Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 25+ yaşındakiler felan belki yardımcı olabilirler. Şu amerikalı "motorcu" tarzı bir yüz şekli yapmaya çalışsam da olmadı. Sakal çok gür çıkmıyor benim. dudak altı çıplak. Sakal uzattığım zaman (mesela şimdiki gibi), "motorcu"dan ziyade çember sakallı terörist gibi duruyorum. Acaba sakal kesmek için sürekli jilet vurmadığım için mi dudak altı çıplak kalıyor? Böyle düşünürken geçen Johnny Depp'i gördüm TV'de, onun da sakalı bana çok benziyor, böyle dudak altı boş. Örnek olarak hemen Dev'in koyduğu resimleri gösterebilirim. Ahan da bu Ahmedinecad. O da benim dediğim dudak altı köselikten müzdarip. Aynen benim gibi tam ortada küçük bir nokta var. ahan da bu da Sam için uydurdukları sakal. Çene full komple kaplı. Gayet şık, güzel, enfes. Bir de ek olarak bonus soru sorayım. "Metalci" imajı olan herkes kahverengi ve kıvırcık saçlı. Peki madem öyle, siyah ve düz saçlıdan "metalci" olmaz mı? Olursa nasıl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 metalci mi olcan bu yaştan sonra...Kimlik arayışına bi son versen diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 düz saçlıdan da metalci olur, saçsızdan da metalci olur efenim. neden olmasın. yalnız saçsızlar veya kısa saçlılar headbang e kasmasın, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Benim saçlar düz. Uzunken kızlar bu metalci diye trip atıyorlardı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sacları 3 e vurucan saklida sekilli birakacan kizlarsana hayran hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sanırım jilet vurmayla alakalı o aradaki boşluk ve artık şekillenmesi için geç olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 jiletle çok alakası yok, şansına kalmış bişe.. ben o kadar jilet vurdum, banamısın demedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ben sevmiyorum sakal zaten, ama bazi erkeklerde cok cekici duruyor. Ben de durmuyor napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bende de aşırı fazla sakal,ki bende sevmiyorum..Tamam güzel duruyo bazen falan ama,2 günde bi traş olmak nedir ya.Yanıyo suratım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben baya saglam uzatmıstım bi ara sakalı yaw sakal ıyı bişey bi tras oluyom 3 hafta olmuyom tarzan gibi geziom ortalıkta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Sakalım çıksın diye 2 günde 1 jilet vuruyodum..Çıktı da meret ama hakkaten iğrenç bişey..Lisede hergün traş oluyodum nerdeyse..Hiç tavsiye etmiyorum..Yok kafama koydum diyosan da üzgünüm,çıkmıyosa çıkmaz belli bir yaştan sonra..Ama uzatarak gür görünmesini bi nebze sağlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Çıkmıyorsa çıkana kadar bekleyeceksin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Sakallarım kızıl, böle hafif korsan havası veriyor uzatınca. Seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 jilet vurmak çözüm değil.. ne yazık ki hiç biş değilmiyor. [böhüe!] tamamen seninle alakalı bişi, traş olma düzeni ile değil. ama kasmak istiyorsan illaki (aklıma gelen en mantıklı şey bu oldu şimdi) bioxin, revigen gibi saç çıkartma maksatlı ürünleri dudak altında deneyebilirsin. tahminimce alerjik reaksiyon oluşmaz. ama birilerine danışmakta fayda var.. hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Benim doğru düzgün çıkmıyo ya ona çok sinir oluyorum. Bıyıklar gıcık gıcık hemen çıkıyo, sakallar onun 1/3 hızında filan çıkıyo, çıkanlar da ufak tüyler şeklinde zaten. Orantılı bi şekilde, düzgün uzamıyolar bunlar. Acaba epilasyonla filan toptan yoketmek mümkünmüdür? Ya da düzgün uzamaları için ne yapılması gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Cafedeyim, şöyle bişi çektim: http://img99.imageshack.us/img99/8052/picture008oo2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yok hacı o hep öyle çıkıcak. aslında bence böyle olması daha güzel.ben full kapalı olanını sevmiyorum o çenenin. hem sana böylesi daha çok yakışıyo bone.Eski asyadaki türklerin sakal yapısına benziyo saç ve sakalın gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bak bu da benim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesajlarını okuduğum, mesaj yazdığım kişilerin fotolarını görünce tuhaf oluyorum . Belleğin sanalı kabullenmiş bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ShadowFury said: Benim doğru düzgün çıkmıyo ya ona çok sinir oluyorum. Bıyıklar gıcık gıcık hemen çıkıyo, sakallar onun 1/3 hızında filan çıkıyo, çıkanlar da ufak tüyler şeklinde zaten. Orantılı bi şekilde, düzgün uzamıyolar bunlar. Acaba epilasyonla filan toptan yoketmek mümkünmüdür? Ya da düzgün uzamaları için ne yapılması gerekir? aynısı abicim aynısı yaa, deliricem ehue. @razien: hakkaten öyle bi acaip eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 25+ dediğin için yardımcı olmuyorum..yoksa sakallarım muhteşemdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sert gur sakalı olan ve tras olmaktan nefret eden bı olaraktan unut o ısı bone sana mumya fılmındekı yuzu dovmelı sıyah gıyen bedevı tıplı adamın sakalı gıder gıbı anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bizsiziarariz said: metalci mi olcan bu yaştan sonra...Kimlik arayışına bi son versen diyorum hehe cok guldum bu lafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 eheh, mahalle imamı ile mahalle bakkalı arası bi sakalmış seninki. herşeyinin istedii gibi olmasını beklememesi lazım insanın. eldeki malzemeyle elinden geleni yap işte. peter pandaki gibi, ağacı kendine göre uydurmıcan, sen ağaca göre uyacan. ben de gençken saç uzatıp slash gibi olmaya niyetlendiydim, yıllarca, "uzayınca ağırlaşıp düşecek, daha sabretmeliyim allahım" düşüncesiyle bonus olarak dolaştım ortada. olmaz. yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 benim de kahverengi siyahımsı kıvırcık saçım ve sakalım var karışık. ama metalci değilim ben ? napcaz şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar