Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Atmayın Tayyip kızacak! 2 yıl önce oynanan F.Bahçe-Milan maçı sırasında Berlusconi'nin devreye girerek farkın açılmasına müdahale ettiği ortaya çıktı Corriere della Sera gazetesi, 2 yıl önceki F.Bahçe-Milan maçı sırasında Ukraynalı yıldızın 3. golü sonrası, Galliani'ye telefon açan eski İtalya başbakanının "Aman çocuklar daha fazla gol atmasınlar" direktifi verdiğini yazdı. Eski İtalya Başbakanı ve Milan Kulübü'nün başkanı Silvio Berlusconi'nin, Başbakan Tayyip Erdoğan ile dostluğu adına takımının Fenerbahçe'ye gol yağmurunu Andriy Shevchenko'nun ardı ardına gollerinden sonra telefon emri ile engellemeye çalıştığı ortaya çıktı. İtalyan medyası, 2 yıl önce yaşanan bu gelişmeyi dün gazete sütunlarına taşıdı. Corriere della Sera gazetesinin "Magazine" ekinde çıkan habere göre, 23 Kasım 2005'te İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi grup eleme maçında Milan ev sahibi Fenerbahçe'ye yıldız oyuncusu Ukraynalı Shevchenko ile golleri sıralarken, ünlü İtalyan kulübünün başkanı olan Berlusconi'nin asbaşkanı Adriano Galliani'ye telefon açtığını yazdı. Haberde, Shevchenko'nun 3. golünden sonra maçı evinde TV'den izleyen Berlusconi'nin "Bunlar Erdoğan'la aramı açacak" diyerek telefona sarılıp Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Galliani'ye "Aman çocuklar daha fazla gol atmasınlar. Durdurun şu Shevchenko'yu" direktifi verdiği belirtildi. Gazetenin ekinde buna rağmen Shevchenko bir gol daha atınca sinirlenen Berlusconi�nin "Yeter artık attırmayın" diye ekran önünde bağırdığını da ifade etti. Haberde Berlusconi�nin bu hoş anısını geçen hafta Roma�da Fenerbahçe-PSV Eindhoven maçını birlikte izlerken Tayyip Erdoğan�a anlattığı da kaleme alındı. Haber: Hürriyet Ulan A.Gül Kraliçe Elizabeth ile ahbablık kuraydı bizde 8 yemezdik belki ya. Sıkma haber gibi duruyor ama eğlenceli geldi koydum:D http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=16.11.2007&Newsid=147235&Categoryid=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bu haber 7 ekim-27 ekim arası fifanın resmi sitesinde de çıkmıştır arkadaşlar!!1 ahah. manyakmış ama yaratıcılık tavan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 buna inananlar varsa cidden,... üç nokta olayı özetlesin,birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Geçen burda top oynuyoruz. Mahallede. Yine 16. golümü atmışım bir mahalle maçında. Baktım uzaktan böyle esmer,kavruk bir adam bizi izliyor. Maç bitince çağırdı yanına. Bi baktım yüzüne. Kim? Pele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Haber doğru mudur bilinmez ama doğru olma olasılığı da var. Malum Berlusconi renkli bir kişilik, aşırı futbol fanatiği ve genelde düşünmeden o anki duygularıyla hareket etmesi ve çok çabuk gaza dolduruşa gelmesiyle meşhur, hatta bu yüzden pek sevilmez italyada. Bir nevi daha hafifletilmiş seyreltilmiş dozda Sinan Engin diyebiliriz. Adam Türklerin futbola çok ilgi duyduğunu duymuştur bir yerden, kendisi zaten fanatik, o an düşünmeden bir gazla böyle bir şey söylemiştir, yanındakilere olabilir. Ha tutup da böyle telefon konuşmalarıyla takıma direktiflerle falan iş büyümüş müdür derseniz pek sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hayır yani neremle gülsem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 olmus bitmiş bosverin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hatta fener interi berlusconi sayesinde yendi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bir de Servet'e kızıyordu Fenerbahçeliler. Başbakan durduramadı Sheva'yı Servet nasıl durdursun >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Acaba Berlusconi ve Tayyip Mason mu? ŞOKŞOKŞOK!!1111!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Holy said: Acaba Berlusconi ve Tayyip Mason mu? ŞOKŞOKŞOK!!1111!! tayyip de mason cıkarsa... yok artık LeBron yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Holy said: Geçen burda top oynuyoruz. Mahallede. Yine 16. golümü atmışım bir mahalle maçında. Baktım uzaktan böyle esmer,kavruk bir adam bizi izliyor. Maç bitince çağırdı yanına. Bi baktım yüzüne. Kim? Pele. ahanda olay böle acıklanır işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bjk para vermiş hürriyete bizim 8-0 la çok dalga geçtiler unutulması lazım şöyle dalga geçilcek güzel bi senaryo yazın diye ğpsdofg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Off rezalet, Bulvar'ın hikayeleri bile daha inandırıcı bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 haberi kimin yazdığını bilmiyorum ama uzaktan bakınca bir ismail er haberi gibi görünüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 8-0 dan sonra bize saracakları belli,bula bula bunu mu buldunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sayın Berlusconi'nin ne kadar koyu bir Milan taraftarı olduğunu şu halimizle bile bilirken,Milan'ın Fenerbahçe'ye bırak babasına attığı her golden sonra deli gibi sevineceğini bildiğimizden,asparagaz medyamıza gülmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Husker said: Corriere della Sera gazetesinin "Magazine" ekinde Gazete ismi yanlış bir kere. La gazetta de la sport olsa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bence doğrudur. En azından o anda arayıp söylememiştir muhtemelen ama tayyiple maçı beraber seyrettilerse espri mahiyetinde söylemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 balondur balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eğer doğruysa çok bomba bile olay çünkü böyle bi adam maçtan sonra tayyibi arayıp "nasıl koyduk ama hahahah" falan da demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben inandim valla. berlusconi nin benzer olaylarida vardi hatirladigim kdariyla zatem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 önce bjk hakkında kolpa haberler, şimdi fb. sırada galatasaray var herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 lol ya habere gel inananlar bile var asdadafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 haber doğru bizzat berlisconi'nin yanındaydım .. adam köpürdü köpürdü .. dedi satcam bu shevcenko'yu bak laf dinlemiyo fln ... zaten ertesi sene gitti shevcenko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar