calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ya 90' lı yılların başlarında (92 fln sanırım) bi dizi vardı yanılmıyosam trt de. böyle bermuda şeytan üçgeni falan diye hatırlıyorum dizinin adını ama emin değilim, onla ilgili olaylar döndüğünden falan olabilir. misal bi bölümde kızın biri dişlere takılan (bu hani shelly takıyo ya southpark ta stan in ablası)bi aparat sayesinde köpekleri anlamaya başlıyodu. sonra köpekler dünyayı ele geçirmeyi mi insanlara saldırmayı mı ne planlıyolardı. her bölümün sonunda da o bölümde önemli olan hedeleri (misal bu diş aparatı) topluyolardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Laorx said: Kinkaudonau said: Çocukken ( 1990/1991/1992 gibi ) mahallemizdeki sinemanın afişinde bir film görmüştüm. Afişinde "cehennemin ordusu" yazıyordu ve gaz maskeli zombi askerler zombileşmemiş komandolara karşı meydan savaşı yapıyordu. gaz maskeli zombi lafı biraz garip oldu yaw, zombi napcak gaz maskesini taksa nası yicek milleti?:D zombi olduklarından eminmisin? inan bana, hayatımda hiçbir şeyden, bundan emin olduğum kadar emin değilim : gerçekten öyleydi, gaz maskeli, zombi komando (misal, hl: opposing force'da da vardı gaz maskeli zombi komando olayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Laorx said: Lopeth said: bir sci fi film vardı ama sadece bir repliği hatırlıyorum. %80 mars da felanda geçiyordu aklını bana aç "adamın ismi", aklını bana aaaaaççç diyordu başka bir kimse Red Planet http://www.imdb.com/title/tt0199753/ ? hayır çok eski ciddi olmayan bir filmdi. Hatta aklını bana aç dediği kişi de quake mi quveyk mi ne öyle bir isimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Film kizil sacli bir cocugun kaykay pistinde kafasina silahi dayayip kendini oldurmesi ile basliyor daha sonrada bir kac ailenin cocuklari ile olan iliskilerini anlatiyor. Hatirlayan varmi ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ken Park. Efsane film o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 liv tyler ın kovboylu bi filmi var neydi o film yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 parçala behçet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yok ya o değildi izledim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 lord of the ridbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kermit said: liv tyler ın kovboylu bi filmi var neydi o film yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 One Night at McCool's? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Lopeth said: Laorx said: Lopeth said: bir sci fi film vardı ama sadece bir repliği hatırlıyorum. %80 mars da felanda geçiyordu aklını bana aç "adamın ismi", aklını bana aaaaaççç diyordu başka bir kimse Red Planet http://www.imdb.com/title/tt0199753/ ? hayır çok eski ciddi olmayan bir filmdi. Hatta aklını bana aç dediği kişi de quake mi quveyk mi ne öyle bir isimdi. Şunun ne olduğu bulana çiçeğimi vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xO1kKemcwYk&feature=related cicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bathory said: One Night at McCool's? kovboy mu var o filmde allaseersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 rahatsiz süpersin bi de arnoldın oynadığını biliyordum, imdb de bulamadım nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kermit said: Bathory said: One Night at McCool's? kovboy mu var o filmde allaseersen yok ama yine de her erkeğin erkek sayılmak için izlemesi gereken bir film :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 önceki sayfalarda göremedim ama bitane film vardı adam sürekli aynı günü yaşıyordu, sonra intihar etmeye çalışıyodu ama yine aynı gün felan neydi adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 radyoyla uyanıyodu hatta salaklar aynı şarkıyı koymuş falan diyodu o mu =O öyle bi film daha var zencinin teki oynuyo ama ikisinin de adını unuttum dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 groundhog day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kermit said: Bathory said: One Night at McCool's? kovboy mu var o filmde allaseersen Stealing Beauty deil miydi bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Sparkcaster said: önceki sayfalarda göremedim ama bitane film vardı adam sürekli aynı günü yaşıyordu, sonra intihar etmeye çalışıyodu ama yine aynı gün felan neydi adı Yıllar önce aynı filmi ben de sormuştum, sora birisi söylemişti, aramıştım netten bulamamıştım indirecek yer, sora ararım diye erteledim ve yine unuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 groundhog day sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bi film vardı meltem cumbul oynuyordu böyle yüksek yüksek bir apartmanda kalıyordu, üst katlarında. sonra evinde pizzacı mı neyci varken basılıyodu galba çocuk cama çıkıyodu böyle. takıldı aklıma adı neydi o filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Karışık Pizza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Rewendor said: Sparkcaster said: önceki sayfalarda göremedim ama bitane film vardı adam sürekli aynı günü yaşıyordu, sonra intihar etmeye çalışıyodu ama yine aynı gün felan neydi adı Yıllar önce aynı filmi ben de sormuştum, sora birisi söylemişti, aramıştım netten bulamamıştım indirecek yer, sora ararım diye erteledim ve yine unuttum :) x files ın bir bölümü vardı aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar