Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel bir gün

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Geç kalmamak için koştura koştura evden çıktım xD . Bebeğimle buluşcaktım nese koştur koştur durağa gittim :O Otobüs gelmiyor a.q bekle bekle geç kalcam diye tırstım bi an :D . Daha önce baya bi bekletmişliğim vardı da :P . Nese durakta babamı gördüm sonra xD . Klasik baba oğul (klasikmiş hastor xD o_O) laflaşmasından sonra otobüs geldi bindik. Saat 13.40 ta taksimde oldum. 14.00 da gelicek Esmeray'ım. Yok gelmedi xD . Geç kaldı :P o kadar uyardı beni sonra gel sen geç kal buluşmaya xD . Nese bişi söyliyemedim :P önceten bekletmişliğim var baya xD . Burger önünde bekliyordum metro çıkışına gel die mesaj attı bana. Gittim bekliyorum bir heyecan bastı bir heyecan sormayın :D . Geldi sonra ilk alışamadım duruma garip geldi biraz :D . Sonra yarım şişe ile sarhoş olup (yalana bak adjfh) rahatladım biraz xD . O sırada Esmeray uçuyor tabi 2 şişe bira dikti kafaya :O alkolik bebeim benim yerlerden topluyoruz hanım efendiyi (yalanlara bak xD) . Sonra dondurma yemeye gidelim dedi biraz itiş kakış oldu o sırada :D . Biraz gıcıklık yapayım dedim uğraştık biraz birbirimizle, bi kaç kez (bir kaç kez ? xD) Cimcikledikten sonra beni ısırdı hala acıyor :D:D:D . Sonra çıktık mado ya dondurma yiip hasta olcaz xD . Madonun dışına oturduk gelen bakıyo geçen bakıyo. (Bu arada tüm yaşlı kadınların saçlarının sarı olduğunu fark ettik :D:D Esmeray da sarı oluyor yavaş yavaş :O) Yaşlı teyzeler gençliğini görmüş gibi bakıyor bize :D:D:D Dondurmamız bitti bitanenim gitme vakti geldi :( . Dogaya gittik ilk bi Volkan'ı gördük. Sağolsun bizi bıraktı birlikte gezelim biraz daha diye (sevgiler saygılar :P) . Sonra metro önündeki bizim yerimize gidiyorduk. Kan damlası gördük bi tane :D:D Kan vercek Esmeray ( ben iğneden korkuyorum vermem xD) Gittik ve ne olsun :O Senden kan almam dedi adam :D:D:D:D:D . Çok sinir oldu tabi (ben gülme komasındayım ayrı mesele o :D:D) Gitti kan alma arabasının tekerleğine tekme attı ayağı acıdı xD . Sonra gittik bizim yerimizde kadınlar oturuyor :O . Gittik yanlarına oturduk sarıldık bol bol (A) . Sonra artık gidiyim dedi bebeğim bende iyi bir çocuk olup onu gitmesi için bıraktım hemen, desemde inanmayın :D . Bırakmam bırakmadımda metro önünde tuttum gitmesin die benle biraz daha fazla kalsın die (o sırada nedense bana biraz sinir oldu :P dövüyodu bişi yaptım sanki :O öpücektim xD) Nese sonra ayrılamadım bende atladım Metroya. Metroda sarıldık duruyoruz kafayı bi kaldırdık herkes bize bakıyo utandım bi an . xD (O değilde herkes bize bakıyodu lam bugün xD kış kış gidin rahat bırakın bizi xD) Sonra metrodan indik ben çıkışa kadar gittim herşeyimle öptüm (Bu sırada biraz daha dayak yedim tabi xD pis köpek liğim tuttuyduda xD) Sarıldım arkasından baktım gönderdim aşkımı xD .

İşin garip yanı ondan ayrıldıktan sonra bugün geçirdiğimiz günü düşünüp düşünüp kendi kendime sırıtıyordum mutlu mutlu. ( millet korktu bi an xD noluyo lam die :D)

İşte böle güzel bir gün geçirdim bitanemle. Yerim onu ben çok seviyorum.

Esmeray'ım, Şişko voleybolcum benim :$

aklıma gelmişken xD Yürüyen merdivenleri seviyorum :P

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 21:11 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]benim anladığım:

bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD blabla :P[/spo]
neyse, güzel bir gün geçirmişsin, mutlu olmak güzel bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...