Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deus Ex: Human Revolution

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada bende bitirdim 2 3 saat önce, pazar akşamı başlayıp, çinde 1 tane sidequest kaçırmışım heralde ama onun dışında hacklencek herşeyi okuncak herşeyi felan okudum, bütün questleri ghost bitirdim arkamda ayakta kimse bıarkmayarak fdsfgfg tranquilizer rifle en büyük dostum oldu, singapura kadar da(ki orda da artık baydım stealth kasmaktan) invis augmentini almadım
şeyi merak ettim

malik ölünce kim geliyo singapura

sonları beğendim moral seçenekler son derece solid.
onun dışında bosslar cidden lüzumsuz olmuş yani bütün oyun stealth gidip bütün top tier silahları biriktirip en sonda yine çok iyi olduğu için grenade launcher kullanmak çok salakça olmuş

ayrıca şu nijerya spam maili çok iyi sgfsdhf
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

bu arada bende bitirdim 2 3 saat önce, pazar akşamı başlayıp, çinde 1 tane sidequest kaçırmışım heralde ama onun dışında hacklencek herşeyi okuncak herşeyi felan okudum, bütün questleri ghost bitirdim arkamda ayakta kimse bıarkmayarak fdsfgfg tranquilizer rifle en büyük dostum oldu, singapura kadar da(ki orda da artık baydım stealth kasmaktan) invis augmentini almadım
şeyi merak ettim

malik ölünce kim geliyo singapura

sonları beğendim moral seçenekler son derece solid.
onun dışında bosslar cidden lüzumsuz olmuş yani bütün oyun stealth gidip bütün top tier silahları biriktirip en sonda yine çok iyi olduğu için grenade launcher kullanmak çok salakça olmuş

ayrıca şu nijerya spam maili çok iyi sgfsdhf

spo

Ben daha 1 defa oynadım(öldü) kimse gelmiyor ? Ama en sonda ai seçenkler sunuyor onu diyorsan ai geliyor lol

Mesaj tarihi:

rokete binip panchea zımbırtısına gitmeden once helikoter malik geliyo reed i ve ekibini yolluyosun malik ölünce kimse gelmiyormu?

bu arada baya bi upgradeli heavy rifle ile son boss baya çabuk iniyomuş. ilki dışındakiler zorlamadı zaten.

Mesaj tarihi:
Full upgradeli heavy rifle <3
250 - 300 ammo oluyor tek clipte.

2. ve 3. boss falan zaten direk yatıyor :p

spark said:

Malik ölünce, yine geliyor bir helikopter Reed'leri almaya.
Mesaj tarihi:
yalnız sonda inanılmaz ammoyla gittim böyle zebellah gibi robot felan gelcek diye ama

innocents innocents everywheere
gerçi baya invis kastım kimseyi öldürmeyeyim felan dedim ama biyerde stealth bozuldu pata küte vurmaya başladılar sora eeeh yeter lan diyip verdim minigunı verdim lazeri

Mesaj tarihi:

ben öldürdüm valla herkezi. hatta öldürdüğüm halde tuşla lehlerine seçim yapabilmek kötü olmuş gibi, zaten hepsi ölü niye batırıyım pancheayı diyemedim bi türlü :(

• Yeni Oluştur...