Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KOvulduk Ey Halkım Unutma Bizi

Masticore

Öne çıkan mesajlar

samimiliğine inanamıyorum ben nedense..

sonuçta 30 yıl bu camiada köşe kapmaca oynayanlardan biri olmuş birisi sonra çıkıp da "herkes namussuz, bir ben namusluyum" derse garipserim. hani 3-5 yıl kalmış olsa tamam da...

yanlış anlaşılmasın, kendisini öyle iyi tanır ya da takip eder birisi değilim.. sadece bu okuduğum röpörtaj bana çok intikamcı gözüktü..
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyet çok satıyordu, çok eskiden beri oradaydı, daha çok insan okusun diye kaldı.
Mantıklı gayet, daha çok insana kendisini okuttu sonuç olarak.
Hürriyet'ten ayrılmama sebebi odur bana göre.
Aydın Doğan'ın ne olduğunu ne olmadığını biliyordur yani başından beri.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav kitabı okumadan yine saçma sapan mesajlar yazılmış. Emin Çölaşan kendisi belirtti ART'de; 2003 yılından itibaren buna gelen uyarılardan sonra kovulacağını anlıyor ve ileride bir kitapta bunları yayımlamak üzere günlük notlar almaya başlıyor. Zaten kitap da günlere göre anlatım sırası taşıyor. Bilmeden gereksiz mesaj atmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Freyja
üye [şikayet et]
§ 08 Ekim 2007, Pazartesi - 21:56 [ özel msj ]
Hürriyet gazetesinden kovulmasa idi bu kitap hiçbir zaman çıkmayacaktı.Zavallı durumuna düştü,yazık oldu.

kovulmadı kendini kovdurttu. Ayrıca hürriyetten kovuldu da işsiz kaldı gibi bir yaklaşım çizmissin. Cumhuriyet,Aksam,Vatan gibi gazatelerden teklif aldı kitap yazıcam diye kendi kabul etmedi.

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 22:05 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

biz de dogan medyasina mahkum bir aileyiz, fakat daha ufak yaslarimdan beri aydin dogan'in "beni durdurursaniz kizlarim sizi yok eder" gibi laflarini, ihalelerde yaptigi yolsuzluklari, kizlarinin birinin koc digerinin sabanci ailesine girisini, attirdigi mansetlerin ne kadar oynak oldugunu biliyorum bir sekilde.

@sam, bubble'ini ac heartstone'una bas azeroth'a don kanka, gerilme bosuna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...