mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Casey nin eskiden çalıştığı ekip belli olmuş http://eztv.it/tvnews/5394/chuck-exclusive-meet-caseys-a-team/ Casey's A-Team http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/100826/batista-roberts-moore_510.jpg said: I pity the fool who doesn’t crack up over Chuck‘s latest piece of stunt casting. Six-time WWE champion Batista, Expendables villain Eric Roberts, and Bones squintern Joel David Moore have signed on to guest-star as Casey’s former soldier-of-fortune buddies from the Clinton era. His A-Team, if you will. The trio—who turn up in this season’s fourth episode, “Chuck Versus the Coup d’Etat”—have gone rogue and are back to seek revenge on their ex-comrade. süper olacak abi bu sezon. linda hamilton geliyor. casey nin a takımı. daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi yeni sezonda süper konuk oyuncular var yanlız. halloween bölümünde Robert Englund ü görecekmişiz sayko bilim adamı olarak. diğer yeni konuk oyuncular said: Linda Hamilton, Timothy Dalton, Eric Roberts, Lou Ferrigno, Olivia Munn, Nicole Richie, Old Spice Guy, and Dolph Lundgren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Oha Robert Englund. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 en son bones da konuk oyuncu olarak oynamıştı son sezon. süperdi o bölüm. diziyi takip etmiyorsanız bile o bölümü bulun izleyin pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Dolph genç olsa tam Duke Nukem' oynaması gereken adamdır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://www.nbc.com/chuck/video/season-4-super-sneak-peek/1249502/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bekliyoruz bakalım nası bi başlangıç olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 i must break you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Abartmışlar olayı filan ama tam eğlencelik dizi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bu pzt başlıyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 çıktı bile ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 lol baya ilgisiz kalmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 cok cirkindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Olivia Munn (tu) ilk bolum super olmus =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Thank god yvonne is back. Eğlenerek izledim valla ilk bölümü. Hele uçaktaki yvonne sahnesi ohş... Yeni buymore harika olmuş yalnız. Beckman'i görünce ağzım bir karış açıldı ahaha. Btw, gief more agents! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 4.1 sexting olayı harikaydı sarah sen nasıl bir hatunsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 işte şimdi çoook güzel bir dizi oldu chuck boşuna kurtarmamışız adamları 3 sezon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 4x1 çok eğlenceli bi bölümdü baya güldüm bu bölümde :) yalnız geçtiğimiz sezonlara göre bi kalite düşüşü mü olmuş bana mı öyle geldi ? o binanın tepesindeki sahnede arkadaki binaların ışıklarının gitmesi fln çok tırt olmuş. bir de ilk bölüme baya bişey sığdırma çabasından dolayı olsa gerek script de önceki bölümlere göre tatmin edici deildi. neyse iyiydi yine, her türlü gideri var chuck ın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 fena bölüm değildi. daha bi derin konu istiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Güzel bölümdü ama kurgu artık baymaya başladı. Baba, anne... Sonra da dede filan çıkar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 İlk bölüm olarak iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Sarahhhh öldüm öldümmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Ivan Ivan Dragon baba "If you die, you die" deyince bittim hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ilk bölüm icin fena degildi gariban morgan parasız kaldı ona güldüm baya.Sarah bitirdi benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 son bölüm 4x1 galiba, takip etmedim de adamlar resmen sarah bacak şov yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar