Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakal bırakma

Bone

Öne çıkan mesajlar

25+ yaşındakiler felan belki yardımcı olabilirler.

Şu amerikalı "motorcu" tarzı bir yüz şekli yapmaya çalışsam da olmadı.
Sakal çok gür çıkmıyor benim. dudak altı çıplak. Sakal uzattığım zaman (mesela şimdiki gibi), "motorcu"dan ziyade çember sakallı terörist gibi duruyorum.

Acaba sakal kesmek için sürekli jilet vurmadığım için mi dudak altı çıplak kalıyor?

Böyle düşünürken geçen Johnny Depp'i gördüm TV'de, onun da sakalı bana çok benziyor, böyle dudak altı boş.

Örnek olarak hemen Dev'in koyduğu resimleri gösterebilirim.

Ahan da bu Ahmedinecad. O da benim dediğim dudak altı köselikten müzdarip. Aynen benim gibi tam ortada küçük bir nokta var.

ahan da bu da Sam için uydurdukları sakal. Çene full komple kaplı. Gayet şık, güzel, enfes.

Bir de ek olarak bonus soru sorayım.
"Metalci" imajı olan herkes kahverengi ve kıvırcık saçlı. Peki madem öyle,
siyah ve düz saçlıdan "metalci" olmaz mı?
Olursa nasıl olur.

Sosyal ağlarda paylaş

Sakalım çıksın diye 2 günde 1 jilet vuruyodum..Çıktı da meret ama hakkaten iğrenç bişey..Lisede hergün traş oluyodum nerdeyse..Hiç tavsiye etmiyorum..Yok kafama koydum diyosan da üzgünüm,çıkmıyosa çıkmaz belli bir yaştan sonra..Ama uzatarak gür görünmesini bi nebze sağlayabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

jilet vurmak çözüm değil.. ne yazık ki hiç biş değilmiyor. [böhüe!]

tamamen seninle alakalı bişi, traş olma düzeni ile değil.

ama kasmak istiyorsan illaki (aklıma gelen en mantıklı şey bu oldu şimdi) bioxin, revigen gibi saç çıkartma maksatlı ürünleri dudak altında deneyebilirsin. tahminimce alerjik reaksiyon oluşmaz. ama birilerine danışmakta fayda var..

hede hödö
Sosyal ağlarda paylaş

Benim doğru düzgün çıkmıyo ya ona çok sinir oluyorum. Bıyıklar gıcık gıcık hemen çıkıyo, sakallar onun 1/3 hızında filan çıkıyo, çıkanlar da ufak tüyler şeklinde zaten.
Orantılı bi şekilde, düzgün uzamıyolar bunlar. Acaba epilasyonla filan toptan yoketmek mümkünmüdür? Ya da düzgün uzamaları için ne yapılması gerekir?
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Benim doğru düzgün çıkmıyo ya ona çok sinir oluyorum. Bıyıklar gıcık gıcık hemen çıkıyo, sakallar onun 1/3 hızında filan çıkıyo, çıkanlar da ufak tüyler şeklinde zaten.
Orantılı bi şekilde, düzgün uzamıyolar bunlar. Acaba epilasyonla filan toptan yoketmek mümkünmüdür? Ya da düzgün uzamaları için ne yapılması gerekir?

aynısı abicim aynısı yaa, deliricem ehue.

@razien: hakkaten öyle bi acaip eheh
Sosyal ağlarda paylaş

eheh, mahalle imamı ile mahalle bakkalı arası bi sakalmış seninki.

herşeyinin istedii gibi olmasını beklememesi lazım insanın. eldeki malzemeyle elinden geleni yap işte. peter pandaki gibi, ağacı kendine göre uydurmıcan, sen ağaca göre uyacan.

ben de gençken saç uzatıp slash gibi olmaya niyetlendiydim, yıllarca, "uzayınca ağırlaşıp düşecek, daha sabretmeliyim allahım" düşüncesiyle bonus olarak dolaştım ortada. olmaz. yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...