Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unofficial 2.3 Patch Notes

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Tek isteğim PW:D den reflect zıkkımını kaldırmaları pvpsinde değilim zaten 12 sn cd si varda ulan pvede bufflarla falan 4k çaktığım oluyor o gearla max health 9k falan siz düşünün çektiğim eziyeti :P
PS : Yada ne bileyim sadece pve ye özel olsun reflect olmasın bu kadar saçma bişi olamaz ya!
Sosyal ağlarda paylaş

retri gearımda (bankada süs olsun diye toplanmış hiç bir işe yaramayan gearda denebilir) 4 parça t4, dark moon crusade ve storm card var. diğer jewelleride komple epic elinde de gorehowl var. 25 man bir raidde trash mob keserken malum vengeance süreside pek uzun değil DPS'im anca tanklarla yarışıyor. uzun vadeli fightlarda da en sonlarda geziyorum. eğer yanımda WF totem varsa en boktan gearlı mage veya hunterlara yakın bir dps yapıyorum. (aggro listte ilk 5 de olmam saçmalığıda cabası) isterse crusader strike 3 sn yapsınlar paladin gene de bir dps machine warlockla, rogla hiç bir zaman yarışamaz. ben bunu gördüm. *#@£>#! blizzard.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben shadowstep builde geçtiğimden beri (yeni guildim raiddlere çağırdı yine sword oldum :/ ) mageleri maks 5snde alıyorum, resillience ve ice block faktörü önemli bir etken tabii. Bir de blink atarlarsa peşlerinden koştuğum süre ekleniyor bu 5'e.

TBC'de değişen en büyük etken, hp ve dmglerin orantısız artmasıydı bence. Bir backstab yine aşağı yukarı aynı vururken (tamam 800 900dmg farkediyor) magelerin hpleri 3-4kdan 10klara fırladı mesela. Lock vs. konusuna hiç girmiyorum zaten. Arenada lockla 1v1 kalmışız, ben sword buildle adama 22k dmg veriyorum ama ölen ben oluyorum vs.

Bir de ressillience farktörü var tabii, rogueun yediği en büyük nerf. -%15 crit reduc. %15-20 şans kalıyor geriye, onunla critlersen de %bilmemkaç dmg reduc. çok saçma kanımca.
2 rogue lock'a nukelüyoruz arkadaki paladin vs. adamı healliyor, üstelik wound poi vs. var üstünde adamın.
(Böyle olması da rogueları farklı buildlere itiyor tabii (combat specle pvp yapmak vs.))
Sosyal ağlarda paylaş

mutilate [ takım arkadaşının iyi olmasına bakıyor, bence ] / hemo

veya 5-31-25 veya 0-31-30 harici;

düz combat olayı çok kasıyor rogue'de. ziyan bir nevi ...

bir dps class olarak, lock her talent'de pvp'sini yapabiliyor iken, hunter'da öyle iken ... [ artı mage ]

rogue'nin pve olarak combat'a bağlı kalması ve pvp'de sekteye uğraması, hep uyuz etmiştir beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Mage nası bir talent buildine bağlı kalmadan pvp yapabiliyor anlamadım? Dungeonlara gitmek zorunda olduğum için fire mage im, pvp de yapıyorum 75k honor da capledim ama çektiğim işkencenin haddi hesabı yok O.o Pvp yapmak istiyorsan ve mage isen frost olacaksın başka şansın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi dediğimi anlamamışsın: siz hızlı öldürünce cloth'u healerlar ne yapacak? cloth ne yapacak? şakşak one shot pvp'si saçmalık ve neyse ki düzelttiler az çok bunu. ap + pom + pyro ya da cold blood + ambush + backstab + vanish'le kill almak isteyenler dışında şikayet eden pek yok şu anki durumdan.

rogue'un feral druid'e karşı şansı yok. wow'un sistemi bu. rogue'un ezikliği değil. bir lock vardı bizim pvp takımında, fear'ı bozulmaz hale getirmişlerdi iki yıl önce filan. sonra adamı hiçbir zaman yenemedim hiçbir buildle. 2-3 kere pre-tbc 2.0'da yendim ve o kadar.

rogue vs paladine gelince, tbc öncesi paladin yenebiliyordu. tbc sonrası ise imkansız. 29dk duel yaptıysan tbc'den sonra sil charını diyorum. :p tek heal attırmaz acemi olmayan bir rogue paladine şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...