roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 20 ve 60'lıklar destekliyor sadece ps2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ben sadece 60 destekliyor diye biliyorum. 20'de de yok 2 desteği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 of çok saçma değil mi ya ne güzel tekken 4 oynucaktık lol. 60 vardı eskiden onla oynanıyordu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Buarada alakasız olacak belki ama Guitar Hero hakkında her oyun için ayrı bir konu var neredeyse o yüzden buraya yazayım dedim. D&Rda güzel bir kampanya var. 2-3 çeşit GH oyununu koymuşlar (5 , Van Halen , Band Hero vs ) Eğer bu GH oyunlarından birini alırsanız yanında GH gitarı ve 2-3 tane gitar stickerımı diyim kapagı mı diyim işte ondan hediye. Oyun fiyatı da 150 TL civarı. Yani bunca zaman oyun pahalı gelenler için güzel bir fırsat sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 evet gayet iyi fiyat. gitar bundle packler yurtdışında o civarda oluyor genelde GH için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Valla baya iyi fiyat. Yurtdışında da aşağı yukarı aynı fiyat ve kargo veriyosun. Hiçbi sitede stoklarda olmaması da cabası. Alınası lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bayağı iyi kampanyaymış cidden aslında düşünülebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bişi sorucam ben diyelim ki cod mwII yi japan originli aldım usa originli alan arkadaşımla aynı oyunda online takılabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 takılman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 http://kotaku.com/5836062/meet-the-craziest-sony-product-of-2011/gallery/1 Buna heyecanlanan bir tek ben miyim? Millet "VirtuaBoy fail'ı geri geliyor!!!" şeklinde bakıyor olaya. Bence güzel olabilir. Ben ciddi ciddi istiyorum bunlardan bir tane. Hatta alacağım direk muhtemelen ama önce bir test etmek gerek. CeBiT geliyor önümüzde ki ay, Sony getirecek mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sony babamı yapsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bence vitura boy ile karşılaştırılamaz güzellikte olacak. ama tutarmı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 RayCharles said: bişi sorucam ben diyelim ki cod mwII yi japan originli aldım usa originli alan arkadaşımla aynı oyunda online takılabilir miyim? oynarsin hic sorun olmuyor. sadece bazi betalarda(orn: killzone 3) hangi ulkeye ait psn accountundan online olduysan o bolge ile oynatiyor ancak cod da bir sıkıntı yok cod 4 ve black ops um japon benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 geçen gün resmi sitesinde fiyatların düştüğü, 250 euro (625 lira) olduğu hakkında bir haber okumuştum. bilginiz var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 160 lıklar 250 dolar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 orası Amerika mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yes, ama sanırım bir indirim daha yapacaklar yakında, 199 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ps3 ve xbox360 tek bir pc kasasında: http://imgur.com/a/JeJpL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 oha ne iyimiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Amerika'dan alırım diye bekliyorum hala da sıkıldım artık.. Bi bakıyım dedim kampanya falan biraz uygun bi şey var mı diye. O sırada altta mail pop-up'ı çıktı: "GNCTRKCLL'den PS3 kampanyası" ps3 (320gb) + 2 oyun; 799tl. mantıklı bi fiyat mı? amerikaya göre pahalı yine de tabi ki ama tr için nasıl fiyat? (sony center, teknosa veya d&R'dan alınabiliyor) 2 oyun: Gran Turismo 5 veya Kill Zone 3 detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 oyunlar 200 lira etse 600 liraya geliyor,alet slim ise fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 slim evet. bir de şuna denk geldim; http://www.electroworld.com.tr/urunler/sony-ps3-slim--starter-pack--gt5-oyun.aspx burdaki starter pack dediği ne olabilir? move starter pack mi? eğer öyleyse bu daha cazip duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 orda move diye belirtmemiş.bildiğimiz starter packler var, hatta iki versiyonu olmalı yamulmuyorsam.içeriği şu şekil oluyor;2 adet kol ve bir veye iki adet oyun veriyor ps3 yanında. paket içeriğine baktım da şimdi electro world dekininin,1 adet ds3 kol ve sadece 1 oyun veriyor ben böyle bir starter pack duymadım :D kafalarına göre birşey yapmış olabilirler sdf yada move'dur bilmiyorum gidip bakarsın olmadı. benim dediğim starter pack şöyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Sadece kampanyada belirtildiği gibi ps3 320gb+belirtilen iki oyun şeklinde değilmiş. Farklı paketler var, bazı oyunlar arasından da seçebiliyorsunuz. Mesela infamous pack + 1 oyun olabiliyor. ya da move+oyun şeklinde. ben move ile birlikte aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar