barnacle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 o kadına gıcığım ben ya. ezik süpermenin sevgilisi rolünden beridir. ne gıcıktı orda sinir karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 jef ve o kadın o kadın ve jef AHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 6. bölümün promosunda Sarah'nın giydiği t-shirt süper yannız :D Frak Off! ehehe Kreuk da güzel olmuş nerd herd kıyafetiyle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ohaa kizi simdi tanidim fiona lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kristin kreuku nasil taniyamaz bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yahu tamam kristin kreuk un acaip güzel bi yüzü var da bi artist fiziği yok bence. yvonne rulz kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dolu dolu harika bir bölümdü. Kristin de süper olmuş bence role. Ama chuckın sarah sı var, kristinide almasın bi zahmet. Bıraksın alırım ben onu, double date yaparız. of. Saçmalıyorum, sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 6. bölümün ingilizce altyazısı bile yok hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 6. bölüm neden erken çıktı gene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bi yerde pazar gunleri yayinlaniyo glaiba bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Kanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 abi süper bölümdü ya hahahahaha. dk 1 jeff ve lester koltuktan düşürdüler zaten. jeff in nayssssss ı kopardı birde üzerine göz kırpması yok böyle bi tip ya. -may the best stalker win -consider her stalked abi weap-con nedir ya hahahaha. Casey çocuklar gibi sevindi broşürü görünce. - how much for the laser pen ? hahahaha jeff ve lester chuck ı takip edecekler. acayip şeyler olabilir. feci kırıp geçirecekler anlaşılan. süper gidiyor bu sezon ayrıca FRAK OFF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mukemmel bir bolumdu, sonu cok guzeldi ya, abi cok cok cok guzel bir dizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ayaana gurban olduumunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sezon başı bir iki bölüm kötü gelmişti ama süper süper oldu bence de bu son iki bölümle. http://www.youtube.com/watch?v=DvhSmEvZrM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Penthesilea said: mukemmel bir bolumdu, sonu cok guzeldi ya, abi cok cok cok guzel bir dizi bu. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Çok iyi gitmekte olan yeni sezona gölge düşüren, S1-2 bölümlerini andıran ortalama bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 her olay nasıl buymore'da geçiyor anlamıyom dünyanın tüm katilleri dolandırıcıları zenginleri oraya geliyo. kreukun da iş için gelmesi çok saçmaydı ne işi var la paristen amerikaya bir markette çalışmak için gelmek, first classta seyahat eden bi hatunun her ne kadar işsiz olsa bile... chuck-sara olayı da boka batmaya başladı senaristler sallamıyor galiba diziyi şahsen ben buymoron ekibinin (bu süperdi ama, lester, jeff morgan filan) moronca saçmalıkları için izlemiyom, hatta o sahneleri geçiyom hızlıca böyle. espirinin de seviyesi olmalı moronca hareketler komik gelmiyor bana bir de en sondaki sara'nın "çocuk oyuncağı" gibi dediği bişey vardı, chuck'a da o sahneden önce seni ilk gördüğümde şöyle şöyle düşündüm senin için gibidemişti, o sondaki sahnenin anlamı yalan söylemiş olduğu mu? tam anlayamadım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 noldu bu hafta ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bi gariban , bir gun pazar , bir gun pazartesi yayinlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sarah'ın herifin dudaklarını vakumlaması fenaydı ya. İzledim yattım, rüyamda Chuck dünyasında bütün gece Sarah'la görevden göreve koştuk ama bir yakınlaşma olmadı :/ Bir de Kreuk derhal gitsin şu diziden, çıtıpıtı kızlardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 super bowl haftası o yüzden kanada kanalı yayınlamamıştır rating alamaz diye herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ya iyice donguye girdi, ilk sezonda da chuck birine asik olmustu falan filan, sonra sarah'in eski sevgilisi gelmisti falan, her sezon bunu mu izleyecez yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ben de Kreuk çok güzel demeye gelmiştim. Elly ve Sarah yanında başka bir güzellik... En saçma senaryoyu koysalar bile izlerim artık Chuck'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kreuk cok guzel bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar