Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Two and a Half Men (2003) - CBS

Drall

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
dediğim gibi rezil ötesi. charlie sheen'in olaylı ayrılığı nedeniyle 28 milyon kişi izlemiş bu bölümü, önümüzdeki 3-4 hafta kaçı sürdürecek bilmiyorum ama ben büyük ihtimalle bırakmış olurum o zamana kadar.

kalitesiz esprilerden ağır baydım yani. yok jake osurur, yok kutcher çıplak gezer falan...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyenin 3te1i nüfüsunda insanın sadece televizyonda bunu izledigini düşününce baya bir şok yaşamak mümkün.

Dünyanın geri kalanında indirip izleyenleride ekleyince çok çok rahat Türkiyenin bütün nüfusundan fazla insan bugün bunu izledi.

Evet evet bence de hiç güzel olmamış o kadar insan salak ondan izliyor.

Two and a half men her zaman ki gibi muhteşem Ashton zaten her türlü müthiş daha 3-4 sezon deseler 3-4 sezon izlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ben de sevemedim hiç bunu. Espriler filan çok bayağı geliyor, The Big Bang Theory dışında beğendiğim sit-com yok zaten şu anda. İkisini de aynı adam yapıyor ama arada büyük bir fark var işte.

modern family izlemediysen mutlaka izle

çarli'siz olmamış resmen. eştın kaçır'ı surekli çıplak gezdirmeler falanda resmen kadınlara oynama. okadar sezon çarli surekli super kadınlarla beraber oldu dizide ama bu kadar abartı bişi gormemiştik hiç kadınlardan. dizinin olayı seksi kadınlar değildi pek. şimdi çarli olmayınca kadınlara oynamak için eştın kaçır'ın reklamını yapıolar direk. ama muhtemelen çok kişi tarafından beğenilicek dizi ve devam edicek bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...