Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 beşiktaşında amma seveni varmış post sayısı 550 lerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yıldo baggins said: hakan arıkanın eller yağlı bence Elleri bırak yağlıyı bağlı olsa o kadar gol yemez adam yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bence beşiktaş kökleri olan jimnastiğe geri dönsün onda puanlama sistemi var bildiğim kadarıyla böyle büyük farklar olmaz herhalde hem liverpool un jimnastik şubesi de yoktur :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Eğlenin bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Beşiktaş-seviciyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Holy said: Edit : Geç kaldım :( ben mi yazdım senden once yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 guzel oynadi bjk ama hakem yuzunden yenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ÇARŞI GUINNES'E DE KARŞI ve siyah sekiz yilin mesajlari lan yanliz, oldum gulmekten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 onu bunu bırakın tuncelide yine saldırı olmuş 1 şehit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 beşiktaşlıyım ama arkadaşlar bu hakkaten büyük bir rezillik değil tabii ki çok güzel bi dalga konusu olcak bana göre rezillik liverpooldan değil bjk gibi bi 4.torba takımından 8 yemek olurdu. adamlar zaten seni katlamış futbolda üzerine birde profesyonellikten bi haber futbolcuların halı saha maçı gibi "abi maç gitti zaten.." edasıyla oyunu bırakırsa 25-0 da olur. bu maçlar gözümüze gözümüze(!) sokuyo avrupa takımları ile aramızdaki farkları bu sadece beşiktaş ta da değil defalarca gördük işler sarpa sarınca maçı tamamen bırakan türk takımları çok acı bi durum. büyük takım olduğunu iddia eden takımlarımızın liverpool gibi klüplerin olayı ne kadar ciddiye aldıklarını antremanlarını yönetimlerini hemenhemen herşeyi incelemesi feyz alması lazım. tabiki arada çok büyük bütçe farkları vs var. ama en azından maçı bırakan futbolcu istemiyorum ben beşiktaş kulübünde bjk taraftarını haketmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Starda adam delirdi.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hadi lan artık dağılın eğlence buldunuz sizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ya kötü olan avrupada moldova estonya falan abuk sabuk bi ton ülke ve onlarım takımları varken bu rekoru bi türk takımının kırmayı başarması diceksiniz onlar çıkamıyo şamp ligine diye ozman bizimkilerde çıkmasın aga böyle oynycaksalar avrupaba kadro olarak beşiktaştan çok daha kötü takımla var rekoru gidip biz kırıyoruz utanç verici olan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 "Çiçek toplasa çimleri kesmeye gitse bile bellayoun'un yanına adam koyar." Bu ne abi?! eahudfsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Baggio said: ÇARŞI GUINNES'E DE KARŞI ve siyah sekiz yilin mesajlari lan yanliz, oldum gulmekten :pO senin kendi güzelliğin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Liverpol fenerin 5 senedir bjk ye atamadğı her türlü golü attı helal olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şuanki adam kimse iyi coştu, red kit falan diyo yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 "hakan,ibrahim üzülmeze latince ne biliyosa söylemiştir red kit dalton hepsi defansta kamp kurmuştu"hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 beşiktaş pafla çıksa 8 yemezdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Zep said: recoru recor yeah(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 İlk yarıda azcık izledim bir golü gördüm, sonra ikinci yarı üst kata cıktım evde odamdayım, bi siteye girip baktım milliyetin 6-0 diyo eh dedim zaten olacagı oydu.. arkadasa kirayı vermeye aşa indim salona dedim 6 olmus? ark dedi yok 8 de bitirdiler? 15 tane basamak var merdivende 3 sn de indigimi farzetsek int sayfasının yenilenmesi icin gecen süreyi de hadi 2-3 dk desek ne ara 8 oldu? ve ya kediyi kim öldürdü? öss sorusu hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 en azından hakan arıkandan kurtuldular , iyiler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yarıldım valla burda.. ahahah adama ne zaman gelsem ingiltereye 8-0 yeniliyoz dedi asuhauhsaıuhasud :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 besiktas uefayi alicak bu sene :p chealse den 5 yedikten sonra mi almisti gs hic yenilmeden? bjk de hic gol bile yemeden alır artik uefayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar