Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dur ihtarına uymadı öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
şüphelendikleri 35 AL 9207 plakalı cipin sürücüsüne 'dur' ihtarında bulundu. Polisin ihtarına uymayan ve içinde 3 kişinin bulunduğu cip, Bornova yönüne doğru kaçmaya başladı. Cipin peşine düşen polis, telsiz anonslarıyla kaçış güzergahı üzerinde önlem aldı. Tekel Depoları önünde barikat kuran polis ekiplerini de geçen cipe, vatandaşların iddiasına göre, uyarı ateşi açıldı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden, Tursun Hazır Giyim ve Tursun İnşaat firmalarının sahibi Mehmet Tursun'nun oğlu 20 yaşındaki Baran Tursun, önce yol ortasındaki ağaça ardından da elektirik direğine çarparak, durabildi.

öle çevirmeden kaçıpta kafasına göre ateş açma olayı yok okumuyo musunuz anlamıyorum kaç kere barikat kurmuslar.
Mesaj tarihi:
herseyin ustune bugun devletin polisini kucumseyen, kendini hakli cikarmak icin suclayan anne babasi, o cocuk birilerini ezip oldurse ogullarinin masum oldugunu savunmak icin de yargiyi suclayacakti.
Mesaj tarihi:
Luriel said:

öle çevirmeden kaçıpta kafasına göre ateş açma olayı yok okumuyo musunuz anlamıyorum kaç kere barikat kurmuslar.

10 kerede kursalar ateş etme yetkileri yok bebeğim.
Mesaj tarihi:
bikeresinde karşıyaka girişinde(evet izmirde) bizi çevirdiler arabayı arkadaş kullanıyordu durduk fln işte arkadaş alkollü yakalandı biz polise yapma etme fln diyoruz poliste ceza yazıyo arkadaşa.bu sırada bitane araba geliyo polis eliyle durdur yaptı adam daha çok hızlandı durmadı azkalsın polisi eziyodu hıyar. polis diyo inş biyere çarparsın allah belanı versin fln.
şimdi bu çocuk insan hayatını tehlikeye atmış olmuyo mu? ya direğe çarpmadan önce bi insana çarpsaymış?
babasıda diyo ben olumu zor yetiştirdim fln.
orda keşke biri böyle yetiştirceksen hiç yetiştirmeseydin fln deseymiş...
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
amarikan kovalamacalarında görüyoruz hiç ateş etmiyorlar (filmlerde değil hani o helikopterlerin falan çektiği gerçek olanlar varya) çivili tuzak falan oluyor.

otoban çünkü o kovalamacanın olduğu şey. orda arabaya ateş edersen kontrolü kaybedip zincirleme kazaya sebep olabilir.

ya niye hala diretiyosunuz 200 ü geçmiş cevap sayısı. dünyanın neresinde olursa olsun dur ihtarına uymayana ateş hakkı doğar güvenlik güçlerinin.
Mesaj tarihi:
E uyaridan sonra durmamissa adam ates etmistir arabayi durdurmak icin? Sekeni falan birakin, dogrudan arkadan tekere ates etseler, mesafe dolayisiyla, iyi de nisanci diilse isabet etmistir adama.
Anlatmak bu kadar zor olmamali...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...