PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yalnız işaret 7+, altında 6+'ya göre açıklama var sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 işte 7 gol ve üstü diye amblem aşağıda da 6nın üstü diyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 7+ demek 7'den fazla demek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 o zmn bonjonun hatası söz sende bonjo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ayrıntılara takılmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bu sene tek rakibimiz Sivas ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 @TRA_GS ben sevmedim. bu benim görüşüm hemen HÖHÖÖYT SEN NASI İZLEYİSOIU NLAN BU MACI moduna baglamayın. bunu ben kendi şahsım adına söyledim. bırak dünyayı türkiyede bu adamdan kat be kat daha iyi oynayan forvetler söz konusu. bu adam hayal kırıklığıdır BENİM İÇİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bence hakettik yendik beşiktaştan daha iyi oynadık. dün barış beni hayal kırıklığına uğrattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 eet ama ben barışı pek oynarken görmedim yada oynadı da ben kaçırdım. formsuz gibi geldi bana bazı yerlerde çok abuk hareketler yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bence Nonda geldiği günden beri inanılmaz katkı sağladı forveti canlandırdı. Adamın eleştirdiğin özellikleri takımda bir foervet oyuncusundaki en iyi özellikler. Daha iyisi yok bizim takımda. Kıçını gerçekten kaldırmayan, bomboş pozisyon kaçırıp iki üç fantastik gol atan Karan'ı beğenip de sakatlıktan çıkmasına rağğmen koşan, top kapan, iyi pas yapan, adam eksilten, hava hakimiyeti olan adama kötü diyorsan sana inanamyıorum. PS: Penaltı da atabiliyor Ümit Karan gibi değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 sadece ertuğrul sağlam'a üzülüyorum . ki bence zamanında gitmedi beşiktaşa . bjk gg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ayhan lincoln gibi adamlar yokken 3 haftadır maça çkmayan arda çkıp beşiktaş savunmasını dağıtıyorsa bunun üzerine yorum yapmayın daha allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Penaltı yoktu. Ama Beşiktaş bu maçta kesinlikle 3 puan çıkaracak güçteydi.Ertuğrul Sağlam Delgado yla ve mehmet yozgatlıyla başlamadı. Bu şekilde başlasa galatasaray ı çok rahat yenerdi beşiktaş. Koray çok kötüydü beşiktaşta. Neyse hakemede yüklenmenin anlamı yok hakeminde yapabileceği birşey yok. Penaltı değildi ama barizde penaltı olmadığı belli olmuyordu. Olan 1 puana oldu. Ama Beşiktaş ın bu maçı bu penaltıya bırakmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 valla penaltı penaltıydı.ceza sahası içinde 2 kişi öyle girilmez yani :). ha delgado olsaydı yenerdik diosunda lincoln ayhan sabri olsaydı daha rahat yenerdik :), edit:ayhan yazıcagıma arda yazmışım ne alakaysa :) [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 22:44 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 penaltı penaltıydı çünkü; sağdan gelen oyuncu ardanın sağ ayağını makasa alıyor soldaki oyuncu da ayağını ardanın adım atamayacağı şekilde uzatıyor. sağdaki oyuncu ardanın ayağını çekmesini, soldaki oyuncu yere basmasını engelliyor. delgado ve mehmet yozgatlı konusuna ne yazık ki katılamayacağım. çünkü beşiktaşın ikinci yarıda delgado ve mehmet yozgatlı girdikten sonra da 2 pozisyondan başka pozisyonu yok. isteyen taraf hırslı oynayan taraf galatasaray dı. out-korner tartışması da olmasaydı galatasaray yine de kazanırdı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bunu yazınca kimsenin düşüncesi değişmeyecek tabi ama bence penaltı yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 kabak gibi penaltıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Penaltı değildi, kontrollü topa müdahale. Ayrıca korner de korner değildi, iki gol de hakem hatasından. Öte yandan Beşktaşın yenildiği bence iyi oldu, Ertuğurul hatasını görüp ilerideki maçlara daha cesur kadro çıkarır belki. Kötü oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Servet ne kadar kontrollü müdahale yapıyorsa o kadar kontrollüydü o müdahale de. Arda'nın bacağı kırılabilirdi, hatta keşke o ilk hareketle çekmeseydi bence, tamam penaltı oldu ama o riske değmezdi bu yaşında kırılan bacak çok geriletir adamı. Korner olayını izlemedim daa dorusu dikkat etmedim yorum yapamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ya gerçekten başka maç izlediğimi dşünüyorum burdaki yorumları okuyunca bi korner daha nasıl olabilir ? eğer o penaltı gerçekten penaltı değilse bile.kontrollu topa mudahale ise ben futbol maçı izlemem daha 2 tane adam biri arkadan biri sağdan girişiolar.ne kadar kontrollu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 sivas şampiyon olur herhalde ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: kabak gibi penaltıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 oeh kontrolsüz pozisyonlar nasıl oluyor acaba adam ölür heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yuh bari kornere laf etmeyin be. diatta bile gıkını cıkarmadı pozisyondan sonra. arda niye o topu auta atsın zaten adam ayagının içi ile önüne almak istiyo, diatta da son anda dokunup kornere atıyo. bahane üretmeye calısıyosunuz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 diatta son anda dokunup kornere atıyor he ulan ayıp ya herkes aut diye yalan sölüyor herhalde abi ben bir fb li olarak bjk nın puanı calındı resmen hakem tarafından diyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar