sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ashton kuçır ne zaman komik olmuş ki başrol giriyor böle bi diziye falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 farklı rolle girmeli kesinlikle. charlie'yi charlie'den başkası oynayamaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25227845/ charlie'yi öldürüceklermiş. umarım alan'a kalır butun para. alan'ın paralı haldeki maceraları çok komik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bakalim gorelim belki guzel olur bu da... guzel olmazsa seyretmeyiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Patladı dizi bence. Sevmezdim kardeşini, yeni gelen adamı da sevmiyorum o kazık kadar olan veleti de. Charlie reis yoksa ben de yokum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Aynen çocuk büyüyünce falan çok kaçtı tadı. Zamanında bıraksınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kaç sezondur diziyi alan götürüyordu bence. gayet güzel bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 tadımlık bi sezon yapıp dizi finali yapsınlar bari uzatmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Yarın yeni sezon başlıyo bakalım çarlisiz nasıl olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 rezalet. 1-2 bölüm daha şans veririm sonra da bırakırım heralde. ashton kutcher kim ya, bu adam ne zaman komik oldu ki aldınız? gerçi süper bi adam alsalar bile 8 yıldır oturmuş konsept değişeceği için belki yine beğenmicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ahston Kutcher gayet olmuş. 70's Show'da da iyiydi. Burda da kötü gelmedi. Charlie'siz de oluyormuş gayet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 5 dakika kaldı inmesine acaip sabırsızlandım nasıl olmuş çarlisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dediğim gibi rezil ötesi. charlie sheen'in olaylı ayrılığı nedeniyle 28 milyon kişi izlemiş bu bölümü, önümüzdeki 3-4 hafta kaçı sürdürecek bilmiyorum ama ben büyük ihtimalle bırakmış olurum o zamana kadar. kalitesiz esprilerden ağır baydım yani. yok jake osurur, yok kutcher çıplak gezer falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 haterz everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Sezon açılışlarının yapıldığı gece Two and a half men bir rekor kırdı. 10.3 izlenme oranı ve 27.76 milyon izleyici ile tarihe geçdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 gelecek bölümü 5 milyon anca izlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Türkiyenin 3te1i nüfüsunda insanın sadece televizyonda bunu izledigini düşününce baya bir şok yaşamak mümkün. Dünyanın geri kalanında indirip izleyenleride ekleyince çok çok rahat Türkiyenin bütün nüfusundan fazla insan bugün bunu izledi. Evet evet bence de hiç güzel olmamış o kadar insan salak ondan izliyor. Two and a half men her zaman ki gibi muhteşem Ashton zaten her türlü müthiş daha 3-4 sezon deseler 3-4 sezon izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 mal hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bence dizinin bu hali bile how i met your motherdan iyi(ikisini de izliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bence eskisinden daha çok izlenecek,charlie sheen nin saykoluklarına obslayan bi ton insan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ben de sevemedim hiç bunu. Espriler filan çok bayağı geliyor, The Big Bang Theory dışında beğendiğim sit-com yok zaten şu anda. İkisini de aynı adam yapıyor ama arada büyük bir fark var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Big bang klişe ve geldigini 10 milden gördügün espirilerden olusuyor, tez vakit durmasını umuyorum o prodüksiyonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bu öyle değil mi? two and a half man, amerikadaki yapımlar içinde çocuklar duymasın kalitesinde bişey lan. savunulacak hiçbi tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 GERGE said: Ben de sevemedim hiç bunu. Espriler filan çok bayağı geliyor, The Big Bang Theory dışında beğendiğim sit-com yok zaten şu anda. İkisini de aynı adam yapıyor ama arada büyük bir fark var işte. modern family izlemediysen mutlaka izle çarli'siz olmamış resmen. eştın kaçır'ı surekli çıplak gezdirmeler falanda resmen kadınlara oynama. okadar sezon çarli surekli super kadınlarla beraber oldu dizide ama bu kadar abartı bişi gormemiştik hiç kadınlardan. dizinin olayı seksi kadınlar değildi pek. şimdi çarli olmayınca kadınlara oynamak için eştın kaçır'ın reklamını yapıolar direk. ama muhtemelen çok kişi tarafından beğenilicek dizi ve devam edicek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar