Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Esir Düşen Askerlerin Görüntüleri Yayınlandı

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Uluslararsı ilişkilerde düşman yoktur. Dün dost yarın düşman öbür gün müttefik yarın stratejik ortak olursun. İsrail jetleri Konya'dayken İsrail Dağ komnadoları Bolu'dayken. ABD İncirlikteyken İzmir deyken nasıl düşman oluyoruz? İsrail tanklarımızı modernize ediyor. F4 lerin modernizasyonu israil tarafından yapıldı. Amerikan silahlarını kullandığımızı saymıyorum bile zaten. Bu nasıl düşman? Ha dost mu dersen dostta değil ama düşman demek biraz abartı. ABD ve İsrail İran'a karşı deteğimizi almak için köşeye sıkıştırmaya çalışıyor hükümeti hepsi bu. Zamanlamaya dikkat edin İran ile doğalgaz antlaşmaları ne zaman imzalandı ona dikkat edin. Zaten ingiltere basını Başbakan'a ilk terörü ikinci olarakta İran ile olan anlaşmaları iptal edecekmisiniz diye sordu.

Ek: Az önce gördüm PKK yanlısı sitede 8 Türk askeri HPG ye sığındı esir alma falan yok, operasyonlar sürdüğü için yolda güvenlik yok güvenlik sağlanınca evlerine dönecekler diyor. Askeri sorumlu mu ne bir lavuk aileler merak etmesin onlar bana emanet ana kuzusu falan demiş. Şov yapıyorlar resmen.

[ Mesaj 24 Ekim 2007, Çarşamba - 00:30 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Apache git bi uyu allah aşkına. Biz askerimiz esir düşmüş diyoruz sen işin hala gırgırındasın.
Amerikanın askerlerimizin başına çuval geçirmesi dışında en son ne zaman Türk askeri esir düşmüş bi araştır öğren ondan sonra bu konunun inceliğini kavrarsın belki. Sırf bu olay dahi bir ülkeye savaş açma sebebidir öyle diyim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

bırak gazı.kacınız burada askeri taktikler hakkında ilim sahibisiniz,okumuşsunuz?

kahve sohbeti yapıpta 'git uyu' ayarıda cok komex.ben topaklara gülüyorum askerlerin durumunu biliyorum ve gerektiği şekilde tepkimide dile getiriyorum ama 'saldıralım,yok edelim' konusmalari cok cahilce geliyor.

yani dunya dengeleri var bunu gormezden gelip tek basimiza rambo olmamizi istiyorsunuz.absolut sen daha iyi bilirsin yıllardır aynı teraneler okunmuyormu,kaç bin şehit verildi?

şimdi bu gaz niye peki yıllardır oluyorsa?

demek ki birileri bilerek fitili yaktı.

gaza geling,yarrayering.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika ve AB elini ayağını çekse de görsek ne hale geliyoruz.

Kimse istemez başkalarına bağımlı olmak, ama kıçımıza giydiğimiz don bile heriflerden geliyor.

Ben de istemiyorum, ama işlerin gerçekten bu noktaya gelmesi üzücü.

Türkiye bağımsız bir ülke değil.

Eğer bağımsız bir ülke olsaydı, Kuzey Irak'a girerdi, yapacağını yapar çıkardı.

Ama yapamıyor?
Çünkü bağımsız değiliz.

İsrail iki asker için Lübnan'ı işgal ediyor, biz kendi topraklarımızı korumak için Kuzey Irak a giremiyoruz.
Üstelik NATO'dan böyle bir hakkımız da var.

Amerikan mandası olmuşuz dersin kızarlar sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache peki ne yapılmasını uygun görüyorsun?
Askerimiz orda tutsakken ne yapmamızı uygun görüyorsun?
Geçen hafta 12 askerimiz öldürülmüşken ne yapmamızı uygun gördün?
Haftaya 5 asker daha öldüğünde veya Ankaraya bomba konulduğunda ne yapılmasını uygun göreceksin?
Bana AKP ağzı ile laf kalabalığı yapma cevap ver ne yapılmalı?
Ama pardon daha önceki tartışmalar gibi de soruları cevaplamayacaksın sayfa değişine kadar yazı yazmayıp unutacaksın. Bu yaptığına masturbasyon denir ve sadece kendini kandırmaktır başka bir işe yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Birseylerin kasti olarak yapıldığını görebiliyor herkes bariz bir şekilde. Hani hep derler ya, hah, düğmeye basıldı.

Ben de hiç istemem böyle bir operasyonu ama yapmak zorunda bırakılacağız ve en sonunda kendi yaptığımız şey bizim başımızı yakacak.

Eh, itildik, düşeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

eger bu oeprasyonu yapmassak en basta turkiye @#$@# oglanina donucek
caydiricilik diye bisey kalmiycak
PKK da bunu yapmamizi istiyor iki ucu boklu deynek

yapmassak da kaybedicez yapsakda
ama yaparsak kayiplarimiz daha az olucak basarili olabilirsek hatta kazancimiz bile olabilir uzun donemde
Sosyal ağlarda paylaş

Dış işleri bakanı tüm ülkeleri gezmeye başladı farkındaysanız.Bilgilendiriliyor artık ülkeler.Sokak kavgasına çıkar gibi hadi go diyerek sınır öteside yapılmaz.
Oraya Irak'a değil bir terör örgütüne karşı gidildiğini tüm dünya bilmeli.Gövde gösterisi yapmıyoruz en nihayetinde.
Sosyal ağlarda paylaş

@Apache yorumlarının hayranıyım.Neye dayanarak bu yorumları yapıyorsun merak ediyorum.
Tek kelime siyasi bilgin var mı tek bir gazete okumuşluğun var mı çok ciddi merak ediyorum.
Şayet olsa.Diplomatik çözüm yollarının tıkandığını görürsün.

Talabani ve Barzani nin seviyesiz cevapları bile kaç bin kelle eder sen hesap et.
Efendi burası Mozambik değil.

Yıllardır verdiğimiz şehitlerimizde un çuvalı değil.

Bu saatten sonra Savaşa karşı çıkan zihniyet.Türkiye Cumhuriyet nin saygınlığını görmezden gelen verilen şehitleri umursamayan zihniyettir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar aciz sorumsuz bir hükümetten harekete geçmemesini bekliyordum.Çünkü bu hükümet gerçekten Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümeti değil.

Belki o zaman Amerika ayaklarına geçemediler.Ama artık yeter.Gerçekten yeter.
Vicdanları nasıl el veriyor bu vahşete.
Hergün yaşadıkları kararsızlık bu vahşetin en büyük ortağı yapıyor hükümeti.
Çünkü Hükümetin türk halkının çıkarlarını düşündüğünü vatan birliğini savunduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
@Apache yorumlarının hayranıyım.Neye dayanarak bu yorumları yapıyorsun merak ediyorum.
Tek kelime siyasi bilgin var mı tek bir gazete okumuşluğun var mı çok ciddi merak ediyorum.
Şayet olsa.Diplomatik çözüm yollarının tıkandığını görürsün.

Talabani ve Barzani nin seviyesiz cevapları bile kaç bin kelle eder sen hesap et.
Efendi burası Mozambik değil.

Yıllardır verdiğimiz şehitlerimizde un çuvalı değil.

Bu saatten sonra Savaşa karşı çıkan zihniyet.Türkiye Cumhuriyet nin saygınlığını görmezden gelen verilen şehitleri umursamayan zihniyettir.

aga sen siyaset bilimi bitirip radikalde kose yazariydin dimi.sorry.

burada ağzında salya 8 tane tabut bekleyen tiplerlemi dolu?

TTK gdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir tepki vermeyince böyle olaylar oluyor :

PKK'lılar İstanbul'da gösteri yaptı !
PKK sempatizanları İstanbul Gazi Mahallesi'nde eylem yapmak istedi.. Polis biber gazıyla müdahale etti.

24 Ekim 2007 01:21Gazi Mahallesinde izinsiz gösteri yapan grup, polis tarafından dağıtıldı.
İsmetpaşa Caddesinde toplanan bir grup, yasa dışı örgüt lehine slogan atarak yürüyüşe geçti.

Panzer eşliğindeki Çevik Kuvvet ekiplerinin biber gazıyla müdahale ettiği gruptakiler, ara sokaklara kaçtı.

Aynı caddenin farklı noktalarında tekrar toplanan gruplar, pazarcı tezgahlarıyla yola barikat kurdu. Yola molotofkokteyli atan göstericiler, ateş yaktı.

Polisin ikinci müdahalesinin ardından gruptakiler ara sokaklara dağıldı.

Yola kurulan barikatı dağıtan polis ekipleri, ara sokaklarda yaptıkları aramalarda yaklaşık 10 kişiyi gözaltına aldı.

Bu arada, Gazi Polis Merkezine dönüş sırasında Çevik Kuvvet ekiplerinin, "Ne mutlu Türküm diyene" ve "Her şey vatan için" şeklinde tempo tutarak uygun adımla yürüyüş yapması dikkati çekti.

Öte yandan, gruptakilerin, izinsiz gösteriden önce İsmetpaşa Caddesi üzerindeki Dörtyol otobüs durağı yakınında bulunan bir direği, MOBESE kamerası yerleştirileceği gerekçesiyle kestikleri, bu direğin de düşerken bir elektrik direğinin devrilmesine neden olduğu belirtildi.

Bir müddet daha tepki verilmezse daha büyük ve sivil halkı daha ağır biçimde tehlikeye sokacak eylemlerin olmayacağı aşikar . Adamlar bakıyorlar kimseden tık yok , "dağda adamlarımız 13 tane askeri öldürdü , biz 2 polise molotof kokteyli atsak bizi mi kesecekler" diye başlayan eylem bir süre sonra çok rahat bombalama vs. gibi tehlikeli olaylara dönüşebilir . Gaza gelmek değil yani bu , insan vatanını düşünüyor . Hadi "dağda şehit olan mehmetçik vatan uğruna canını vermeye yemin etmiş" diyebilirsin bir yere kadar da , olay çığrından çıkınca "yoldan geçen çocuğun ne günahı vardı" diyince iş işten geçmiş olacak .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...