-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bu nea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o kadar da exalted diilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 OH BEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! @counterspell : i felt much exaltedangel in you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Birileri teker teker gidyo ya neden gitti iz bırakmadan falan birisi belirtmeyince korkuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Niye yolladılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ahah niye mi? forumları hiç okumadın mıaga dün? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hortlarsa yine, ... nese hortlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yok dün maçım vardı kaçırmışım, link pls xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 2. accauntu CounterSpell de gitti oh.. IP BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 o kadar kötü bi adamıydı bu ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ya ben de merak ettim şimdi. Vizeler var böle, bilgisayarı bile açmicam nerdeyse, olaylara uzak kalmışım akjlsfkld (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bir arşiv olsa, kim niye yörünge dışında, kim ne zamn gelmiş ne zamn gitmiş. yörünge dışındakilerin geçmişlerini okuyabilsek (gönderdiği public msjları).. böyle güzel bir belgesel arşivi olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 shuTdoWnX said: o kadar kötü bi adamıydı bu ya lol evet hemde cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Örnek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?13,2935797,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?13,2935798,2936546#msg-2936546 Böyle saygısız bir velet işte..Bunun yüzünden yeni üyelere sıcak bakamıyorum acaba o mu diye.. shuTdoWnX said: o kadar kötü bi adamıydı bu ya lol Ama uslanmamış gene kayıt olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Beyler artık beni exeltad mı ne onla karıştırma bi son verin adamın mesajlarına baktım herifin kişiliği bana benzemiyor bile nasıl olsa yakında anlarsınız yani ayıp oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 shuTdoWnX said: Beyler artık beni exeltad mı ne onla karıştırma bi son verin adamın mesajlarına baktım herifin kişiliği bana benzemiyor bile nasıl olsa yakında anlarsınız yani ayıp oluyo :D o zaman söyle bakalım Atatürk bu ülkeye hayatını adadı mı adamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ExaltedAngel falan değilim shuTdoWnX'im ! lol bu kadar da belli edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 GwindonSurion said: shuTdoWnX said: Beyler artık beni exeltad mı ne onla karıştırma bi son verin adamın mesajlarına baktım herifin kişiliği bana benzemiyor bile nasıl olsa yakında anlarsınız yani ayıp oluyo :D o zaman söyle bakalım Atatürk bu ülkeye hayatını adadı mı adamadı mı? Adamaz olurmu adamasaydı zaten suan türkiye ingilizlerin fransızların sömürgesi olucaktı Atatürk sayesinde en azından topraklarımızı ilerletemesekte koruduk.. Ayrıca Atatürke put diyen birine benzetilmem beni üzer ---------------------------------- ne yazıyım arkadaşım mesajlarımı okuyan fakemiisn diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ExaltedAngel gelmiş...3. banı ne zaman yicen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ehehe süpermiş :D efsane topiclerden biri daha geliyo sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ben artık konuşmıcam insan olan bir kere anlar iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Eleman şamata bişeymiş. Forum adına üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 counterspell kimin fakeiydi angel harici büyük ihtimal önceden banlanmış birinin fakeiydi düşmanı varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar