fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ulan su kadar gol kacırdık ya, ona yanarım ! sımardık resmen heuehuehhuehueh --- bağırıyorlar, hep beraaber kolkola ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 budur işte be 3 puan bizim sonuna kadar süferdik tebrik ettim oyuncuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yok böyle bir futbol ya helal olsun hepsine , bizim direkler cesar ın çıkarttıklarını geçtim , 2-3 - 0 olabilecek maçtı onuda geçtim , birisi bana interin bi tane net pozisyonunu söylesin. FUTBOL DERSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 mancini istifa bu arada aptal aptal zencileri oynatıcagına crespoyu falan önceden oynatsaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 cidden harika oynadı herkes, inter'in tek tehlikeli pozisyonu oldu o da ibrahimoviç'in şutuydu. biz çok kaçırdık farka bile gidebilirdi cidden haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Şimdi, şurda birkaç arkadaş vardı, Inter yener falan diyen, bir görelim elleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 carlosun topu rahat havada 20 sn kaldı. spiker dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bi gs'lı olarak feneri güzel oyunundan dolayı kutluyorum... nice 3 puanlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ben demiştim hatta 1-4 demiştim. YANILDIM MUTLUYUM ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Spiker: " Carlos topu öyle bir hava dikti ki inişi 20 saniye " höh demek geldi içimden.... Tebrik Fener.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 valla inter eksik olmasa hatta milandan takviyeyle gelse bu maça kurtulamazdı bu Fenerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 devamı gelir inş.,tebrikler fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ulan fener iyi oynadi, hele wederson ve alex cok iyiydi ama. boyle inter bizim mahalle takimina ciksa puan aliriz, mancini'nin aklini seveyim. o silili elemani figoyu crespoyu neden oturtursun. hay allahim ne hanzo adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 walla şaka maka interin adam akıllı attağı bile yoktu. adriano hala interdemi yaw ? interdeyse nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 vay be. mac cok rahat 3-0 olabilirdi 2. yarinin basindaki pozisyonlarla. Tesekkur ederim Fenerime, belki hakem ve inter kotuydu ondan boyle yendik ama yine de begendim oyunumuzu, pres yaptik, topu kovaladik ve sonuca gittik. brv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 HELALLL FENERİME BE SANADA BU YAKIŞIRDI DEVAMI GELİCEK İNŞALLAH.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ilk 20 ye alınmadı adriano.. ara transferde bizde artık o adam çaktık güzelce gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ya cok guzel oldu be, acaip mutlu oldum. Hepsini tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Fransuxa üye § 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:40 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- walla şaka maka interin adam akıllı attağı bile yoktu. adriano hala interdemi yaw ? interdeyse nerde? Adriano'yu satmaya çalıştılar, o yüzden listeye almadılar UEFA'ya bildirilen. Sora satamadılar ellerinde patladı. Avrupa maçlarında da oynayamıyo listede ismi yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Kezman'ı çıkardı İnter üstümüze geldi. Adamın ismi var korkuyolar işte. OFTAŞ maçında çıkar Kezman'ı öle koy Semih'i. CL maçı bu Kezman alınır mı oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ... [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:42 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 valla benim zoruma gitti inter e layık bi futbol y oktu ortada maç başa baş değildi ezdi fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 mactan once 4-0 yeniliriz diyordum hatta 5-0 diyordum, iyi ki yanilmisim, allahim cok sukur g.t ettin beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 adriano bu maçtan sonra gelir bize gördü takımı nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 FENERBAHÇE :1 INTERSPOR : 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar