Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bios'tan disable ettim, mahallenin trafosu attı. nvidia control panelden disable ettim. two thumbs up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://www.moddb.com/mods/new-vision/news/deus-ex-new-vision-version-15 ilk oyunun grafiklerini iyileştiren mod tamamlanmış. http://media.moddb.com/images/mods/1/10/9009/Shot2.3.jpg 1181.9 MB, ana link arada gidip geliyor, mirror ı kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 o tamamlanmıştı zaten ama baya çirkindi esas bomba bu http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=140085 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ac serisi gibi her sene bir tane deus ex oyunu da gelse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Cuce said: abı bı benmı ilk bossa stun gun melee girerek bitirdim? ne bileyim gayette kolay olmustu Redeagle said: İlk boss uyuz etmişti beni. Gizli kesilecekmiş gibi durmuyordu. Bende sağdan soldan bulduğum varilleri kafasına fırlattım. 5 saniyede falan animasyonu girdi. Dedim bu muydu =/ give me deus ex'de mi oynadınız ? o boss'a en zor seviyede arka arkaya varil atman bile başarılı. ben 3 - 4 kere ölmüştüm en az diye hatırlıyorum give me deus ex'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Dün gittim bilgisayar aldım, neredeyse 1 sene önce aldığım oyunu ilk kez oynama fırsatım oldu. Daha 2-3 saat oynadım her yere girip çıka çıka ve her şey mikemmel olmuş. Uzun zamandır single player oynarken hemen bayıp çıkıyordum. Şimdi acaba o locker'da bir şey mi var diye save alıp gidip adamları öldürüp locker'a bakıp load ediyorum asdşjhasfjh Mmmmph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Öldürmeden gizlice çalsana abi ._. -Deno- said: Cuce said: abı bı benmı ilk bossa stun gun melee girerek bitirdim? ne bileyim gayette kolay olmustu Redeagle said: İlk boss uyuz etmişti beni. Gizli kesilecekmiş gibi durmuyordu. Bende sağdan soldan bulduğum varilleri kafasına fırlattım. 5 saniyede falan animasyonu girdi. Dedim bu muydu =/ give me deus ex'de mi oynadınız ? o boss'a en zor seviyede arka arkaya varil atman bile başarılı. ben 3 - 4 kere ölmüştüm en az diye hatırlıyorum give me deus ex'de. Ya orda şöyle. Tüfekle ateş açarken saklandım. Tam patlayıcı gibi bişe atacağı zaman varili üzerine fırlatınca yüzünde patladı. O zaman işte ateş açamıyo adam. Animasyon yapıyor. Ateş açarsa saklanıyosun arkasını dönünce fırlatıyorsun varili falan. İlk 4-5 sefer tabancayla, bombayla falan kesmeyi denedim. Hep öldürdü beceremedim. Sonra şans eseri varili keşfedince "ohh beaa" demiştim. Rahatlama ifadesi o yani, çok kolay oyunmuş keh keh şeklinde demedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ama give me deus ex'de mi oynadın soruma cevap alamadım ! fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben give me deus exte oynadım ilk bossa girer girmez sarjoru boşalttım etraftaki patlayıcı şey ettim sonra direk stun gun spam la kolay öldü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 -Deno- said: ama give me deus ex'de mi oynadın soruma cevap alamadım ! fds Tabi ki :/ Üstün pc ırkı çocuğuyuz biz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ilk boss'un en buyuk derdi oyuncunun "bilgisayar oyununda boss bu, stun yemez" mantalitesiyle yaklasip stun gun'i kullanmayi bile dusunmemesi, yoksa direkt kitliyorsun hareket bile edemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 deus ex human revolution'ın en sevdiğim öğesi elias'ın sesi http://www.youtube.com/watch?v=_S5qT0pHou0 http://www.youtube.com/watch?v=XTJ57n6z85s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 çok fazla dehr oynamanın zararları http://www.youtube.com/watch?v=PG41bXO0mGs eski bi video ama daha önce konmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 film ilerliyormuş yavaş yavaş: "Deus Ex is moving like a rocket. We’ve turned in a draft of that that everyone seems excited about." http://www.craveonline.com/film/interviews/205309-it-will-be-cyberpunk-scott-derrickson-a-c-robert-cargill-on-deus-ex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Arkadaşlar gelip buraya bu kadar sayfanın sonuna bu soruyu sormak abes ama: Çok sıkıldım. Bu oyunun sadece iyi olduğunu biliyorum başka da birşey bilmiyorum. Steam'de 20 dolar. 1- Laptop bilgisayarda mouse klavye oynanabilir mi? Yoksa Mass Effect gibi adam gibi oynayabilmek için controller mi almam lazım bir de? 2- Hiçbirşey okumadan başlamak istiyorum gene de şu aklında olsun daha keyifli olur cümleniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 oyun fps yani pcde daha rahat oynanıyor. aklıma birşey gelmiyor ikinci soru için ama spoiler yeme. 20 dolar verme ama augmented edition + dlcler vs 10$ a geliyordu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 valla mass effect'i adam gibi oynamak icin controller lazim oldugunu dusunuyorsan birak bu oyunu hic bir oyunu mouse/klavyeyle oynayamazsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Haydaaa yardım istedik azar işittik iyi mi. Mass effecti x-bod'da oynadım ve hiç PC'de denemedim. Kendi deneyimim TAM controller lık oyun olduğu yönünde. Xenus teşekkürler öneriler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yok azar amacim yoktu zaten pc'de denemediysen m/k tecrube etmemissin demektir, yoksa baya daha avantajli her haliyle aiming'den kisayollara kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 mass effect konsol için uygun baya evet de pc için de çok uygundu oynanış bakımından. yani bir dark souls, kingdoms of amalur gibi gamepad gereksinimi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sostizm said: Arkadaşlar gelip buraya bu kadar sayfanın sonuna bu soruyu sormak abes ama: Çok sıkıldım. Bu oyunun sadece iyi olduğunu biliyorum başka da birşey bilmiyorum. Steam'de 20 dolar. 1- Laptop bilgisayarda mouse klavye oynanabilir mi? Yoksa Mass Effect gibi adam gibi oynayabilmek için controller mi almam lazım bir de? 2- Hiçbirşey okumadan başlamak istiyorum gene de şu aklında olsun daha keyifli olur cümleniz var mı? mass effect'i klavye ve mousela oynarken zorlandıysan gamepad şart hissettiysen, deus ex human revolution'da da zorlanabilirsin. özellikle hide/cover sistemi kontrolleri me2/3'e benziyor. "şu aklında olsun" diyecek bişi yok. karakteri nasıl istersen o şekilde yönlendiriyorsun, hikaye de senin kararlarına göre değişiyor. cyberpunk hikayeleri seviyorsan bunu da seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Çok teşekkürler arkadaşlar. Az önce aldım amazondan. Şu anda iniyor. Ortam hazırlığındayım şu an. Bira, minder, masa... Umarım çocuk erken uyur bu akşam :P Kendimi spoilerlardan korumak için SIFIR bilgi ile başlıyorum oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 SPOILER http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8kes7GQ6Y1qe4o1to1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 https://twitter.com/eidosmontreal/status/341537040107712512 Are YOU ready for The Fall? e3 diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar