Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Tekel votka fena değil ya . Bence içiliyo gayet sek . Lokka , Absolut kadar olamaz tabi ama İstanblue , VAT mat onlar gibi de değil :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Tadı güzel olan birşeyle karıştırmakta ne sakınca var yahu? Sanki "buna çok para verdik ucuz birşeyle karıştırmayalımda şanımız yürüsün" der gibi konuşmuşsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Tabii benim bahsettigim gercek viski: Mccallan,JW serisinde Black ya da daha iyi bir uretim, Chivaz Regal falandan bahsediyorum. Yoksa Amerikan uretimlerini viskiden saymam ki zaten Ingilizler islerini biliyormus: said: In Britain, the term whisky is usually taken to mean Scotch unless otherwise specified. Ve evet haklisiniz, herhangi Amerikan uretimi viski o kadar kotu ki ancak kolayla falan icin siz.Ama Scotch gercekten cok ozel ve tadini acayip bozuyordur, igrenc oluyordur kola gibi mesrubatlar.Gecen gun Jack Daniels icme gafletinde bulundum. Sanirim bir daha hayatim boyunca agzima Amerikan viskisi (ya da alkolu mu desem) suremeyecegim. :( Ki amcalar gayet aciklamis neden viskiye herhangi birsey karistirilmamasi gerektigini ki tamamiyle kendilerine katiliyorum: said: It should be noted that there is no “right” or “wrong” way to drink Scotch whisky – it is very much down to a question of personal taste. However, let us offer a few basic suggestions and, for those interested in pursuing the pleasures of “nosing” and “tasting” further, we provide a link below to a detailed introduction to “nosing and tasting” scotch whisky. Many who drink Scotch whisky neat say they do not want to spoil the taste by adding water. However, equally as many will say that adding a touch of water, particularly if it is pure, soft spring water, (ideally the same spring water used in the making of the particular whisky!) serves to enhance the distinctive aroma and flavour of a whisky. Tap water may contain high amounts of chlorine and therefore would not complement any whisky - your best bet is to opt for bottled Scottish mineral water! Adding ice to a whisky can provide a refreshing drink but it should be noted that it will dull the fine taste and wonderful aromas and so should never be contemplated when conducting a “whisky nosing and tasting.” Similarly, carbonated water is not an ideal accompaniment for whisky as it will also interfere with the aromas. The addition of mixers such as ginger ale, soda and even coca cola, is a popular trend, however it does beg the question - why drink whisky at all if you need to mask the taste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 buz + kola + limon yanında cikolata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Aha sıçtı viskiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Jim Beam fena değildir ama ben de genelde chivas içerim, sek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 The_Delucian said: buz + kola + limon yanında cikolata şimdi buz kola limon vodka olsa diycemki tamam çikolata diyosun bide demekki vodka değil ne bu ? vizkiyi limonla felan heba edicen aga dur napıyosun. hayır viski sevmem ama yani alkolede kıyamam heba olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Gidin jelibon yiyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Alkol heba edilir mi hiç? Günah. Başınıza Bacchus kadar taş yağar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 http://www.ickimgelsin.com/_prod/_img/m/fd0fbb28ce_chvs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 chivas regal. seyretilmiş gibi resmen. gazı kaçmış kola gibi. ısınmış bira gibi. nefret lan. jb ve chivas no no. jw her zaman en güzeli net sonrada famous grouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abi adamlar icindeki su miktarını minimuma cekmek icin yıllarca bekletiyorlar mese fıcılarda sen seyreltilmis diyorsun oeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 isterse katı üretsin viskiyi çubukla falan üretsin buzparmak gibi falan. tadı seyretilmiş gibi, yoğun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bunu üzerine tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aga senin nicke su daha cok yakısmaz mı? http://www.vsgroup.com/upload/12840/ABS_SAND_45MB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Benim nick 20li yaşlardan kalma :) yai ilerledikçe gerçek tadın viski türevlerinde olduğunu anlıyor bünye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Prawler said: Tabii benim bahsettigim gercek viski: Mccallan,JW serisinde Black ya da daha iyi bir uretim, Chivaz Regal falandan bahsediyorum. Yoksa Amerikan uretimlerini viskiden saymam ki zaten Ingilizler islerini biliyormus: said: In Britain, the term whisky is usually taken to mean Scotch unless otherwise specified. Ve evet haklisiniz, herhangi Amerikan uretimi viski o kadar kotu ki ancak kolayla falan icin siz.Ama Scotch gercekten cok ozel ve tadini acayip bozuyordur, igrenc oluyordur kola gibi mesrubatlar.Gecen gun Jack Daniels icme gafletinde bulundum. Sanirim bir daha hayatim boyunca agzima Amerikan viskisi (ya da alkolu mu desem) suremeyecegim. :( Ki amcalar gayet aciklamis neden viskiye herhangi birsey karistirilmamasi gerektigini ki tamamiyle kendilerine katiliyorum: said: It should be noted that there is no “right” or “wrong” way to drink Scotch whisky – it is very much down to a question of personal taste. However, let us offer a few basic suggestions and, for those interested in pursuing the pleasures of “nosing” and “tasting” further, we provide a link below to a detailed introduction to “nosing and tasting” scotch whisky. Many who drink Scotch whisky neat say they do not want to spoil the taste by adding water. However, equally as many will say that adding a touch of water, particularly if it is pure, soft spring water, (ideally the same spring water used in the making of the particular whisky!) serves to enhance the distinctive aroma and flavour of a whisky. Tap water may contain high amounts of chlorine and therefore would not complement any whisky - your best bet is to opt for bottled Scottish mineral water! Adding ice to a whisky can provide a refreshing drink but it should be noted that it will dull the fine taste and wonderful aromas and so should never be contemplated when conducting a “whisky nosing and tasting.” Similarly, carbonated water is not an ideal accompaniment for whisky as it will also interfere with the aromas. The addition of mixers such as ginger ale, soda and even coca cola, is a popular trend, however it does beg the question - why drink whisky at all if you need to mask the taste? Uretilen yer onemli belki ama ictigin sey de onemli. Kopekolduren icip de Turk yapimi saraplara laf etmek mantikli degil mesela. Black velvet icip kufretmek mantikli degil... Knob Creek ic, bu sozlerini tek tek silersin. Jameson da onun kadar olmasa da surekli icen insan icin butce sarsmamasi nedeniyle guzeldir. daha da ucuza kacacam diyosan wild turkey bile iyidir. Bunlari herhangi bir seyle karistirmadan icersin. Scotch'la burbon'in kategorisi farkli. Ikisinin verecegi lezzet farkli. JD gercekten burbon'larin yuz karasi. Onunla karsilastirma yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dogru soyledin ustad.bira icerek gecen yıllara acıyorum simdiden.gerci birayı da biraz mecburiyetten iciyordum malum ulkede ickiye %200gibi vergi koyulunca sık sık tuketilmiyor vodka,viski turu guzel ickiler.cok sukur su an free-shop tan alıyorum ickimi.bu arada absolut rasperri + dimes kırmızı meyveler + 3-4parca buz gunun butun yorgunlugunu almanıza yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Yaşa göre içki Gelişimi şöyle oluyor genelde. 15-22 Bira şarap, Kalite önemsiz 22-30 Bira votka, Fiyat>kalite 30+ Bira viski şarap Kalite>>fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ‘Tadına ancak çıplak olduğu takdirde varılan iki şey vardır. Bunlardan biri viskidir.’ Kelt atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Canım çekti alıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Tenekeadam said: ‘Tadına ancak çıplak olduğu takdirde varılan iki şey vardır. Bunlardan biri viskidir.’ Kelt atasözü bu güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 SEREFE!!! Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Camel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar