SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ohaaa ne kalbi temiz adammışım haaa AMA, AMA BENİM YARIN DİFERANSİYEL VİZEM VAR BÖHÜÜ Orjinalini alıcam zaten öyle izlerim ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dif denk :( hala setenay mı giriyo derslere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Bir film vardı.. Edward Norton masum taklidi yapıyordu. Herkesi kandırmıştı. En sonunda gerçek yüzü açığa çıktı. Neydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Buldum primal fear(ilk korku) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bi film vardı, bi katil var, böyle bi hikayeye bağlı olarak mı bi kitaba bağlı olarak mı cinayetler işliyor. Cinayetlerin birinde bi adamın bedenini her yerinden kanatıp farelerle dolu bi depoda bırakıyor. Birini şehrin altında buhar geçen bi borunun karşısında bırakıp haşlıyo mu ne. En son deniz kenarında birini mi boğuyodu yoksa birini iple mi boğuyodu hatırlamıyorum, tam olayı yapmadan bizim elemanlar hikayeyi çözüp son cinayeti engelliyorlardı galiba. Neydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 the bone collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 1 haftadır kafamda olan ama adını unuttugum bir film var hani bi kız kanser mi neydi babası rahip, kız üni. de okuyo elemanla aşık oluyolar sonra kız elemandan ayrılıyo ama adam bunun hastalıgını bilmiyor sonra ögreniyor falan evleniyolar sonunda neydi bunun adı kafayı yicem bulamıyom bulana benden eticin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bi film var morgan freeman ile antonio banderas oynuyor bunlar hırsızlar böyle işte bilmemne, morganın arkadaşını öldürmüşler hırsızlık işini de morganın üstüne yıkmışlar morgan da antonio yu bir şekilde ayarlayıp hırsızlık yapmaya çalışıyolar bilmemne yumurtası çalacaklar, bir rus mafyasına teslim edecekler şimdi ben filmi bayağı izledim izledim yanlız ben filmin son 10-20 dakikasında kalmak zorunda kaldım sanırım spoilere girebilir o yüzden anladıysanız hangi film diye öyle açın spöiler kasayı soyduktan sonra antonio hırsız değil polis çıkıyor morganı bırakıyor içerde yumurtaları götürüyor hehehe aferin lan diyip gidiyo rus mafyası falanca filan bunlar merkeze dönüyorlar meğersem hepsi oyunmuş işte, ripleyin arkadaşı ölmemiş, rus mafyası kılığında kızı öldürcez babında dümen kurup ripleye yardım etmesini sağlamışlar ripley de kızın avukatlığı sayesinde ve kasanın güvenlik firması ile anlaşma yapıp kaçıyor filan ondan sonra kalkmak zorunda kaldım daha bi yarım saat falan devam ediyo mu film etmiyosa noluyor sırf 10 dakika için torrent indirmek istemiyorum sdfs hangi film bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 lisede google ogretmediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 @gecko Thick as Thieves. pek de iyi bir film değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bir film vardı basroldeki adamın sevgilisini bogazını keserek öldürüyorlardı oda baya bi adam öldürüyodu sonuncunun bogazını kesiyodu sonra prensese yazıyodu idam ediliyodu en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 braveheart ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gladiator? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 saol fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 FREEDOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 adam koca filmde idam sebebini prensese yazmak olarak anlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Eskiden sadece bir kez izleyebildiğim bir film vardı. Hatırladığım kadarıyla Başroldeki kişi rüyasında sokaktaki serserileri parçalayarak öldürdüğünü görüyor ama kız arkadaşı tehlikedeyken bir anda bütün vücudu bir zırhla kaplanıyor koşarken ( Galiba zırhın hepsi küçük parçalardan oluşup ensesindeki 2 delikten kablolar yardımıyla çıkıp kaplanıyordu ) Gümüş renkli bir zırhtı. Professor benzeri biri de araştırmalarında siyah bir maden bulup bunun siyahına dönüşebiliyordu vs vs vs . İmdb den baya bi araştırdım ama yok çıkmadı bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 siyah-beyaz bi film vardı .bir müzik grubunun ve solist in biyografisini anlatıyodu .solist filmin sonun da kendini asıyordu . hatta filmin ilk sahnelerinden akılam kazının ilk sözdückler ' life .. what is'nt matter ..' diye gidiyordu . var mıdır hatıryanınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0421082/ bu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 budur. cok eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bi film vardı. Genç bi elemanın başından geçenleri konu alıyordu film. Herif küçülüyordu ve başından bin türlü şeyler geçiyodu. Tek hatırladığım adamın bisiklet süren hatunun donuna girmesiydi. Kılların arasında geziyodu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bi film vardı bütün film bi oda da kendisini jesus olduğunu idda eden bi adamın konuşmasıyla geçiyordu. neydi bu ya :D 0 bütçeli mükemmel bi film sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 o yazdigni sil yalniz direk spoiler. filmin adi man from earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 torrent listemde varmış film birde :P saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Benimde aklıma gelmeyen bi film var, konusu Bi adam var, karısını9 öldürüyo sonra polisi çağırıyo. Ama polis de adamın karısının sevgilisi gibi, sonra adam silahları değiştiriyo bi türlü ispatlanamıyo, adam polisin silahını tüm film boyunca cebinde gezdiriyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar