Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eti vs Ülker

Bone

Öne çıkan mesajlar

horacegoesskiing said:
lucifel hayır. levi's tarafsız bölge. türkiye içinde bizim çatışmamız. bizim varımız yoğumuz birbirimizi yemek. burdaki bütün firmalar fişlenecek, herkes kendi tarafından alışverş yapcak. misal liverpool, bişi ifade etmez ama bi galatasaraylı olarak fenerbahçeden alışverş yapamam. omas. taraftarlık budur.

gerçekçi de ha. ne yapıyorum bilmiyorum bazen.
levi's hatta mavi jeans abi tarafsız bölge değil aslında sonucta levi's yahudi hatta sahibinin sağlam mason olduğu söylenir bizim genel fikir ve düşünme tarzımıza göre mason falan bize ters ise dediğim de mantıklı olabilir değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz. kara listeye alıncak öyle. misal etinin karşısında ülker var. ülker alma eti al deniyor. e buna tepki olarak ülker alan huri alıyor. ama levis öyle değil. şndi şöyle olsa, little big alma levi's al o zaman olabilir.

uzağa gitmeyelim yerli yahudilerimizden vakko, gayet dinci gerici pis yobazlara başörtü satıyo onlar da alıyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Masticore said:
Ülker'in sahibi fetullahçı ve tayip erdoganın en yakın arkadaşlarından biri olduğu için (bknz: belediyenin tesislerinde içecek sırf ülker'in ürünleri vardır) mümkün oldukça Eti alıyorum.

+1

Ülker'den tek yediğim şey Haylayf'dı , Şekerim çıktı çıkalı Haylayf almayı da bıraktım.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
"ulker den alicaginiz her 5 milyonluk urun laik aydinlardan birine kursun olarak donucektir"

felsefesini savunuyorum ben

zaten ulker taklitcilikte suyunu cikarmis bir firma
disarda ne gorurse hemen clone luyor
tipik takunyali ornegi iste
disariya ozenmek yerine bi kere ozgun olun kardesim

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Sermaye mermaye bir tarafa , ülker'in başarısı ve ürün kalitesi göz ardı edilemez arkadaşlar. Bu ülkede hangi paraların nerelere gittiğini ne biliyoruz? En basiti verdiğimiz vergilerin. Mesela eti'nin gelirleri nereye gidiyor? Onun için alıp almamak ayrı konu fakat kalite olarak ülkerin hakkını vermek lazım bence..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...