Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft Movie Hakkında

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
horde ağırlıklı değil alliance ağırlıklı olacak
WOW ile frozen throne arasındaki zamanda geçecek
yeni bir "bad ass hero" var ally tarafında film onun üzerine kurulacak.
epic bir film planlıyorlar lotr 3. film gibi.

biraz araştırıp öle sallayın lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Kim oynayacak ejderhayı? :D

Kitapta deathwing çok az görünüyodu zaten (sadece sonunda hatırladığım kadarıyla), hikaye alliance ağırlıklı geçiyodu, human magedi sanırım ana karakter ve sanırsam bi de elf hatun vardı? Bu arada blackwing yazmışım, direk sıvamışım, deathwing :P

O kadar film yapıldı, dungeons and dragons II'den öte hiçbir filmde güzel mage karakter görmedik söyle fireball atıp, blink olan pom/pyro yapan. Keşke bu filmde yapsalarda izlesek, lakin d&d II deki efekler ağlamama neden olmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:
gnome olmasın ztn gereksizler oyundada bi patchle kaldırılmasını bekliyorum hatta =p

+999...

2009 heycanla ve sabırla beklicem hatta biletleri şimdicen blizzard mail tarak önceden sipariş edimce :P

Evete film lort.3 de kigib olma amacında ancak çok daha fazla savaş sahneleri içericekmiş yani full gaz olucak flim.Şahsen ben oturduğum yerin etrafındaki koltuklarıda alıcam allah muhafaza fazla gaza gelip yanımdakilere dalmayayım :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Off sinemada izlenmez bence o film;
Adam misal wow da warlock oynuo, filmde de warlock cıktı.
"Hadi atsana fear ı! Lan summon ın yok mu nası locksun! Ulan o pet mi cıkarılır. ahh ulan ben olcaktm ki!"
Herkes kendi oynadığı char ı überior gördüğü için bıdır bıdır konusmalar da eksik olmaz.Olurda eskaza giderseniz en sonunda AOE olarak basıp küfürü cıkarsınız muhtemelen. (:
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...