Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Buarada alakasız olacak belki ama Guitar Hero hakkında her oyun için ayrı bir konu var neredeyse o yüzden buraya yazayım dedim.

D&Rda güzel bir kampanya var. 2-3 çeşit GH oyununu koymuşlar (5 , Van Halen , Band Hero vs ) Eğer bu GH oyunlarından birini alırsanız yanında GH gitarı ve 2-3 tane gitar stickerımı diyim kapagı mı diyim işte ondan hediye. Oyun fiyatı da 150 TL civarı.

Yani bunca zaman oyun pahalı gelenler için güzel bir fırsat sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
http://kotaku.com/5836062/meet-the-craziest-sony-product-of-2011/gallery/1

Buna heyecanlanan bir tek ben miyim? Millet "VirtuaBoy fail'ı geri geliyor!!!" şeklinde bakıyor olaya. Bence güzel olabilir.

Ben ciddi ciddi istiyorum bunlardan bir tane. Hatta alacağım direk muhtemelen ama önce bir test etmek gerek. CeBiT geliyor önümüzde ki ay, Sony getirecek mi acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:

bişi sorucam ben diyelim ki cod mwII yi japan originli aldım usa originli alan arkadaşımla aynı oyunda online takılabilir miyim?

oynarsin hic sorun olmuyor. sadece bazi betalarda(orn: killzone 3) hangi ulkeye ait psn accountundan online olduysan o bolge ile oynatiyor ancak cod da bir sıkıntı yok cod 4 ve black ops um japon benim
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika'dan alırım diye bekliyorum hala da sıkıldım artık..

Bi bakıyım dedim kampanya falan biraz uygun bi şey var mı diye. O sırada altta mail pop-up'ı çıktı: "GNCTRKCLL'den PS3 kampanyası"

ps3 (320gb) + 2 oyun; 799tl.

mantıklı bi fiyat mı? amerikaya göre pahalı yine de tabi ki ama tr için nasıl fiyat? (sony center, teknosa veya d&R'dan alınabiliyor)

2 oyun: Gran Turismo 5 veya Kill Zone 3

detay
Sosyal ağlarda paylaş

orda move diye belirtmemiş.bildiğimiz starter packler var, hatta iki versiyonu olmalı yamulmuyorsam.içeriği şu şekil oluyor;2 adet kol ve bir veye iki adet oyun veriyor ps3 yanında.

paket içeriğine baktım da şimdi electro world dekininin,1 adet ds3 kol ve sadece 1 oyun veriyor ben böyle bir starter pack duymadım :D kafalarına göre birşey yapmış olabilirler sdf yada move'dur bilmiyorum gidip bakarsın olmadı.

benim dediğim starter pack şöyle bişi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...