ad3m Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Gz baggio & gangren ;) Hemende işe koyulmuşuz bakıyomda :P
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Teşekkür, umarım beğenirsiniz :) Tebrik mesajları bu başlık altında toplandığı sürece sorun yok :p
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gangren doğru seçim wow amerika beta çıktığında client'i çekememiştim gangren forumdan boş cd verin çekeyim client'i demişti gidip almıştım kendisinden şişli'den, yağmurlu falandı kurup oyuna girmiştim =) eyvallah yine gangren heh gratz
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Baggio bilmiyorumda gangren baya eski player (idi) magei vardı bl de bakar iç geçirirdim noob olduğum zamanlar :| (bencede doğru seçim)
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Tebrik ederken bile tartisma cikariyosunuz, test mi ediyosunuz bizi napiyosunuz :p Sagolun.
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hayırlı olsn ikiside iyi olmuş tam oturmuş bence :) Gangren hele :)
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben burda yeniyim bilmiorum cahilim :D
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Baggio said: Tebrik ederken bile tartisma cikariyosunuz, test mi ediyosunuz bizi napiyosunuz :p Sagolun. E forum tartışmak için değilmi kardeşim :D. Fırsat yakalamışız niye tartışmayalım.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Yok ya ufak bi atisma vardi, kirptim sildim falan, onu diyodum :)
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Silicek daha çok şey var. Şöyle bi göz at foruma. Tartışma arayanlar, zevk alanlar, yer arayanlarla dolu. Daha baştan zıtlaşmayalım.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Hadi bakalım kolay gelsin,ikiniz de doğru seçimsiniz kanımca :)
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Gays in charge :) hehe Tebrikler ve kolay gelsin ikinize de :)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Marveloth said: Silicek daha çok şey var. Şöyle bi göz at foruma. Tartışma arayanlar, zevk alanlar, yer arayanlarla dolu. Daha baştan zıtlaşmayalım. I find this comment from you... very interesting... bu arada tebrikler. Baggio'nun avatarı yok bu arada!
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Absolut said: Gays in charge :) hehe Ayıp olmuyor mu? :p
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Koyarim belki bi ara, iyi boyle :p Saolun tekrar.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Çok kötü bi seçim! Aquila for prezidans! :P Efenim kolay gelsin, türk guildlarının dramalarıyla uğraşmak heralde çok yorucak sizi hehe.
Öne çıkan mesajlar