Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 o anca dhda falan olur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 burda sadece tutoyu oynayıp oyun kötü diyenler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 tayfun diye silah mi olur lan. bu oyun patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 pek okumadım topiği de grafiklerin kötü olduğunu tek düşünen ben miyim acaba? geride kalmış gibi geldi bana. 09'da çıkacaktı bu oyun sanırım yalan oldu falan o yüzden mi acaba? tam witcher 2 bitirmiştim üstüne kurdum plastikten gibi geldi herşey yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 grafikler eski cidden wichterla karsılastırınca pek çok oyunun havası iner ama özellikle bazı suratlar cok kötüydü deus exte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ah işte şu dünyanın en iyi oyunuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Deus_Ex_HRnin_Altin_Filtresini_Kaldiran_PC_Modu-20069.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 oha şahane fikirmiş. ama böyle de sanki ışıklandırma kapalı oynuyormuş gibi hissettirdi. deniycem ama mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ben birşey sorucam gerçekten evriliyo mu insanlar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 evire çevire dövüyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 teşekkür ederim. bari spoiler'a alsaydın holy. hiç yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 hep böyle holy ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 büyük ihtimalle bu forumda aranızda en iyi biyoloji okuyan kişi benim. o yüzden sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 insan evriliyor oyunda da bunun biyolojiyle alakası yok, sen git müyendizler gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yaşadığı yere göre koşullar oluşturuyor mesela hep betona basıyoruz ya ilerde ayaklarımız toynak falan olacak ben onu bekliyorum yeni ayakkabılar hep nalbur olacak şehirde ilk nalburcu dükkanını da ben açmış olacam çok para kazanacam çooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ancak başladım da geçen gün, dpt murphy'nin robocop göndermesi: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Archangel_ said: arkadaşlar bi baksanız, yardım lazım; singapura gelmeden önce hengshaya son gidişimizde limb clinicden augların update edildiği chip hedesini almıştım ancak bug oldu sanırım namirle olan boss fightda hiç bir augmentationım çalışmıyor.5-6 defa denedim en az geçmeyi, saklana saklana beynine beynine yedirdim laser i ama öldüremedim bir türlü.benzer bi şey gören duyan var mı? ya da ben de augmentationlarım olmadan öldürdüm diyen varsa nasıl öldürdüğünü bi söylese. ha bir de; en zor seviyede oynuyorum, o boss fight için seviyeyi düşürsem bi şey olur mu acaba? zira düşürmeye çalıştığımda "bazı özellikler daha düşük zorlukta olmayabilir" falan dedi What a shame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Oyun baya iyi, boss fightlar kötü. Çünkü boss fightlar outsourced. Baya bildiğin G.R.I.P. diye alakasız bi firmaya yaptırmışlar bossları. Neden inhouse değil, neden kötü oldukları belli olduğu halde oyundan çıkartılmamışlar falan bunlar da yavaş yavaş ortaya çıkar artık. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/09/18/eidos-montreal-outsourced-deus-ex-39-s-boss-battles.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 sam ve axedice +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 suqare enix zorlamıştır boss fight fight olsun diye.bunlar yapmamıştır o zaman baskasına yaptırırız diyip yaptırmıslardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ilk boss'a konküsyon sallayıp kafasına bir jarjör boşaltınca cutscene girdi zaten, combat talent vermeyenlerin bile zorlanmaması lazım fallout vs aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 japonlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 teaserı veriyosun bütün bosslara 10 sn stunlanıyolar, hepsi direk easy mode. osrun zorluk deil daha cok sınırlılık. heryeri çeşit dolu oyunun bosslarında öldürmek zorundasın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 mesela ilk öküzü intihar etmeye ikna edebilsek çok şekil olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar