Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 spoiler vermeyeydin iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu arada bende bitirdim 2 3 saat önce, pazar akşamı başlayıp, çinde 1 tane sidequest kaçırmışım heralde ama onun dışında hacklencek herşeyi okuncak herşeyi felan okudum, bütün questleri ghost bitirdim arkamda ayakta kimse bıarkmayarak fdsfgfg tranquilizer rifle en büyük dostum oldu, singapura kadar da(ki orda da artık baydım stealth kasmaktan) invis augmentini almadım şeyi merak ettim malik ölünce kim geliyo singapura sonları beğendim moral seçenekler son derece solid. onun dışında bosslar cidden lüzumsuz olmuş yani bütün oyun stealth gidip bütün top tier silahları biriktirip en sonda yine çok iyi olduğu için grenade launcher kullanmak çok salakça olmuş ayrıca şu nijerya spam maili çok iyi sgfsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sparkcaster said: bu arada bende bitirdim 2 3 saat önce, pazar akşamı başlayıp, çinde 1 tane sidequest kaçırmışım heralde ama onun dışında hacklencek herşeyi okuncak herşeyi felan okudum, bütün questleri ghost bitirdim arkamda ayakta kimse bıarkmayarak fdsfgfg tranquilizer rifle en büyük dostum oldu, singapura kadar da(ki orda da artık baydım stealth kasmaktan) invis augmentini almadım şeyi merak ettim malik ölünce kim geliyo singapura sonları beğendim moral seçenekler son derece solid. onun dışında bosslar cidden lüzumsuz olmuş yani bütün oyun stealth gidip bütün top tier silahları biriktirip en sonda yine çok iyi olduğu için grenade launcher kullanmak çok salakça olmuş ayrıca şu nijerya spam maili çok iyi sgfsdhf spo Ben daha 1 defa oynadım(öldü) kimse gelmiyor ? Ama en sonda ai seçenkler sunuyor onu diyorsan ai geliyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 rokete binip panchea zımbırtısına gitmeden once helikoter malik geliyo reed i ve ekibini yolluyosun malik ölünce kimse gelmiyormu? bu arada baya bi upgradeli heavy rifle ile son boss baya çabuk iniyomuş. ilki dışındakiler zorlamadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Full upgradeli heavy rifle <3 250 - 300 ammo oluyor tek clipte. 2. ve 3. boss falan zaten direk yatıyor :p spark said: Malik ölünce, yine geliyor bir helikopter Reed'leri almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yalnız sonda inanılmaz ammoyla gittim böyle zebellah gibi robot felan gelcek diye ama innocents innocents everywheere gerçi baya invis kastım kimseyi öldürmeyeyim felan dedim ama biyerde stealth bozuldu pata küte vurmaya başladılar sora eeeh yeter lan diyip verdim minigunı verdim lazeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben öldürdüm valla herkezi. hatta öldürdüğüm halde tuşla lehlerine seçim yapabilmek kötü olmuş gibi, zaten hepsi ölü niye batırıyım pancheayı diyemedim bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi sen çok yanlış anlamışsın olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yeni bioçip global olarak çipiniz bozulmuş gidin değiştirin diyolar, Illuminati'nin oyunu gibi geldi bana sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Norak Herhalde :p 3. bossta görüyorsun zaten etkisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 İkinci oynayışta kullanmalık tam: http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=121245 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ABİ SPOILER VERMEYİN AMAN YA OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Norak said: yeni bioçip global olarak çipiniz bozulmuş gidin değiştirin diyolar, Illuminati'nin oyunu gibi geldi bana sanki? Öyle zaten..Future is ours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 illuminatinin koyunu sonra çıkar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Norak said: http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2011/09/unicorn.jpg - oyunu bitiremedim daha başlarında falanım hatta merak ettim bu ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 blade runner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://kotaku.com/5837013/the-many-many-easter-eggs-in-deus-ex-human-revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dlc tong'un oğlu görevini buldum şimdi, az sonra devam edicem, lazer silahımı da aldım oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 çok manasız bir görev o da heralde şey diye koymuşlar ilk oyuna gönderme vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://sarifindustries.com/en/#/home/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jdERgfgB9Yc şöyle bişey de var ama koyulmuştur heralde eski baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://images.4chan.org/v/src/1315492395726.png hahaha wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 "inventorysi olan bir oyun" çıktığı için üzülmüş zavallılar :D İlk gördüklerinde panikleyip konsolu falan kapamışlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dikkat çekmek için yapmışlardır, ya da amatördür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar