xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Filmden daha ilginçmiş abi, kardasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 halen o kizla birlikte misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 iste filmi begenen kitlenin hali ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 eeehihi noluyo lan burda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 aquila said: iste filmi begenen kitlenin hali ortada. begenmeyen de kel oluyormus dogru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 YALANÇI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 xunn said: Vingthor said: beğenmeyen aptaldır Ben çok akıllıyım. demek ki değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Vingthor said: xunn said: Vingthor said: beğenmeyen aptaldır Ben çok akıllıyım. demek ki değilsin http://i.imgur.com/NaYHUcw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 buna devam filmi çekmişler. Torrentte gördüm demin sdf http://www.youtube.com/watch?v=I41GPIMZu0E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 beğenmiyen gerici ve akplidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Biraz abarmış ama acayip bir şeydir, oha falan oldum yani oluyosun. Bi de fakir yapımı çok sırıtıyor bazı yerler. İzleyin yani kaçırmayın. Edit: vışş devamı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ilki çok iyidi de devamı aynı tadı verir mi acaba. ilkini güzel yapan sondaki wow efektiydi, şimdi adamın durumunu bilerek izleyince aynı etki olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Evet vermez gibi, olayı o zaten bilince bi olayı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Jaegerjaquez said: beğenmiyen gerici ve akplidir Bro ben de sevmiyorum ama. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Şöyle bi yorum okudum soğuttu biraz said: Unfortunately, its sequel spends most of its time on the obnoxious students and their detective efforts, rather than continuing the cerebral discussion the first movie began. Returning director Richard Schenkman and his co-writer Emerson Bixby could neither expand upon nor replicate the allure of the original written by Bixby’s father, Jerome. There’s no shortage of areas to explore in philosophy, science and religion, but “The Man From Earth: Holocene” would rather spend its time with unlikable characters than deal with complex concepts. İlkinin hatrına izlenir ama büyük beklentilere girmeye gerek yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 xunn said: [sevmiyorum Oha gerici ve akpli olduğunu bilmiyordum. REİS sence de çok iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 https://my.mixtape.moe/hwdseh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 nani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 trailera baktim, devamini yapmasalar izleyici acisindan daha iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 xunn said: Jaegerjaquez said: beğenmiyen gerici ve akplidir Bro ben de sevmiyorum ama. ;_; ahmet hariç <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 bu crowd funded değil miydi ya? kickstarterdan dizi yapıcaz para virin diye çıktıydı. filme mi dönmüş sonra? izlerim. çünkü aptalım. ve zekiyim. üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 tadinda kalmasi gereken tek film olabilir, devam filmi pfffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 devamı bok gibi olcak muhtemelen sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 film coktan cıkmıs bu arada pardon, cıkmamıs asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar