Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Emin çölaşanın yeni kitabı çıktı. Aydın Doğanın nasıl biri olduğunu gözler önüne sermiş. http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS1/GP_079832 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 samimiliğine inanamıyorum ben nedense.. sonuçta 30 yıl bu camiada köşe kapmaca oynayanlardan biri olmuş birisi sonra çıkıp da "herkes namussuz, bir ben namusluyum" derse garipserim. hani 3-5 yıl kalmış olsa tamam da... yanlış anlaşılmasın, kendisini öyle iyi tanır ya da takip eder birisi değilim.. sadece bu okuduğum röpörtaj bana çok intikamcı gözüktü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 şimdimi aklına gelmiş aydındoğanın ne olduğu... ekmeğini yerken hiç sesi çıkmıyordu. bu topic siyasete kayar gibime gelio ayrıcana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 şimdi aklına gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 evet aradı söyledi toggie ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 evet şimdi gelmiş. Aralarındaki 30 yıllık dostluğun . Son 2 seçimle birlikte aydın doğanın tutumunun değişmesiyle nasıl bozulduğunu anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Hürriyet çok satıyordu, çok eskiden beri oradaydı, daha çok insan okusun diye kaldı. Mantıklı gayet, daha çok insana kendisini okuttu sonuç olarak. Hürriyet'ten ayrılmama sebebi odur bana göre. Aydın Doğan'ın ne olduğunu ne olmadığını biliyordur yani başından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mustafa Balbayla art de bi program yapıyorlar, orda uzun uzun anlatmıştı yıllarca bunu bekledim kovulacağımı biliyordum herşeyi belgeledim vs. diye. Merakla bekliyoruz bakalım nası bişey olacak kitap. Kof belgelerle kitap yazmaz heralde bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ha yazmayı unuttum, kitabı almış babam ehue. Gidip bakayım aklıma gelmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Heralde biliyordu ama kimse ona onun bunun hakkında yazı yazamazsın, alttan al, bu konunun üstüne gitme demiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ertuğrul? sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 benim feto hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bir türlü sevemedim bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Kitapta cidden akla hayale sığmayan olaylar var. Henüz 60-70 sayfa okudum ama bunca az sayfada bile kanım dondu şahsen. Ne tür pisliklerle yüzyüze yaşadığımı bir kez daha anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 E hangi dünyada yaşıyoruz. Artık iğrençlik ne boyutta olursa olsun garipsemiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 konuyla bi alakası yok ama, Uğur Mumcu'nun 'Vurulduk Ey Halkım!'ı neredee, emin çölaşanın kovulması nerede.. ucuz bir gönderme olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 söğüşten pay kesilince tabii bir anda tavır değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Hürriyet gazetesinden kovulmasa idi bu kitap hiçbir zaman çıkmayacaktı.Zavallı durumuna düştü,yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Yav kitabı okumadan yine saçma sapan mesajlar yazılmış. Emin Çölaşan kendisi belirtti ART'de; 2003 yılından itibaren buna gelen uyarılardan sonra kovulacağını anlıyor ve ileride bir kitapta bunları yayımlamak üzere günlük notlar almaya başlıyor. Zaten kitap da günlere göre anlatım sırası taşıyor. Bilmeden gereksiz mesaj atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Freyja üye [şikayet et] § 08 Ekim 2007, Pazartesi - 21:56 [ özel msj ] Hürriyet gazetesinden kovulmasa idi bu kitap hiçbir zaman çıkmayacaktı.Zavallı durumuna düştü,yazık oldu. kovulmadı kendini kovdurttu. Ayrıca hürriyetten kovuldu da işsiz kaldı gibi bir yaklaşım çizmissin. Cumhuriyet,Aksam,Vatan gibi gazatelerden teklif aldı kitap yazıcam diye kendi kabul etmedi. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 22:05 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 komik ya. kitap falan degil, yapilan yorumlar. aydin dogan'in ne oldugunu bilmeyen de varmis vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Saçma sapan mesajlar atılmış yine tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yeni moda hakareti ortaya edip de moderasyondan sıyrılma çabası mıdır merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bilmeyende varmış diyorsun ama . Herkes evine Aydın Doğa'nın gazetelerini sokuyor . Onun web sitelerinden okuyor haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 biz de dogan medyasina mahkum bir aileyiz, fakat daha ufak yaslarimdan beri aydin dogan'in "beni durdurursaniz kizlarim sizi yok eder" gibi laflarini, ihalelerde yaptigi yolsuzluklari, kizlarinin birinin koc digerinin sabanci ailesine girisini, attirdigi mansetlerin ne kadar oynak oldugunu biliyorum bir sekilde. @sam, bubble'ini ac heartstone'una bas azeroth'a don kanka, gerilme bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar