mascio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 big bang theory'e gülüp de şu diziye laf eden insanın espri anlayışından şüphe ederim. charlie sheen'siz nasıl olur ki diye tepkiyle izledim ama gayet keyifliydi. zaten dizi ilk 2 sezon dışında kahkaha attıracak düzeyde bir komedi dizisi değil. komik olmak adına ellerinden ne geliyorsa yapmıyorlar. ashton kutcher'da karakter itibariyle gayet olmuş bence. 8 sezondur aynı şey baymaya başlamıştı, yapım devam edecekse kan değişikliği gayet güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 BBT leş ötesi eştınlı bölümleri izlemedim ama berta yönetiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 şu anda televizyonda oynayan açık ara en iyi komedi dizisine de laf edip muhalefet olmaya çalışmayın ya. ayıptır. akıllıca düşünülmüş, hikaye üstüne kurulan espriler var tbbt'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bu dizinin dengi akasya durağı, friends falan. Yanlış dizilerle kıyaslıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Akasya Durağı ile Friendsi nasıl denkleştirdiniz iki saniyede ._.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Slint said: Bu dizinin dengi akasya durağı, friends falan. Yanlış dizilerle kıyaslıyorsunuz akasya durağı ve friends'i aynı cumlede kullandığın için lanetleniceksin dostum. bi dakka bende lanetlendim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Akasya Durağına haksızlık oldu farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 akasya durağını görürsem bitmeden kalkamıyorum. lanetli hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ratingler aşmıştı charlie nedeniyle ama internette çoooooook büyük bir kısım beğenmemiş, hatta nefret etmiş, yorumlar hep o yönde. bu sezon açılışı mesela bugüne kadarki en düşük notu almış bütün bölümler arasında. 10 üzerinden 5, rezalet. 4 hafta sonunda ratingler nereye gelecek merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi aştın kaçır herhalde en uyuz oldugum insna ya hele ki charlienin yeri için asla koyulcak adam değil demi moore izliyordur sadee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sırf aştın var diye milyonlarca kız izliyordur. kıskanma red çalış senin de 6 packin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/278838_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ya eştın var diye dizi izlemek yalnız nasıl birşey. Eskiden erkekler için o tarz pazarlama uyguluyorlardı, ne biliyim pamela anderson'ın uçuk kıyafetler giydiği bir komedi dizisi vardı, birkaç tane daha vardı böyle bu türevde. Hiçbiri 2. 3. sezonu görmedi. Sex and the Citynin erkek versiyonu gibi birşey yapmışlardı big shots diye, sezonsonunu görmemişti falan. http://assets.diylol.com/hfs/1f5/7a3/fd0/resized/yao-ming-meme-generator-women-e99ed2.jpg Edit: Şimdi bu mesajın üzerine birisi big bang theory diyecek kesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bu bölüm de vasattı. üşüyoruz charlie reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fena değil fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 27 milyondan 20 milyona düşmüş bu hafta izleyici sayısı. 7 milyon boru olmasa da, beklediğimden daha az bir düşüş yaşadı yani. galiba 15-30 yaş aralığındaki kızlar (Aeştın ateşi) sayesinde tutunacak dizi sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ashton Kutcher ne kadar charlie sheen özentisi oldu ya(seyircinini ilgisini çekerim zannediyor heralde). Güya 4 kadınla party resimleri int.'e sızmış ve demi moore'dan boşanacakmışmış... bu adamın oynadığı diziden kacarım ben. Keşke sheen dönebilse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dizi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ya yine fena değilde, eskisi gibi olmuyor tabii... yine güldüm ben bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 8 senedir süper eğlenerek izlediğim diziyi şu anda bırakmış bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bu haftaki güzeldi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 baya kahkaha attım bu hafta ahahahah dizi geçen sezondan çok daha iyi, charlie falan dinlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 zevksizlik parayla diil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 geçen sene rating liderleri arasında ilk 5'te bile yokken big bang theory kazanmıştı liderliği. bu sene dizi big bang theory ile yine aynı günde yayınlanmıyor ama izleyici sayısı daha yüksek. izlemeyin zaten bu kadar zevksizseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kaynak da koyayım da, koymadı denmesin. Şu pazartesi : http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/12/06/tv-ratings-monday-hawaii-five-0-rises-pummels-castle-american-country-awards-up-as-cbs-wins-easily/112756/ Şu da perşembe : http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/12/09/tv-ratings-thursday-x-factor-bones-big-bang-community-parks-decline-person-mentalist-rise-but/113211/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar