Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakal bırakma

Bone

Öne çıkan mesajlar

Horace said:
ben de gençken saç uzatıp slash gibi olmaya niyetlendiydim, yıllarca, "uzayınca ağırlaşıp düşecek, daha sabretmeliyim allahım" düşüncesiyle bonus olarak dolaştım ortada. olmaz. yanlış.

Omagad resim isteriz (:D

Ayrıca beterin beteri var unutmayın

Xhunarion said:
Sakal bana da lazım. Geçen caddede yanımdan geçen küçük çocuk;

+Burada xxx okulu varmış ne tarafta?
-Bilmiyorum.
+Sağol abla.

Ühü.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle ki bone cum. Yanakların etli olduğu için, sakal uzattıkça suratın daha da büyüyor. Sıska ölçütünde bi kiloya sahip olmadan, sakal bırakmak genelde "dwarf" efekti yaratabilecek bi durum. (bknz horace smiley) O düşündüğün karizmatik durumu yaratmaz sonuçta.

Dış görünüm konusunda tek bi kural vardır her zaman geçerli olan. Uzlaşacaksın. Ben ne istiyorum - bana ne uyar arasında. Sadece görüntünü kurtaracak sana uyacak şeyi yapsan, için rahat etmez, sadece tarzına fikrine uygun bi şekle bürünsen üstünde garip durabilir. Arasını bulmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Bone önce saçlar, o ne öyle pırasa gibi. Sakalları da kes bence. Bu halinle motorcudan çok kamyoncuya benzemişsin.

Ha bir de şu var metalci şöyle, metalci böyle triplerine hiç girme. Bence insanın müzik zevkiyle göz zevki arasında, tipi arasında illa bir bağlantı olacak diye bir kaide yoktur.

Kendim için konuşmam gerekirse, sakallarım çıkmıyor (yaş 21, kıl da yoktur vücudumda fazla, tanrı vergisi) saçlarım asla şekle girmez, horace gibi ben de çok denedim saç uzatmayı ama şu alçak bonus reklamları yüzünden çok alaya maruz kaldım. O yüzden, suratımda beliren sakalsıları arada bir imha edip saçımı da uyurken yapıyorum çok da şekil oluyorum. Sen de dene bence. Herşeyi oluruna bırak. Şöyle olmalıyım, şuna benzemeliyim, kızlar bunlara veriyormuş düşünceleri her erkek de var ama bunları azıcık uzaklaştırırsan omuzlarının üstündeki aparattan kendiliğinden "cool"laştığını göreceksin.

En güzeli en rahatı.
Sosyal ağlarda paylaş

Xhunarion said:
Sakal bana da lazım. Geçen caddede yanımdan geçen küçük çocuk;

+Burada xxx okulu varmış ne tarafta?
-Bilmiyorum.
+Sağol abla.

Ühü.

Sakal fayda etmiyormuş.
İstiklal'de okuldan bir arkadaşla yürürken önümüze bir mobilya çıktı ve bize bayanlar diye hitap ederek bilmemne alıp almayacağımızı sordu, otomatik olarak hayır dedim, "aa pardon bayanlar dedim" dedi (adamın gördüğü sahne 1.85 boylarında, uzun saçlı ve SAKALLI bir adam, yanında yarı boyunda bir kız) fark ettim dedim.
İçimde kaldı, hep arkadan kız zannederlerdi çok sinir yapmazdım da, önden beni kız zanneden ilk hıyar sensin demek isterdim kendisine.

Konuya dönersek, bone sakalı geç, o saçları bi elden geçirmen lazım . Ya kazıt ya uzat ama öyle bırakma lütfen =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bonec bu saç sakal sana hiç yakışmamış.. Daha çok köktendinci sakalı olmuş bu!

En karizma ve en hatun-magnet şekil, 2-3 numara saç ve kirli sakal + bıyıktır.. Tabii yüzünün sert hatlı olması lazım.. Bence birazcık kilo verip öyle yap.. Boşver pis metalcileri :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...