-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 yav ben 2 gün önce başladım witcher'a. ilk çıktığı zamanlarda bilgisayarımın da o dönem çok iyi olmaması sebebiyle oynayamamıştım adam akıllı. oyunun 'illegal' versiyonunu oynuyorum, çok da ilerlemedim henüz. fakat çoğu zaman belli noktalarda, örneğin bir kapıdan içeri girince vs. donmalar oluyor. menü'ye dönüp tekrar giriyorum falan. birkaç patch, fix denedim ama bana mısın demedi. save-load süreleri de biraz uzun olduğu için biraz can sıkmaya başlayan bir detay haline geldi. bu soruna herhangi bir fix geldi mi zamanında ? gerçi oyunun enhanced edition versiyonunu alayım diyorum bir yandan da, bildiğim kadarıyla enhanced edition normal versiyonu da içeriyor. fakat steam'den indirmek yerine gidip almak istiyorum bir yerlerden, hoşuma gitti çünkü oyun. arşivlik yani. bildiğiniz bir yer var mı satan ? mavibilgisayar, d&r falan bakındım ama oralarda hep 2 var. sam beni affet fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Satan yer yok bildiğim ama şurayı okursan niye normal versiyonu oynayarak büyük hata yaptığını anlarsın. Özelden mesaj attım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 normalde oyuna 70 civari veren heryer enchanced edition a en az 10 puan bazen 20 puan not yukseltti. acilen EE versiyonunu edinmeni oneririm bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 felfecir said: yazdan beri merak ediyorum, şimdi aklıma geldi buraya yazmak. allahını seven şu enhanced edition trailerındaki parçanın adını versin ya, muhteşem bir şey. http://www.youtube.com/watch?v=D-OzdlA90xk videoyu download edip mp3'e convert edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 steamden aldım directors cut versiyonunu da. Dövüş mantıgını çözemedim bana açıklayacak biri lazım açil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Düşmanın üstüne imleci getirdiğinde kılıç haline geliyor, bi defa klikliyorsun vurmaya başlıyor, tam vurma animasyonu biterken imlecin kılıç görüntüsünde bi değişiklik olacak böyle vurma efekti gibi bişey. O anda yeniden basarsan kombo yapıyor ilkinin ardından ikinci vuruş geliyor. Seri tıklama komboları kesiyor haliyle damage ın düşüyor. Bu kombolar 4e kadar gidiyor ama ilgili skill i açmış olman lazım. Melee skillleri var skill treede, onlarda ne kadar ilerlersen arka arkaya o kadar çok vurabiliyorsun. Skillerin detaylarında yazıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 heh görünce şimdi gördüğüm soruyu aklıma geldi. parça 2. oyunun soundtrack albümünde yayınlandı, adı da assassin looms du galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 biraz baktim oyuna da baya ilgimi cekti, indirsemmi acep? keyiflimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Hikaye çok keyifli ama oynanabilirlik biraz zayıf. Ben hikayesi için oynarım diyorsan kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bi trailer izledim de baya yuh tamam dedim, ama dedigin gibi bazi yerlerde oynanabilirlik zayif görunuyo. Bide 20gb.. neyse bakalim, inedursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 vallaha çok sevmiştim ben beni bayağı içine çekmişti evreni. çok fazla quest vardı böyle ufak ufak hepsini yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 çok kötü bi oyun abi nesini sevdiniz,ilk kale muhabbetinden sonra kapadım sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bende dün açtım tutoriala bir bakıyordumki ne nedir diye kafamı duvara vurasım geldi ,açılması gerken kapıya hızlıca ilerleyince 4-5 npc etrafı sarıp blockladı ( kapıyı açan zımbırtın ın orda ) sağa sola gidemiyorsun ikisi de ölümsüz -ai orada ölmeye kodlanmamış /öldürülmeleri gereken yer farklı bundan anladığım .Madem turorial yapacaksın içinede bu npc şurda öldürülmeli diye npc koyacaksın böyle bari sabitle bunların yerinide sorun çıkmasın . Hiç bir developer doğru dürüst tutorial yapamayacak mı arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 axedice said: Hikaye çok keyifli ama oynanabilirlik biraz zayıf. Ben hikayesi için oynarım diyorsan kaçırma. katılmıyorum, oynanabilirlik de iyi bence gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 eğer izometrik(imsi) kameradan yana tercih kullanırsan cidden oynanabilirlik epey düşüyor. ama buna rağmen oyun çok eğlenceli. oynarım bi ara diye diye hep geriye attığım bir oyundu. steam'de indirime girince bahane oldu. bence hikayenin gidişi türünün çoğundan iyi. karakterleri iyi tarif ediyor oyun. konuştuğum npc "al bunu ahmet'e götür" diye bişey dediğinde "ahmet kimdi yaa" demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben geçen hafta 2011'den kalma (yuh) bi saveimden devam edip bitirmeye çalıştım ama o combat ve git götürlü questler çok baydı vizima mı ne o ana şehirde ve ona yakın swampda. youtube'dan 3 saatlik bi video yapmış elemanın teki onu izledim filmi gibi sdf. 2'yi oynayacam şimdi http://www.youtube.com/watch?v=ZHwa-7LBfV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=pbMJU9IftCo sondaki şu sahneyi kesmiş bunu da izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 he outroyu sonradan izlemiştim farkedip, bundaki kadar iyi intro ve outro cutscene çok az oyunda var herhalde. 3 küsür saatlik vidyayı uğraşıp yapmışın bari sonunu da koyaydın e be köylü dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ben de yıllardan sonra nihayet bugün bitirdim. sonu epey güzeldi, konusu da güzeldi. sırada 2 var, 3 çıkmadan yetiştirelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar