Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyun Kırılması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi alemsiniz ya.
birisi nasıl yapılacağını gösterdi herkes denemeye başladı. bu kadar meraklı bi topluluk görmedim :D
teker teker ölmeyesiniz sakın siz şimdi...
Mesaj tarihi:
said:
noxite
üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 14:55 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Abi terli çorap koklamadın mı hiç kötü koktuğunu bile bile?
Beynin aynı yeri kontrol ediyor bu tür şeyleri hep.

Yok koklamadım valla, da hani onla bu aynı değil yahu ölüm var felç var sonunda aman diyim
Mesaj tarihi:
baska acılacak konu yokmuydu.

ben apacinin arkadası denerken boynunu kirdi,simdi yogun bakimda.

kuzeniyle agliyoruz,hanzolar.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 15:03 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hyauhfaıglksdjasdlvghsj

abi ciddiye almışsın boynumuzu kırıcak halimiz yok heralde az ittirdik sadece ehaueh

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 15:11 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
reklam
abi soyle,

eleman duz dururken 90 derecelik bir aciyla ceneye vurursan holivud tarzi kirarsin bence, hele eleman senden uzunsa veya mortal kombat uppercuti attiysan.
[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 19:23 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 19:24 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 19:24 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Dela
üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 19:23 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

reklam
abi soyle,

eleman duz dururken 90 derecelik bir aciyla ceneye vurursan holivud tarzi kirarsin bence, hele eleman senden uzunsa veya mortal kombat uppercuti attiysan.

Yok direk yukarı çıkarsa en fazla sakatlarsın çeneyi boynu falan, kafanın çene yukarı giderken arkaya doğru aşağı inmesi lazım ense kısmının da, o yüzden biraz açılı vurmak lazım da, denemeyin kardeşim... :)
Mesaj tarihi:
15 dakikada bir elimle iterek çok gürültülü bi şekilde boynumu kütletiyorum. bazen tanımayan insanlar falan korkuyor. hatta ölü taklidi yapıp korkuttuğum da oldu. ama kütletmezsem ağrı yapıyor. tehlikeli diyorlar tabi de ağrıyor ya napayım
  • Yeni Oluştur...