Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Eti'nin yeni bitter+fındıklı ve bitter+antep fıstıklı ürünleri güzel olmuş kanımca. Oehh gurmeyim sanki dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 horacegoesskiing said: lucifel hayır. levi's tarafsız bölge. türkiye içinde bizim çatışmamız. bizim varımız yoğumuz birbirimizi yemek. burdaki bütün firmalar fişlenecek, herkes kendi tarafından alışverş yapcak. misal liverpool, bişi ifade etmez ama bi galatasaraylı olarak fenerbahçeden alışverş yapamam. omas. taraftarlık budur. gerçekçi de ha. ne yapıyorum bilmiyorum bazen.levi's hatta mavi jeans abi tarafsız bölge değil aslında sonucta levi's yahudi hatta sahibinin sağlam mason olduğu söylenir bizim genel fikir ve düşünme tarzımıza göre mason falan bize ters ise dediğim de mantıklı olabilir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 olmaz. kara listeye alıncak öyle. misal etinin karşısında ülker var. ülker alma eti al deniyor. e buna tepki olarak ülker alan huri alıyor. ama levis öyle değil. şndi şöyle olsa, little big alma levi's al o zaman olabilir. uzağa gitmeyelim yerli yahudilerimizden vakko, gayet dinci gerici pis yobazlara başörtü satıyo onlar da alıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 horacegoesskiing said: uzağa gitmeyelim yerli yahudilerimizden vakko, gayet dinci gerici pis yobazlara başörtü satıyo onlar da alıyo yani. vakkodan mi aliyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 @horacegoesskiing LucifeL Biraz Önce Demişki said: ]ölede çok abartılı tepkilere hitaben dedim ben haklı olabilirsin kendine göre ama sonucta bazı durumlarda bu tepkiyi koyamıyorsun oda var.işte anlatmak istediğimi daha önce yazmıştım tercih meselesi ama işte her zaman olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bleda said: @yav: ülkerde mi çalışıosun? @orace: same goes for you. Hayır, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 mADmaXimus said: ama 10 milyon-20 milyon fare kuserse o dag zamanla tepe olur, o tepe zamanla ova olur ulkere 1 ykr vermem yok işte 10 milyon fare sadece masallarda küser, 60 senedir küsmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 evet zaten ülker ihracat yapmayan bir şirketti, sadece türkiye'ye satış yapıyordu ehe ha ayrıca merak ettim bu 10-20 milyon rakamı neye dayandırılmış orada? onun ancak çeyreği kadar elitist olabileceği test edilip onaylandı geçen aylarda. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ya boşversene hiç yoktan adamlar sütünü şekerini bilmemnesini Eti gibi yurt dışından almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sütü yurt dışından nasıl getiriyorlar ya? valla başarı. astarı yüzünden pahalı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ülker=Kaka,dinci Eti=Güzel,Normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ilk sayfaya baktim 11 cok geldi eti dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 eti bi'dolu - ülker magma örneklerden bir tanesi daha.Ama taklitler gayet normal bence.Rakip iki firmanın aynı segmentte ürünler çıkarması rekabet açısındanda gerekli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dory said: ilk sayfaya baktim 11 cok geldi eti dover. aynen pizza kıraker yiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ülkerin çikolata içerikli şeyleri berbat, çünkü çikolata (me i ğrenç kelime yaa, çukulata daha güzel) 'sı iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Masticore said: Ülker'in sahibi fetullahçı ve tayip erdoganın en yakın arkadaşlarından biri olduğu için (bknz: belediyenin tesislerinde içecek sırf ülker'in ürünleri vardır) mümkün oldukça Eti alıyorum. +1 Ülker'den tek yediğim şey Haylayf'dı , Şekerim çıktı çıkalı Haylayf almayı da bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 her daim eti pwnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Viktor said: "ulker den alicaginiz her 5 milyonluk urun laik aydinlardan birine kursun olarak donucektir" felsefesini savunuyorum ben zaten ulker taklitcilikte suyunu cikarmis bir firma disarda ne gorurse hemen clone luyor tipik takunyali ornegi iste disariya ozenmek yerine bi kere ozgun olun kardesim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Sermayenin laiği dincisi yerlisi yabancısı ayrımı olmadığına inanıyorum. Ama ülker ürünleri zaten beş para etmez iğrenç şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 albeni rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ülker çikolatalı gofret . ikram . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 negro çok iyidir dayı bide biskrem hani çamur yapardık biskrem + fıstık + kola off lise döneminde ne giderdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 eti bi dolu karamelli mükemmel bişi orgazmik bi tat ama ülkerden aldığım tek bişi var oda çikolatatı gofret cidden çok güzel o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 eğri otur doğru konuş browni haricinde ülker her türlü etiyi yer ( cin ve pufun kulvarları ayrı tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Sermaye mermaye bir tarafa , ülker'in başarısı ve ürün kalitesi göz ardı edilemez arkadaşlar. Bu ülkede hangi paraların nerelere gittiğini ne biliyoruz? En basiti verdiğimiz vergilerin. Mesela eti'nin gelirleri nereye gidiyor? Onun için alıp almamak ayrı konu fakat kalite olarak ülkerin hakkını vermek lazım bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar