Gothic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 zaten felç durumdayız, bi grev eksikti lol [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 20:12 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yavaşşş diyorum. hahah yeni gördüm "kötü niyetli olsaydık grevi bayramda yapardık" muhahahahaha. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 20:58 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 dostlarim her seyin altinda hayirli bir olay yatar.birbirimizi uzmeyelim. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 21:22 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 155 sistemi işin içine giriyorsa kötü niyetli değiliz diyen şahsiyet kötü niyetlinin önde gidenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 işin içine giriyor denmemiş, "etkileneceği iddia ediliyor" denmiş ki bana sıkma gibi geldi. fakat ama lakin, telekom özelleştiğine göre, her özel şirketteki gibi çalışanların grev yapma hakkı desteklenmelidir diyorum. hem bu sayede rakipler güçlenirler, bu da bize yarar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kaynak yazmıştım ama işey oldu sanırım www.aksam.com.tr girin sagda e gazeteyı tıklayın 1 ve 7 . sayfalara bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 rakip olsa haklısın mum da, tüm internet ve telefon altyapısı turk telekom'un elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 türksat'ın bağlantısı yok diye biliyorum telekomla ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 uuu, final countdown.. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 haberlerde verdiler yrn herşey kesik olacakmş ha bide kaynak http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=19270 edit: Önümüzde 1 haftalık bir süremiz var. Türk Telekom’un bu sürede sağduyu ile düşünüp, bu işi tatlıya bağlanmasında yarar var. Görüşmelere sonuna kadar açığız. Taleplerimizi belirttik. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 20:33 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Pek çok şeyin etkileneceği, yüksek sosyetede borsa oynayanlardan wowda boss kesmeye çalışan dahil pek çok kesimin küfredeği vs aşikar ama başka türlü de çalışan insanlar haklarını alamıyorlar. Nasıl ki THY'de işveren insanca yaşam ücretine yanaşmadı ve emekçilerin tokadını yedi; burada da aynısın olması tek temennimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 fm 2008 çıksaydı indirseydik bi ondan sonra greve gidin kardeşim. 20 ekime ertelensin grev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yarın internetim kesilirse bütün grevcilerin en güzel akrabalarına telepati yoluyla mesaj göndericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Bizim sınıfta annesi babası telekomda calısan 4-5 kisi var saglam dayak yicekler bu gidisle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Grev işçinin hakkıdır, sonuna kadar destekliyorum. Keşke greve gidebilseler gerçekten de haklarını arayabilseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ulen kızmiyim diyorum kızdırıyolar. Zaten oluşan hataları, sorunları düzeltmiyolar ki, 16 ekimdeki sorunları düzeltmicem altyapıya bakmicaz diyolar. Zaten hiç yapmadıkları işlerini "resmi" olarak yine yapmayacaklar. Birşey farketmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Grev çalışanların en doğal hakkı hele de TT gibi bir yerde çalışıyorlarsa. İnternetten biraz anlayıp da TT'den şikayet etmeyen hiç kimseyi tanımıyorum. Bunun sebebi de TT yöneticileri. Zaten hibçir altyapı yatırımı yapmadan hızı 4 kat arttırarak interneti felç ettiler. Umarım yarın kökten gider de bu millet de bir şeylere uyanır artık. Arapların oyuncağı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: fm 2008 çıksaydı indirseydik bi ondan sonra greve gidin kardeşim. 20 ekime ertelensin grev. Doru söyliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 pff grev günü bugün. umarım fazla sürmez. gerçi hakları ama herkesi derinden etkileyecek. neyse kesilene kadar downloada devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: rakip olsa haklısın mum da, tüm internet ve telefon altyapısı turk telekom'un elinde yok öyle birşey. altyapı devletindi tüm özel şirketlere açtı. tt'nin tek olayı elindeki imkanlardan dolayı bu altyapının bakımını yapmak, yeni altyapı döşemek ve bu iş için diğer firmalardan para almak. said: Grev çalışanların en doğal hakkı hele de TT gibi bir yerde çalışıyorlarsa tt'de lüzumsuz sayıda eleman çalışıyor. İşin siyasilerle ilişkiler boyutu olmasa, mantıklı hareket edecek olan bir işveren çalışan sayısını mevcudun yarsının da altına çeker. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 01:23 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hay allam, fm cikacak ya herkes greve gider, ingiltere posta servisi greve girmis, fm gec ship olacak orjinalini alamayacagiz, hadi dl edelim diyecez bu sefer Turkiye grevde... neymis arkadasim vay halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 nerden indiriyosunuz ya fm 2008 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 diğer konuda grev hakkında bilgiler vermiştim ama son gelişmeler doğrultusunda şunu diyebilirim ki tamamen arapların kontrolunde kandırılmış bir sendika söz konusu. Söylentilere göre 4000 ilkokul ve lise mezunu eğitilmiş personeli işten çıkarmak istiyor Araplar.Bu 4000 kişi daha önce "grev yapacağız ulan" kişiler. Şimdi olay şu,Araplar personelin birkaç hakkını ellerinden almak istiyor.İlk verdikleri teklifte; -C.tesi günü mesaiyi kaldırıp,esnek çalışma getirme -Bir yılda verilen 4 ikramiyeyi 2'ye indirme, -Bunların yerine %4 zam maaşa. Bu şartlarda eskiye göre personel %8 zararda oluyormuş. Bugün babamdan aldığım habere göre icra kurulunun yeni teklifi şu şekildeymiş; -4 ikramiye yine verilecek -%4 maaş zammı kalacak -C.tesi günü mesai yerine esnek çalışma şartı kalacak vs. Bu üç madde en önemlileriydi,zaten en çok konuşulan maddelerde bunlardı. Şimdi babamın yine dediğine göre de bir özel şirketten alınabilecek en iyi teklif bu.Mesainin olmaması kötü bir şey gibi görünse de aslında yönetici olan herkes babam dahil bunun esnek çalışma haline getirilmesini istiyor.Çünkü işte nasıl anlatsam biri geliyor sen ona niye mesai yazdın,o niye hep mesaiye çağırılıyor vs. vs. olaylarda hep sorun çıkıyordu. Hayır birde anlamadığım olay şu,zaten sen kurumda kalmayı seçerek %33 maaş zammını almışsın,hala ne zammı istiyorsun.Bu kadar mı safsınız. Şuan Telekom personeli TR'de en çok maaş alan kişilerdir.Odacıların maaşları bile 1.5 milyardan başlıyor,bölge müdürleri 5 milyara yakın para alıyor. Adamlar işte sendikacılarla anlaşıyor,sana bağlıları greve çıkart,benim atma hakkım olsun diyor. Greve çıkacak kişiler arasında yaklaşık 4000 kişi atılacak işte.Kötü ya beter bir durumda zaten TT şuan daha da kötü duruma düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 eger omrunde IT ile ilgili bir kursa gitmemis bilgisayar cahili ama internetle ilgili bir gorev yapan elemanlar gidicekse gitsinler oh ne guzel telekomda egitimsiz odun istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar