Osso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yarınki manşet 51ON edit: hatta bokunu çıkarıp 51OFF bile yapabilirler :S [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 23:44 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bayern haricinde bizden üstün olan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 8-0 bitecek maç 5-1 bitti... Lincoln'ün sayılmayan ofsaytla alakasız bi golü var. 2 tane de şaban kaçırdı aptal aptal. Yeter artık yahu Nonda oynasın artık. Yediğimiz gol de tam laubaliliktendi. Neyse bu da iyidir. Sağlam kalecimiz de olsa süper olacak takım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: bayern haricinde bizden üstün olan yok. abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Villareal bayern basel zorlar bu listeden diğerleri zorlamaz ki ztn bu 3 takıma çıkmayız herhalde torbalara bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 güzel oldu güzel. tebrikler galatasarayım, avrupa'da daha nice galibiyetlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Erken saçmalamaya başladılar usdhfsudfh Toggie ; Git bi yüzünü yıka,ayıl..rüyalar aleminden kalk.. Hazırsan başlıyorum.. Tottenham Bayern Munich Villareal Fiorentina Atletico Madrid aaa .. bide unutmadan. Şampiyonlar ligi 3.leri [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 23:52 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Totenham son 2 sezondaki gucunde degıl hatta dökülüyor Atletico ortada zaten CL 3. leride gruplara katılmıyor, son 32 den sonra katılıyor ve gruptan 5 takımdan 3'u çıkıyor gs elini kolunu sallıyarak çıkar gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Toggie bu takımlar içinde bizden üstünü yok diyosa yazdım yukarı .. genel konustuysa bide C.L'den 3ler gelicek diyorum.. biliyorum bende gruplara girmediklerini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: Bayern Munich Villareal Fiorentina Atletico Madrid Sadece şu 4 takım var bize denk ya da güçlü. Bir de CL'den gelecekler var tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Sion'u yenince herkesi yencez sandılar herhal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 gsnin yapmadığı şey mi işallah fener de iyi oynamaya devam etsin o da yapsın ya da bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ben olsam golü attıktan sonra mezure çıkartıp kalelerin boyunu ölçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 şu saydıgınız takımlar bizim gruba cıksa keske, anında goruntu olurdu size amma seri başı katılıyoruz.. oww shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yok be cikmasin harbi, ulke puani lazim, grup asamasini temiz ve rahat gecin, bu tur gibi. mumkunse finala kadar rahat rahat cikin hatta orda da yenin de ulke puani gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 gruplar yarın çekiliyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hadi bakalım kolay gelsin bir acayip zor yarış banane aman ben anlamam pek hesaplı ince iş... uydu sarkı bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 lig tv de 9 ekim saat 13 diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 oh kalliye inancımı yitirmedim ya, fark attık ya. artık gruplardan elensek de koymaz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 abi sion'a fark atıyosunuz yav, 13 transfere 500k $ vermiş takım sdfsd. başarılar yine de, gol yemişsiniz bi de püü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 o diil de maçı vercek mi vermicek mi ligtv..ulan staddan 89da çıktım 4-0dı..merdivenleri indiğimde 5-1 olmuştu yuh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 fener den gelecek puan yeter bu sene bizim kasmamıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 şampiyonuz toggie bu sene merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Defansımızın çok sağlam olmadığı malum,kale güven vermiyor. Ayhan da 1,5 ay yok, Sabri ne zaman iyileşir belli değil. Hakan Balta şubata kadar UEFA'da oynayamayacak. Gruptan çıkmayı başarı sayarım ben bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar