hatırlayan adını değil de filmi hatırladım sanırım ya... hatta çocuk pedallara basabilmek için ayağının altına tahta filan bağlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 fenris said: Rerore said: forgiver said: HymnOfSnuk said: Küçükken izlemiştim. Çocuk var ve arabası var , çocuk sürekli geziyor arabasıyla , aile filan yok. çok pis araba ve çocuk. çocuk , üzerinde harfler olan çıkartmalar arıyo , harflerle bi kelime yazdığı zaman ödül alıcak. filmin bir blümünde de çok az bulunan bir harf veriyo benzincinin teki. sonradan kızlarla bi olaylar geçiyo , harfleri çalınıyo galiba. bu filmin adı neydi ?[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. bu filmin adını hatırlayan adını değil de filmi hatırladım sanırım ya... hatta çocuk pedallara basabilmek için ayağının altına tahta filan bağlıyordu. evt, adını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar