Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

abi süper bölümdü ya hahahahaha. dk 1 jeff ve lester koltuktan düşürdüler zaten.

jeff in nayssssss ı kopardı birde üzerine göz kırpması yok böyle bi tip ya.

-may the best stalker win

-consider her stalked

abi weap-con nedir ya hahahaha. Casey çocuklar gibi sevindi broşürü görünce.

- how much for the laser pen ?

hahahaha

jeff ve lester chuck ı takip edecekler. acayip şeyler olabilir. feci kırıp geçirecekler anlaşılan. süper gidiyor bu sezon

ayrıca FRAK OFF!

Sosyal ağlarda paylaş

her olay nasıl buymore'da geçiyor anlamıyom dünyanın tüm katilleri dolandırıcıları zenginleri oraya geliyo. kreukun da iş için gelmesi çok saçmaydı ne işi var la paristen amerikaya bir markette çalışmak için gelmek, first classta seyahat eden bi hatunun her ne kadar işsiz olsa bile...

chuck-sara olayı da boka batmaya başladı senaristler sallamıyor galiba diziyi şahsen ben buymoron ekibinin (bu süperdi ama, lester, jeff morgan filan) moronca saçmalıkları için izlemiyom, hatta o sahneleri geçiyom hızlıca böyle. espirinin de seviyesi olmalı moronca hareketler komik gelmiyor bana

bir de en sondaki sara'nın "çocuk oyuncağı" gibi dediği bişey vardı, chuck'a da o sahneden önce seni ilk gördüğümde şöyle şöyle düşündüm senin için gibidemişti, o sondaki sahnenin anlamı yalan söylemiş olduğu mu? tam anlayamadım onu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...