Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eti vs Ülker

Bone

Öne çıkan mesajlar

yav bişi alırken üşenmeyip şu eti şu ülker diye nası ayırıyonuz hayret valla.
kalite/fiyat performansını gözardı edip şirket sahiplerinin ve kar toplayıcıların düşünsel* eğilimlerine göre ürün seçiyonuz,
firmaların tüm forecast hesaplarını altüst ediyonuz.
ondan sonra snickers dünya markası oluyo, ülker takunya büsküvücüsü, eti ikinci cumhuriyetçi çikolatası.

*lan çok karizma laf ettim abav.

edit cansever: lan aklıma geldi de aslında cami girişlerine şu ülkerin bozuk parayla çalışan büsküvüt makinalarından koysalar iyi iş yapar. yapar mı lan?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir zamanlar çocukken ufacıkken top oynamış acıkmışken ETİ peynirli çubuk kraker yiyeyim demiştim. Çubuğun ortasından upuzun, kapkalın bir erkek kılı çıkmıştı, sonra annemin teşvikiyle çubuku kılıylan beraber bir zarfa koyup hiç beklemez idim sizden diye güzel bi mektup yazmıştım. Ki ETİ'ye bayılır idim o zamanlar. Ülker daha dandikti. Annem sana kurabiyeler, bisküviler yollarlar demişti ama cevap bile vermemişlerdi. :'( Sonra küstüm ETİ'ye. Kendimi başka büsküvitlere verdim. Bana çocukluk travması yaşattı diye bir dava da ben açsam diye hayıflandım şimdi. Tey, tey...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır benimde anlayamadığım ülkerin dinci olmasının size zararı ne lol

adamlar yaptiklari her urunde cidden açık ara eziyo..cola turka diyosunuzda kolay diil adamlar dünya devine rağmen o pazara girdi.helal olsun sattiklari bile yeter yani.

adamlar dinciymiş hedeymiş hodoymus allahm yarabbm cidden cocukca laflar yani

gittiğiniz, aldığınız hermarkanın firmasinin sahibinin nası kişilikleri olduğunu araştırıomusunuz siz?

edit : dinci sermayaye para yedirmem falan filan demiş..saçma yani.o zaman her urunu araştırın arkadaşlar.ona gore alın.kıyafetinizi gittiginiz sinemayı hedeyi..adamlar çalışmış marka yaratmış saygı duymak eğer tadı hosunuza gıdıosa yemek yerine "dincilere para kazandırmam"..bu kadarda agır laflar edilmemeli..gidip yahudiye para kazandırmak daha hoş bişemi gelio sana yani?ki tekrar diorm begenmıosan alma ama tadı guzelse kaliteliyse hakkını verıosa sende adamların hakkını vereceksn arkadas
Sosyal ağlarda paylaş

ülker takunya büsküvücüsü, eti ikinci cumhuriyetçi çikolatası.

ahah.
süper. lakin ülker durumdan çok memnun, satışlarını iyi etkiliyo bu durum.

gerçek fetullahçı firması arıyosanız saray var, ülkerin alakası yok bu işlerle. açıkça söyliyim.

bu arada vatansever arkadaşları şu feysbuk grubuna davet ediyorum pls:

http://www.facebook.com/group.php?gid=5766719054
Sosyal ağlarda paylaş

@Reumer
dinciliğinden çok fetoluğundan dolayı almıyoruz :P
+nerden biliyorsun aldığımız tüm ürünlerde böyle duyarlı davranmadığımızı dünyanın en kaliteli yiyeceklerini de yapsa paranın gittiği yeri kendi dar çerçevemde sevmediğim için almıyorum başkalarının ne yaptığı beni bağlamaz ben tepkimi koyarım arkadaş 3ytl de olsa 5ytl de olsa fetoya verecek param yok rte ye verecek param yok :) benim gibi düşünen insanlar varsa ne hoş ama hem bu kesime karşı olup hem de gidip onların ürünlerini almak bizi bozar :P sen git israile para kazandır sonra da de ki yok israil müslümanları öldürüyor ee kimin parasıyla silah vs alıyor :F aynı hesap
Sosyal ağlarda paylaş

askerin dinci firmalar listesinde adı çıktığında satış patlaması yapmıştı ülker, onu hatırlarım. liste yayınlandığı aylarda ülker süt ürünlerine yeni girmişti, ülkerin yoğurtları sütleri falan umutsuzca sürünüyordu market raflarında. listeden sonra arz talebi karşılayamaz oldu, ülker birkaç küçük süt ürünü işletmesini falan satın aldı. herhalde bu listeyi en çok ülker sevmiştir. hatta belki askeriyede ülkerin adamları vardı onların parmağı vardı bu liste işinde kim bilir?
her neyse, ülker yiyene cennette fazladan huri varmış. ben ülker yiyorum bu yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Overseer said:
Ülker > Eti( - Etinin kekleri > Ülkerin Kekleri)

yanlış matematik işlemi.
doğrusu;
( Ülker > Eti ) - ( Etinin kekleri > Ülkerin kekleri ) olacaktı. ( - etinin kekleri ) dersek, etinin keklerinin en kötüleri ülkerin keklerini pwnlıyor deriz. doğru deriz tamam da o zaman diğer parentezle çarpıcaz bi de. bi ton iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
Overseer said:

yanlış matematik işlemi.
doğrusu;
( Ülker > Eti ) - ( Etinin kekleri > Ülkerin kekleri ) olacaktı. ( - etinin kekleri ) dersek, etinin keklerinin en kötüleri ülkerin keklerini pwnlıyor deriz. doğru deriz tamam da o zaman diğer parentezle çarpıcaz bi de. bi ton iş.

hayır doğrusu eti pwns ülker in all conditions...
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
Overseer said:

yanlış matematik işlemi.
doğrusu;

ehuhuh pekü
Sosyal ağlarda paylaş

Reumer said:
hayır benimde anlayamadığım ülkerin dinci olmasının size zararı ne lol

adamlar yaptiklari her urunde cidden açık ara eziyo..cola turka diyosunuzda kolay diil adamlar dünya devine rağmen o pazara girdi.helal olsun sattiklari bile yeter yani.

adamlar dinciymiş hedeymiş hodoymus allahm yarabbm cidden cocukca laflar yani

gittiğiniz, aldığınız hermarkanın firmasinin sahibinin nası kişilikleri olduğunu araştırıomusunuz siz?

edit : dinci sermayaye para yedirmem falan filan demiş..saçma yani.o zaman her urunu araştırın arkadaşlar.ona gore alın.kıyafetinizi gittiginiz sinemayı hedeyi..adamlar çalışmış marka yaratmış saygı duymak eğer tadı hosunuza gıdıosa yemek yerine "dincilere para kazandırmam"..bu kadarda agır laflar edilmemeli..gidip yahudiye para kazandırmak daha hoş bişemi gelio sana yani?ki tekrar diorm begenmıosan alma ama tadı guzelse kaliteliyse hakkını verıosa sende adamların hakkını vereceksn arkadas

ne sacmalamissin sen cocukca falan?
hayatinda boykot diye bisey duymadinmi? ulusca baska ulkelerin urunlerini boykot ettigimizdede sen ''yok ben begeniyom tadi guzel yirim ben mi diyosun?''

ulker akp yi ve tayyipi destekliyor ben ulkerden urun alirsam dolayli yoldan tayyibi desteklemis olacak o zaman almam urun murun arkadasim...bunun nesi cocukca?hakkini makkinida vermem icine tukururum ole hakkin.

piyasada zaten ayni sekilde bilinen 3 5 marka var onlarida ayn isekilde boykot ediyorum eminim ulkerden urun almiyanlar onlardanda urun almiyorlardir...sen bihabersen yapacak bisey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...