Othranx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oo sam saol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 suphesiz ki sam in terazisine abanilmalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 morgan freeman - hulki cevizoglu desmond - feridun duzagac dısındakiler gereksiz. hele solid snake ile ceza ne alaka, aynı sekilde revolver ve kadir inanır'ın da alakasını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: bloodlines jeanette'in gerçek modeli erin layne ve işin ilginci vtm oynuyormuş oyun için anlaşmadan evvel. vtm oynadığını bilmiyorum da bloodlines'ın modellerine hastayım. o kız aynen oyundaki kız. ikisi de hasta bişi. şeyi merak ettim, smiling jack karakteri de gerçekten birisi kullanılarak mı hazırlanmış :) o da süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 +21 pls [spo] [/spo] çok benziyo hm evet aynısı [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 20:47 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: toggie, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 20:28 tarihinde demis ki: morgan freeman - hulki cevizoglu desmond - feridun duzagac morgan değil gordon abi sdfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 srfhjnsrjn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bu alemde tek gordon freeman babacumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 babacumshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 akuma carpilicaksin ceza big boss ne ya harbiden carpilican freemande denildigi gibi hulki cevizoglu degil babacum direk resmi bile kalmis eski klasorlerde [spo]yanniz ayni klasorden sole bisey cikti, ne ara yapildi geyik onuda hatirlamiyorum sam yapmis belli lol[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Gordon bitirdi beni ya adam aynı Hulki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 eheh resmin sadece montajı benim, esas horace'ın eseriydi resmin sol kısmı istek üzerine. babacum'un hev suit pozu bitiriyor olayı yalnız, iyi olmuş koyduğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Pyscho Mantis [spo][/spo] [spo] [/spo] -------------------------------------------------------------------- Hit-man [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 @Viktor Ceza benzetmesi Portable Ops logosunun çakma derecesinde benzemesinden kaynaklanmakta. @Eternal Yurdum insanlarından örnek veriyoruz : Örnek : Choi [spo] Ciguli [/spo] --------------------------- Joe [spo] Doğuş [/spo] [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 11:06 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 11:08 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 11:14 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 abi hitman direk dynamick yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 jeanette'in modelinin jeanette ile bir benzerliği yok, yüz hatları tamamen farklı. model gayet random blonde chick. zaten bloodlines'daki hatunların çoğunun yüz hatları imba, bunun üstüne bir de iyi seslendirme olunca insan bazen oyun oynadığını unutuyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ciguli olayi ap ayri ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 hitmanın filminde oynicak adam değilmiydi bu ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://www.trforumuz.biz/oyunlardaki-aktorler-t160052.html?s=d1f2c6351d618fb3de152749b84c0458& Aslında yabancı oyun karakterlerini de benzeştirdiğimiz çok çok eski bir konu da vardı da bulamadım şimdi, ben de buradan upluyorum izninizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 lol desmond aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hitman=baki mercimek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ciguli olsa olsa kof choi olur başka da bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 GTA 4 Niko Bellic http://co2news.info/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/744e3_niko_3.jpg Sevimli Kurbağa Kermit http://forum.paticik.com/thumbnails/974/9a6/383/e84/34a/f41/ab2/683/a04/0de/dd_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 perfecto (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Axedice ne yaptın abi sen hahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar