eldar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Açıkçası ben bir galatasaraylı olarak utandım, biz böyle skorları geride bıraktık sanıyordum. Skordan ziyade beşiktaşlıların umursamaz oyunu illet etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sinan Engin varlıgın Zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Acımıyolar bile dedi adam. LoL Adamın suratı sürekli bir ağlama halinde yalnız. Manevi anlamda değil, ciddi olarak ağlayacakmış gibi konuşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 valla yazik, babam cok koyu bjk lidir. Klube uyedir uzun yillardir usenmez oy kullanmaya gider istanbula kongrelere katilir, adamin omrunden yil aldi takim. ankarada besiktasli is adamlari dernegine bile uye, klube yardim etmek icin herseyi yapiolar. uzgun uzgun gitti yatti sinirli bi sekilde. bu adamlarin bu taraftarin gunahi ne yani, 8 yicek takimmi artik turkiyede futbol belli bir duzeye geldi, bu kadar ruhsuz olunmamali. besiktaslilik durusu denen birsey vardir, hani tum takimlar derya fenerli durusu gs li durusu. BJK yi paravan olarak kullanip mafyaya yurt disi vizesi cikaran bir adami, BJK nin adina leke suren bir adami nasil tekrar menajerlige getirirsin. en buyuk hata budur bana gore. Baltaliyor adam takimi, seven taraftarda yok, biran once sinan enginin gorevine son verilmeli, bu yalnisin en azindan birazi duzeltilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Pasha said: Trasty said: Charsi said: abi PATICIK FC daha iyi yönetiliyordur bu takımdanOOO Zegna'ya övgü dolu mesajlar geliyor Fakat Paticik FC de Can Ertaş olarak muhteşem orta sahanın beyni görevindeki Ben yani Cem Sönmezi atlama lütfen Takımım için oynuyorum.. (Paticik FC olarak 8-0 lık malubiyet aldıkmı ya biz hiç ?) (Bu hafta 6-1 yenildik çaktırmayın ama ligde 3. konumdayız =)) bari charin adini bil :)) cem buber benim, sen batu sonmezsin ahah :))Hayr Ben Can Ertaş .. Gerçekteki ismim Cem Sönmez.. Zegna nın ismi Emre Sönmez o gitmiş bulmuş almış sönmez soyadlı olanınıda ben bulamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Now is in the TABELE, what can i do? what can we do? everything is something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu maça tek yorum Liverpool Çarşıya Karşı dsdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bjk tarih yazdı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Holy said: Biraz incelersen maç 8 olmadan önce, yani 4-0 falan olduğunda herkes üzgündü ama 8-0 bambaşka bir olay. Şampiyonlar ligi rekoru. Ben çok samimiyetle söylüyorum yenilen kendi takımım da olsa aynı şekilde dalga geçerdim. Madara etmişler zaten sahada, forumda dalga geçilmesi koymaz. bence daha çok koyar, kendi insanın seninle dalga geçiyor, hem de karşı takımın tam bir holiganıymış gibi. burda herkes üzgün olmalıydı bir şekilde, mutlu değil. aslında "dalga" başka bir olay, mutluluktan uçmak başka bir olay; dediğim şey çarpıtılmasın. insanların kendi ülkelerini temsil eden bir takıma karşı "ahahah nası koduk =D =D" moduna girmelerini şahsen ben kaldıramam, o kadar "yenilikçi" değilim. Kaldırabilenlerin de oturup biraz düşünmelerini isterim. da neyse, geçmiş olsun. ben bu mesajı yazana kadar 10'dan fazla dalga mesajı atılmıştır zaten. bazı şeyler haliyle bu akşam tartışılamayacak, dolayısıyla herkese iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Fedai güzel bir dizi olucak gibi. Seda Sayan ve Tamer Karadağlı başrolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 o laf nedir 'rakibimiz acımadı,yedikçe yedik 3-5-8' fdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 beşiktaşlılar rahat olsun diyor, sekiz taneyi yemişim bir tarafıma nasıl olayım rahat ya? yarın okul var lan... Sinan seni hadım etmek lazım, Çarşının çek git dediği kadar var lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bence konu artık kapansın ya. biz top oynamayı bilmiyoruz. zamanında biraz öğrenmiştik ama onu da unuttuğumuzun kaanatındayım. hiç ilerleyemiyoruz nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu saatten sonra ligdede avrupadada hiç bişey olmaz beşiktaşdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 fenerbahçe kadar başına taş düşsün emiii enginnnnnnnn ezik herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Charsi said: bu saatten sonra ligdede avrupadada hiç bişey olmaz beşiktaşdan. az once baskanınız cıktı ligde en iddialı takımız üzmeyin canınızı dedi.kotu oldu besıktasa sevmesem bile boyle patlarmı bi takım yaa ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yanlız yedekler süperdi,liverpol yedegi 2 attı,1 direkten dondu,beşiktas yedeği 3 kez yattı ama hakem faul vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Charsi said: bu saatten sonra ligdede avrupadada hiç bişey olmaz beşiktaşdan.Bu sizin yeniden doğuşunuz olacak inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sinan Engin geri döndüğünde imparator döndü diye alkışladı bazılarınız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu sinan enginle demirörenle bi cacık olmaz beşiktaştan bu senede. malesef bu senede sadece fenerle kapışırız şampiyonluk için eğer aynı kafayla devam ederse beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hayir anlamadigim adam hala sampiyon olucaz ligde diyo. eh peki ol ama turkiye liginde 3 puanin hic mi anlamiyo yokda sen paf takimimla maca cikicam diyosun? turkiyede futbolun gelismesi gerektigi yerde hala geri gidiyoruz ona yaniyorum :/ bari bundan ders al sinan engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lig de en iddalı takım nasıl oluyorlarmış pafla çıkmıcakmıydı bunlar maçlara adamlarda yalanın haddi hesabı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 maç sonunda sinan enginin şu lafı gebertti beni: adamlar 12 kere geldi 8 i gol oldu. ADSGHDSAGYSZDNÖMX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pafla çıkma olayında bi hakem hatası bulunmuş vazgeçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ee şerefsiz bi mafya özentisinden ne beklersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar