Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

illuminati ve mason

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ortalarda sürekli illuminati ve mason lafları geçip duruyor.
Yok bunlar dünyayı yönetiyormuş,
yok o adam masonmuş, bu adam masonmuş,
amerikayı illuminati yönetiyormuş,
amerikayı yahudiler yönetiyormuş,
masonlar hep yahudiymiş...

Bana delilik gibi geliyor bütün bunlar. Hani gidip de Thor'a tapmak gibi birşey.

Ama öyle iddialar da var ki, piramit, göz ve ters yıldız işaretlerinin illimunati ve masonlara ait olduğunu, hep logolarda da bunların kullanıldığı söyleniyor.

Mesela bunla ilgili iki video var youtubeda:
http://www.youtube.com/watch?v=etYwtFb2Zyo
http://www.youtube.com/watch?v=9LEljS3ib84

O zaman aklıma şu geliyor,
madem illimunati ve mason olayı var,
madem masonlar dünyayı yönetiyor,
madem birçok kişi masonların kim olduğunu biliyor,
öyleyse neden herşeyi gizli kapaklı yapıyorlar, ama bir yandan da sembollere yansıtıyorlar?
salak mı bunlar?

ben neden bilmiyecek mişim kimdir nedir bunlar?
yok gerçekten bizi yönetecek güçte insanlarsa, tüm dünyanın düzenini bunlar sağlıyorsa,
bari açık açık çıkıp söylesinler de,
biz de onlara "tapalım".

Ne biliyim, hiç inandırıcı gelmiyor bunlar bana inanan çok sayıda insan var.

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 13:13 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Dijital Kale ne kadar cahilce yazılmışsa Melekler ve Şeytanlar da öyleydi.Kitabın bir yerinde Illuminati lideri Arap suikastçiye dönüp sizin atalarınızla (Haşhaşileri kastediyor) bizim atalarımızın (Haçlılar) düşmanları aynıydı , o yüzden işbirliği yaptılar diyordu.

Oehhhhhhhhhh derim ben bu cahilliğe.Adam o cümleden sonra gitsin çay demlesin derim.

Zaten Dan Brown turist alsın , plajda güneşlenirken okusun diye kitap yazan bir adam.Ne büyütüyorsunuz anlamıyorum.

Ha Illuminati varmıdır yokmudur , bir şekilde vardır ama Illuminati türü oluşumları Dan Brown'lardan öğrenmeyin çok yanılırsınız.

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 13:29 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok öyle birşey. Mason tanıdıklşarım var, Yahudisi de var Müslümanı da var. Üstelik baya yüksek derecelerdeler. Dünyayı yönettikleri falan yok. Adamlar kendi hallerinde kültür toplantıları yapıyorlar, birbirlerini destekliyorlar, iş dünyasında kolluyorlar. Budur yani.

İlluminatiyi bilemem ama belki yönetiyorlardır :D
Sosyal ağlarda paylaş

sana tabe ole goukcekler
buyu yaparken
kedi keserken gorunurler mi insana

said:
nileppezdel 02 Ekim 2007, Salı - 13:48 tarihinde demis ki:
Ya yok öyle birşey. Mason tanıdıklşarım var, Yahudisi de var Müslümanı da var. Üstelik baya yüksek derecelerdeler. Dünyayı yönettikleri falan yok. Adamlar kendi hallerinde kültür toplantıları yapıyorlar, birbirlerini destekliyorlar, iş dünyasında kolluyorlar. Budur yani.

İlluminatiyi bilemem ama belki yönetiyorlardır :D
Sosyal ağlarda paylaş

Stephen King'i övsen tamam , Frederic Forsyth , Robert Ludlum , Trevanian vs desen aynı şekilde anlarım , ama Dan Brown... dur orada derim.

Ama tek tek örnek vermek gereksiz.10 şey yazmışsa biri ilkokul düzeyinde cahillik. (Bir yüzüğün üzerinde yazılı şifreyi dünyanın en süper bilgisayarının haftalarca çalışıp çözememesi , haşhaşilerle haçlıları kanki yapması , başharflerini (RSD) bilgisayarının giriş şifresi yapan başkan adayı...

Daha sayim mi yoksa zamanın varmı bol bol?

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 14:33 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar büyük bi topluluksan, Dünya'yı yönetiyorsan tamamen gizli olamazsın işin o boyutlarında. Tamamen gizlilik çok büyük bir risktir, dışarıya bir şeyler vermek gerekir.

"Dünya'yı yönetiyorlar" gibi bir şeye de pek katılmam, fakat istedikleri yere ellerini ulaştırabildiklerini biliyorum. Güçlü bir bağları var, çok da titizler kendi sistemleri açısından. Birbirlerini her ortamda kayırırlar, kollarlar.

Gizlilik olarak da, normalde bir mason diğerinin mason olduğunu kesinlikle söyleyemez. Sadece kendi masonluğu hakkında konuşma hakkına sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

kasmayın kendinizi ya bu kadar. dünyayı yöneten 3 tane unsur var bugün. para, bilgi, enerji. kim bunlara sahipse işte yönetiyo, yönlendiriyo. masonlar çok eski bi örgütlenme, günümüze kadar da gelmiş. birbirlerini kolluyolar her türlü ortamda ve belli bir gizliliğe de sahipler, bu doğru. illuminati ise fantastik yani baya. mason=illuminati diye de bişey yok bu arada.

dan brown'a da laf atmak yersiz, adam zaten yazdıklarının ne kadarının kurgu ne kadarının da gerçek olduğunu daha kitaplarının en başında açıklıyo, "oo bakın illuminatiyi ortaya çıkardım überim" diye bi iddiası yok yani. kitapları da keyifle okunuyo doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...