BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Geç kalmamak için koştura koştura evden çıktım xD . Bebeğimle buluşcaktım nese koştur koştur durağa gittim :O Otobüs gelmiyor a.q bekle bekle geç kalcam diye tırstım bi an :D . Daha önce baya bi bekletmişliğim vardı da :P . Nese durakta babamı gördüm sonra xD . Klasik baba oğul (klasikmiş hastor xD o_O) laflaşmasından sonra otobüs geldi bindik. Saat 13.40 ta taksimde oldum. 14.00 da gelicek Esmeray'ım. Yok gelmedi xD . Geç kaldı :P o kadar uyardı beni sonra gel sen geç kal buluşmaya xD . Nese bişi söyliyemedim :P önceten bekletmişliğim var baya xD . Burger önünde bekliyordum metro çıkışına gel die mesaj attı bana. Gittim bekliyorum bir heyecan bastı bir heyecan sormayın :D . Geldi sonra ilk alışamadım duruma garip geldi biraz :D . Sonra yarım şişe ile sarhoş olup (yalana bak adjfh) rahatladım biraz xD . O sırada Esmeray uçuyor tabi 2 şişe bira dikti kafaya :O alkolik bebeim benim yerlerden topluyoruz hanım efendiyi (yalanlara bak xD) . Sonra dondurma yemeye gidelim dedi biraz itiş kakış oldu o sırada :D . Biraz gıcıklık yapayım dedim uğraştık biraz birbirimizle, bi kaç kez (bir kaç kez ? xD) Cimcikledikten sonra beni ısırdı hala acıyor :D:D:D . Sonra çıktık mado ya dondurma yiip hasta olcaz xD . Madonun dışına oturduk gelen bakıyo geçen bakıyo. (Bu arada tüm yaşlı kadınların saçlarının sarı olduğunu fark ettik :D:D Esmeray da sarı oluyor yavaş yavaş :O) Yaşlı teyzeler gençliğini görmüş gibi bakıyor bize :D:D:D Dondurmamız bitti bitanenim gitme vakti geldi :( . Dogaya gittik ilk bi Volkan'ı gördük. Sağolsun bizi bıraktı birlikte gezelim biraz daha diye (sevgiler saygılar :P) . Sonra metro önündeki bizim yerimize gidiyorduk. Kan damlası gördük bi tane :D:D Kan vercek Esmeray ( ben iğneden korkuyorum vermem xD) Gittik ve ne olsun :O Senden kan almam dedi adam :D:D:D:D:D . Çok sinir oldu tabi (ben gülme komasındayım ayrı mesele o :D:D) Gitti kan alma arabasının tekerleğine tekme attı ayağı acıdı xD . Sonra gittik bizim yerimizde kadınlar oturuyor :O . Gittik yanlarına oturduk sarıldık bol bol (A) . Sonra artık gidiyim dedi bebeğim bende iyi bir çocuk olup onu gitmesi için bıraktım hemen, desemde inanmayın :D . Bırakmam bırakmadımda metro önünde tuttum gitmesin die benle biraz daha fazla kalsın die (o sırada nedense bana biraz sinir oldu :P dövüyodu bişi yaptım sanki :O öpücektim xD) Nese sonra ayrılamadım bende atladım Metroya. Metroda sarıldık duruyoruz kafayı bi kaldırdık herkes bize bakıyo utandım bi an . xD (O değilde herkes bize bakıyodu lam bugün xD kış kış gidin rahat bırakın bizi xD) Sonra metrodan indik ben çıkışa kadar gittim herşeyimle öptüm (Bu sırada biraz daha dayak yedim tabi xD pis köpek liğim tuttuyduda xD) Sarıldım arkasından baktım gönderdim aşkımı xD . İşin garip yanı ondan ayrıldıktan sonra bugün geçirdiğimiz günü düşünüp düşünüp kendi kendime sırıtıyordum mutlu mutlu. ( millet korktu bi an xD noluyo lam die :D) İşte böle güzel bir gün geçirdim bitanemle. Yerim onu ben çok seviyorum. Esmeray'ım, Şişko voleybolcum benim :$ aklıma gelmişken xD Yürüyen merdivenleri seviyorum :P [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 21:11 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Biri banalizme dur desin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 LIGHTHOUSE FAMILY - IT'S A BEAUTIFUL DAY dinle aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 :D:D xD Başım döndü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 esmerayın nerde oturuyo sen nerde oturuyosun ? şehir olarak aynı şehirdeysen semt olarak çok uzaktaymışsınızda sanki aylardır görüşemiyomuşsunuz gibi mesela ben antalya benim hatun zongultakta böyleyse normalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 o şişlide ben beylikdüzü . Bir aydır görüşemiyorduk iş güçten o yüzden böle oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 helal ne diyim aynı şehir yani valla ben 3 aydır göremiyorum ve 2 hafta sonr görücem ha böyle zaman yaklaşınca heycanlanırım da aynı şehirde olunca koymaz pek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Diyorum etrafda yok resimde koymuyor acaip. Meğersem kız bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 resim koymuoyrum çünkü fotoğraf makinem ve telefonum bozuldu çekemiyorum yeni foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hem senin adına hem kendi adıma sevindim. çok iyi olduğumdan mı? zannetmiyorum bugün herşeye seviniyorum (nedenini ben bile bilmiyorum deliriyor muyum acaba :S) [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 22:15 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 oh bebeym süpersin xD fotoğraf koy bol bol beraber bebeyinle xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 [spo]benim anladığım: bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD bla bla xD blabla :P bla blabla xD blabla bla :P bla bla blabla xD bla :P bla blabla xD blablabla :P bla bla bla, blablabla bla xD blabla :P blablabla bla xD blabla :P[/spo] neyse, güzel bir gün geçirmişsin, mutlu olmak güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 lou reed - perfect day o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ne güzel x=:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ciddi misin yoksa milletle dalga mı geçtin kendince? smilelardan ve anlatım şeklinden bir bok anlaşılmıyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Valla ciddiyse çok heycanlı bir arkadaş olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Smiley fazlalığından ve paragraf yoksunluğundan beynim kısa süreli bir düşünce akışı kesilmesi yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 adres versene bi sen..evinin çatısına indirecem şimdi silver dragonu . [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 15:27 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ben vereyim benimkine indir abi nolur plzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bukdr güzel olduğuna göre resim isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Fotoğraf yok. Buraya fotoğraf koymuyorum artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Beyler bende milli olma konusunda yeni adımlar atıyorum. 1- Yazın Finlandiya'ya gidiyorum. 2- Nisan'da antalya'ya gidicez(arkadaşlarla) "Azimli sivilcesiz ergen gencin milli olma çabaları" yani ASEGMOÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ne mutlu sanada ben o dönemleri geçeli baya bi oluyor ^^ . Yaşlandık :P [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:51 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 sturm sen hiç ateş böceği gördün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar