Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 anam afişe olduk! abazan türk gençliğini güzel anlatmış, takdir ettim ziyadesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 said: Kartan Üye medal 1k § 23 Nov 2007, 00:00 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] Reklamda niye kızlar değilde direk erkekler abazan gösterilmiş,ben de onu anlamadım.Onun dışında eğlenceli... Gerçekler diyor hayaller değil. Kaç tane abaza kız gördün? Ben abaza erkek sana şu saatte abaza erkek ordusu toplarım sabaha K.Irak'a girersin. Laraken mahvettin beni.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Husker said: Gerçekler diyor hayaller değil. Kaç tane abaza kız gördün? Ben abaza erkek sana şu saatte ordu toplarım sabaha K.Irak'a girersin. bu kısma bi noktalama işareti koyacam ne olacak bakalım. Ben abaza erkek, sana şu saatte ordu toplarım sabaha K.Irak'a girersin. Ben abaza, erkek, sana şu saatte ordu toplarım sabaha K.Irak'a girersin. Ben abaza. erkek. sana şu saatte ordu toplarım sabaha K.Irak'a girersin. humm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ahaha bombaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kızlar daha abaza olm bastırılmış dürtler hede bir anda patlıyo onlar sen denk gelmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Laraken said: Husker said: Gerçekler diyor hayaller değil. Kaç tane abaza kız gördün? Ben abaza erkek sana şu saatte ordu toplarım sabaha K.Irak'a girersin. bu kısma bi noktalama işareti koyacam ne olacak bakalım. Ben abaza erkek, sana şu saatte ordu toplarım sabaha K.Irak'a girersin. Ben abaza, erkek, sana şu saatte ordu toplarım sabaha K.Irak'a girersin. Ben abaza. erkek. sana şu saatte ordu toplarım sabaha K.Irak'a girersin. humm. hahaha buda çok güsel hoşuma gitti ahahaha bide evet kızlarda en az erkekler kadar abazanlar ama onlar bizim gibi dışa vurmuyolar ahefuahfuaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Reklam fena değil de şu saatte laraken'in yorumu beni feci güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 mana mana iyiymiş. sprite reklamı içimi bi hoş etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mına mına... Sprite reklamında sondaki tip manyak adam deli resmen illa yalıcan içsene oğlum şişeden? (bende çok tavsiye vermiyim K.Irak'a hemen gitmek istemiyorum,biraz ortalık yatışsın geçerken alıvermesinler benide orduya.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 o mana mananın altında(yani menuye girin orda) bi kız yapmış o da komik asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Muppet show'daki süpermiş :D:D sprite reklamı yayınlanır yav nolcak.Bişey olmaz,olsa olsa akşamları yapılan toplu yemek merasiminden sonra gelen,tv izleme ve çekirdek çitleme olayı sırasında reklam çıkınca muhabbet değişir. A: "filimde süper he" B: "tüh reklam" sprite reklamı başlar B: "ee sizin araba noldu dayı,satacaktınız biara? A: "Sorma yau galerilere verdik ama" safas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ahaha reklam süper olmuş ya bunu türküyede reklamlara vermezler herhalde =) ayrıca ikinci videoya bayıldım über olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yutub buda cok acıklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 lol cuce nin son attigindaki eleman tanidik geldi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 alttaki benzer videolar arasında bir de geğirmek üzerine olan var, onu izleyin kesin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abaza kız var bisürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 HAHAHA abi inanılmaz ya patenli eleman resmen sürttü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 2.video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 muppet showlu olan video pc de senelerdir durur cnm sikildikça açar izlerim manamanali videonun bide bi ünlü bi kadinla olani var kermit ve o kadin doktor kiliginda felan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 of 2. videoda akli dengemi kaybettim. sprite iyiymiş fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ehah süpermiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Öyle arkadaşım olacak varya arkadaşım olmaz o zaman işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ahashdasdfafjıasnfansdgjıdegfergtıwegtşıwergtjıoerkgtweopkwepgğ ne güzel ovalıyo kızın bacağını asdfsf terbiyesiz herifler -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Angelotti said: Öyle arkadaşım olacak varya arkadaşım olmaz o zaman işte. İşte acımasız gerçek bayanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ABI AHAHAHAHAH COK IYI MSN listemdeki tum yakin kiz arklara atip ;) yazdim, arkadasim kalmicak sanirim eheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar