Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gnome olmasın ztn gereksizler oyundada bi patchle kaldırılmasını bekliyorum hatta =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Xaenin said: Lancelion said: thrall'ı chuck norris oynayamaz. chuck norris thrall'ı oynar. Thrall , Chuck Norris'i oynar olmasın o . PUHAHAHA . Lan! BUSTED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ciksada izlesek ya pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Gnome olmaması güzel, Blizzard yaptığı hataların farkına varıyor demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Werewolf said: Xaenin said: Lancelion said: thrall'ı chuck norris oynayamaz. chuck norris thrall'ı oynar. Thrall , Chuck Norris'i oynar olmasın o . PUHAHAHA . Lan! BUSTED! orada bir CN Fact açıklamıştım. zamanın ötesinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 thrall ı steven seagal oynasın -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Lancelion said: thrall'ı chuck norris oynayamaz. chuck norris thrall'ı oynar. en iyi ihtimalle dener film dandik olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 chuck norris oynarsa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eheh koptum ya resimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 paintte bunları yapmak çok zor olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Marl0_on said: thrall ı steven seagal oynasın -_- haha sıçırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 oha thrallın aynısı haeuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sarışın thrall :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 said: Gnome göremeyeceğiz. X( çok sevindim gerçekten oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ben de Horde ağırlıklı olucak diye duymuştum. Blizzard da horde'cu zaten. Sabırsızlıkla bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Thrall gibi sağlam karakter varken kimi anlatcak yaw başka .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Doğru Warcraft; Büyük Şef uyarlaması olur gibime geliyor. Bence olmalı da. Üçlemeden o kitap beni en çok etkiliyen olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 benim favorim Arthas babu aslında ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Çok param olsa bastırır parayı Blackmoore'u oynarım o kitaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Blackwing varken, Thrall kimmiş ya. Warcraft; Ejderhanın günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Kim oynayacak ejderhayı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 horde ağırlıklı değil alliance ağırlıklı olacak WOW ile frozen throne arasındaki zamanda geçecek yeni bir "bad ass hero" var ally tarafında film onun üzerine kurulacak. epic bir film planlıyorlar lotr 3. film gibi. biraz araştırıp öle sallayın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Gangren said: Kim oynayacak ejderhayı? :D Kitapta deathwing çok az görünüyodu zaten (sadece sonunda hatırladığım kadarıyla), hikaye alliance ağırlıklı geçiyodu, human magedi sanırım ana karakter ve sanırsam bi de elf hatun vardı? Bu arada blackwing yazmışım, direk sıvamışım, deathwing :P O kadar film yapıldı, dungeons and dragons II'den öte hiçbir filmde güzel mage karakter görmedik söyle fireball atıp, blink olan pom/pyro yapan. Keşke bu filmde yapsalarda izlesek, lakin d&d II deki efekler ağlamama neden olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Fin said: gnome olmasın ztn gereksizler oyundada bi patchle kaldırılmasını bekliyorum hatta =p +999... 2009 heycanla ve sabırla beklicem hatta biletleri şimdicen blizzard mail tarak önceden sipariş edimce :P Evete film lort.3 de kigib olma amacında ancak çok daha fazla savaş sahneleri içericekmiş yani full gaz olucak flim.Şahsen ben oturduğum yerin etrafındaki koltuklarıda alıcam allah muhafaza fazla gaza gelip yanımdakilere dalmayayım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Off sinemada izlenmez bence o film; Adam misal wow da warlock oynuo, filmde de warlock cıktı. "Hadi atsana fear ı! Lan summon ın yok mu nası locksun! Ulan o pet mi cıkarılır. ahh ulan ben olcaktm ki!" Herkes kendi oynadığı char ı überior gördüğü için bıdır bıdır konusmalar da eksik olmaz.Olurda eskaza giderseniz en sonunda AOE olarak basıp küfürü cıkarsınız muhtemelen. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar