Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 marifaritiko said: 8-10 yıl önce tvde bilim kurgu tadında bi film izlemiştim. tek aklımda kalan olayı; insan kılığına girmiş uzaylıların şehirde dolaştığı ve istedikleri zaman dizlerini içe doğru kırıp çekirge gibi çok yükseklere zıplayabildikleri. böyle tırt bi açıklamaya rağmen hangi film olduğunu hatırlayan olursa bilsin ki o çok güzel bi insandır. http://forum.paticik.com/read.php?11,1191998,1191998#msg-1191998 şurdakini diyorsun di mi hehe, ben de onu aramıştım zamanında. film http://www.imdb.com/title/tt0115571/ The Arrival. tırt açıklama olur mu, uzaylıların dizlerini içe doğru kırıp çekirge gibi zıplamaları diyince direk aklıma geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bi film vardı, adam gurmeydi yemek yiyodu "hmm evet bu ayı ciğeri" diyodu hangi filmdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 NolaxThensbane said: Abilify said: Abilify said: Bir film vardı biri zenci adamı esir alıyolardı arkadasları kurtarmaya gidiyodu helikopterle falan neydi o? Basroldeki adam kurabiye yiyordu yaslı birkadının evinde. Matrix I ? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bone said: marifaritiko said: 8-10 yıl önce tvde bilim kurgu tadında bi film izlemiştim. tek aklımda kalan olayı; insan kılığına girmiş uzaylıların şehirde dolaştığı ve istedikleri zaman dizlerini içe doğru kırıp çekirge gibi çok yükseklere zıplayabildikleri. böyle tırt bi açıklamaya rağmen hangi film olduğunu hatırlayan olursa bilsin ki o çok güzel bi insandır. http://forum.paticik.com/read.php?11,1191998,1191998#msg-1191998 şurdakini diyorsun di mi hehe, ben de onu aramıştım zamanında. film http://www.imdb.com/title/tt0115571/ The Arrival. tırt açıklama olur mu, uzaylıların dizlerini içe doğru kırıp çekirge gibi zıplamaları diyince direk aklıma geldi... teşekkürler Bone... sen çok güzel bi insansındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 filmi çok önceleri izlediğimi anımsıyorum sadece ve filmle alakalı olarak aklımda kalan tek şey nano teknoloji olduğu, naziler olduğu ve nano zamazingoların insanların yüzlerini gaz maskesi takmış bebeklere çevirdiği. böyle saçma sapan bir şeylerdi. film iyi miydi kötü müydü onu merak ediyorum izlemem lazım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ucunbiri said: filmi çok önceleri izlediğimi anımsıyorum sadece ve filmle alakalı olarak aklımda kalan tek şey nano teknoloji olduğu, naziler olduğu ve nano zamazingoların insanların yüzlerini gaz maskesi takmış bebeklere çevirdiği. böyle saçma sapan bir şeylerdi. film iyi miydi kötü müydü onu merak ediyorum izlemem lazım hehe. filmi bilemem ama Doctor Who birinci sezon dokuncu bölümde vardi böyle bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 marifaritiko said: 8-10 yıl önce tvde bilim kurgu tadında bi film izlemiştim. tek aklımda kalan olayı; insan kılığına girmiş uzaylıların şehirde dolaştığı ve istedikleri zaman dizlerini içe doğru kırıp çekirge gibi çok yükseklere zıplayabildikleri. böyle tırt bi açıklamaya rağmen hangi film olduğunu hatırlayan olursa bilsin ki o çok güzel bi insandır. abi iyi de bu dediğin "ışın kılıçlı adamlar olan bir film vardı, çok tırt oldu ama bilene helal" demek gibi birşey :D the arrival'ı izleyen herkes o dizin içe kırılması olayını hatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Popeye said: ucunbiri said: filmi çok önceleri izlediğimi anımsıyorum sadece ve filmle alakalı olarak aklımda kalan tek şey nano teknoloji olduğu, naziler olduğu ve nano zamazingoların insanların yüzlerini gaz maskesi takmış bebeklere çevirdiği. böyle saçma sapan bir şeylerdi. film iyi miydi kötü müydü onu merak ediyorum izlemem lazım hehe. filmi bilemem ama Doctor Who birinci sezon dokuncu bölümde vardi böyle bir olay. aynı olay mıydı ya dizi miydi ya o yoksa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 İsmi aklıma gelmeyen iki tane film var. Biri baya bir eski diğeri 8-10 senelik maksimum. İlk filmde adamın kız arkadaşı öldürülüyor. Katil yakalanıyor elektrikli sandalyede idam cezası alıyor. İdam ediyorlar bunu ama bu bir şekilde ölmüyor. Böyle ruh gibi geziniyor ortalıkta. Elektrik aksamı olan her yere girip çıkabiliyor. Hatta katil ve esas oğlan bir ara televizyona giriyor. Katil bu çocuğu öldürecekken kız arkadaşının kolyesi sanırım bunu kurtarıyordu. Böyle bir filmdi bu. İkinci film bir dönem star'da gece yarıları baya bir oynuyordu. Filmden hatırladıklarım mısırlı bir firavunla ilgiliydi sanırım. Ama film mısırda geçmiyor. Neyse böyle hafif çekik gözlü bir eleman ajan yada polisti sanırım bir hatunu koruyor, mistik olaylara karşı. Birde en akılda kalıcı şey filmin en sonunda bu ajan dediğim hafif çekik gözlü eleman kameraya dönüp mummy'deki tipler gibi ağzını açıp kükrüyordu. Hatırlayan varsa çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ucunbiri said: Popeye said: ucunbiri said: filmi çok önceleri izlediğimi anımsıyorum sadece ve filmle alakalı olarak aklımda kalan tek şey nano teknoloji olduğu, naziler olduğu ve nano zamazingoların insanların yüzlerini gaz maskesi takmış bebeklere çevirdiği. böyle saçma sapan bir şeylerdi. film iyi miydi kötü müydü onu merak ediyorum izlemem lazım hehe. filmi bilemem ama Doctor Who birinci sezon dokuncu bölümde vardi böyle bir olay. aynı olay mıydı ya dizi miydi ya o yoksa :S "Are you my mummy?" diyorlarsa o gaz maskeli tipler kesin Doctor Who. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ucunbiri said: Popeye said: ucunbiri said: filmi çok önceleri izlediğimi anımsıyorum sadece ve filmle alakalı olarak aklımda kalan tek şey nano teknoloji olduğu, naziler olduğu ve nano zamazingoların insanların yüzlerini gaz maskesi takmış bebeklere çevirdiği. böyle saçma sapan bir şeylerdi. film iyi miydi kötü müydü onu merak ediyorum izlemem lazım hehe. filmi bilemem ama Doctor Who birinci sezon dokuncu bölümde vardi böyle bir olay. aynı olay mıydı ya dizi miydi ya o yoksa :S http://en.wikipedia.org/wiki/The_Empty_Child Hugo Ödüllü Doctor Who arc'ından bahsediyor olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 evet ya o replik vardı bak hatırladım şimdi. sağolun beyler bir bakayım dr. who ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 BarbarianClone said: İkinci film bir dönem star'da gece yarıları baya bir oynuyordu. Filmden hatırladıklarım mısırlı bir firavunla ilgiliydi sanırım. Ama film mısırda geçmiyor. Neyse böyle hafif çekik gözlü bir eleman ajan yada polisti sanırım bir hatunu koruyor, mistik olaylara karşı. Birde en akılda kalıcı şey filmin en sonunda bu ajan dediğim hafif çekik gözlü eleman kameraya dönüp mummy'deki tipler gibi ağzını açıp kükrüyordu. Hatırlayan varsa çok sevinirim :) sende spoilera al istersen, filmin sonunu yazmissin. http://www.imdb.com/title/tt0127919/ ilk filmi hatirladim ama ismini ve oyunculari hatirlayamadim edit: http://www.imdb.com/title/tt0098320/ bu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ya onu filmin sonundaki bir saniyelik bir olay diye spoiler'a almamıştım ama bundan sonra onuda alırım. Bu arada evet filmin ta kendisidir bu. İkinci filmde budur abi evet. 2'de 2 yaptın bütün pozitif enerjimi yolluyorum sana :) Ayrıca tuttuğun altın olsun popeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bu hangi filmden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 apocalypse dir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mel gibsının çektigi apocaliypto mu ne öyle bir film vardı ona benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Apocalypto pek iyi değil, beklentiler yüksek olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yapma abi baya baya iyiydi yahu nesini begenmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ya bi vampir filmi vardı. adı wild boys muydu emin değilim. soundtrackinde duran duran'ın wild boys şarkısı vardı. çogzel bi filmdi adı neydi yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 imdb ye göre wild boys şu filmlerde kullanılmış: http://www.imdb.com/search/text?realm=title&field=soundtracks&q=wild+boys hiç biri vampir filmi değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Arkadaşla kafamıza takıldı da bir filmde "kismet" deniyordu. Bu kadar tek hatırladığımız bu. Yabancı bir filmdi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 nerden düştü aklıma bilmiyorumda son 1 saattir iyice hatırlamaya calısıyorum bulamadım sanırım kardeşi falandı polis/itfaiyeci gibi bişi ölüyodu yine sanırım bu kardeşi bunu hatırlatmak için işte heryere rozet numarası gibi bişiyi yada ölüm tarihiydi heryere yazıyodu işte stadyumda dev ekranda yazdırıyodu falan böle bişidi ya neydi baya baya eskiden izledim onu biliyorum hayal meyal hatırlıyorum buna benzer bişi hatırlayan varsa gece gece iyi olcak takıtım kafayı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Estel_Anorien said: ya bi vampir filmi vardı. adı wild boys muydu emin değilim. soundtrackinde duran duran'ın wild boys şarkısı vardı. çogzel bi filmdi adı neydi yea. Lost Boys olabilirmi o geldi aklıma ama sımdı baktımda soundtrackinde wild boys yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar