Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yine arşivden;sanırım bunu paticik'ten copylemiştim,avaturk forumlarından da olabilir.Olsun yine de paylaşalım :) Oğlum, sen aşık olmadın. Aşık olduğunda ben sana söylerim... " => "Gelinim Olur musun?" programından kayınvalide namzetleri Semra Hanım "Öyle sen büyüksün, ben büyüksüm gibilerinden takılıyor... " => Bülent Yavuz (Beşiktaş - Fenerbahçe maçında Carew'in Hooijdonk'a attığı tokadı değerlendiriyor) "Küçükken beni tavuk kovaladı, o yüzden tavuklarla muhatap olmak istemiyorum... " => Tuba Altıntop "Bu tatlının içine üzümün yanı sıra, fındık, ceviz gibi aktiviteler de koyabilirsiniz... " => "Elifnağme" adlı programda tatlı tarifi vermeye çalışan program sunucusu "Sana bir böğürtlen toplayacağım böğüreceksin!.. " => Ferhat Güzel (Tuba Altıntop'a söylüyor) "Bu gidişin bir de dönüşü vardır, dönüşü de yoktur... " => İbrahim Tatlıses (Amerika'ya giderken havaalanında sarf ettiği muhteşem cümle) "Ronaldinho vuracakmış gibi yapmadı... " => Milan - Barcelona maçı spikeri "Ben metroseksüel değilim, sadece bakımlı bir adamım. Metroseksüel de neymiş! Metroseksüel deyince benim aklıma metroya binmiş seksüeller geliyor, çok çirkin!.. " => Davut Güloğlu "Seksüelliği bir kenara bırakırsak metroluk güzel bir şey... " => Eylül Metin adlı şarkıcı kişi "A aa niye bu köpek hiç hamkırmıyo?" => Gülben Ergen (kucağına verilen köpek hiç ses çıkarmadan durunca) "Bu maçı kazandığımız için mutluyum bence... " => Necati Ateş (Trabzonspor - Galatasaray maçı sonrası röportajında) "Elhamdülillah hepimiz kaynanayız!.. " => Sabah Yıldızları'nda bir seyirci "Şimdi olsa fena mı olur şöyle buz gibi bir limonata suyu... " => Banu Alkan Haşmet Babaoğlu: Ersun Yanal çıksın Hakan olayında gerçekleri açıklasın artık!.. Hıncal Uluç: Açıklasın, beni eşek yerine koymasın artık!.. Haşmet Babaoğlu: O da ayrı bir konu tabii... Gülşen: Albüm çıkalı 8 gün oldu daha... Saba Tümer: A aaa çok yeniymiş hakikaten!... Gülşen: Evet çok yeni... Saba Tümer: Ben 10 gün falan olmuştur sanıyordum... Hayran: Gökhan Özen tahliye olmazsa Ankara'ya yürüme kararı aldık!.. Muhabir: Kiminle bu kararı aldınız? Hayran: Tek başıma!.. Bülent Yavuz: Türkiye'de karışık işler oluyor. Hatırlarsanız geçen sene Gaziantep taraftarları arasında kavga çıkmıştı, tribünleri yakmışlardı, niye yaktılar, sorarım... Faik Çetiner: Isınmak için yakmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Haşmet Babaoğlu: Ersun Yanal çıksın Hakan olayında gerçekleri açıklasın artık!.. Hıncal Uluç: Açıklasın, beni eşek yerine koymasın artık!.. Haşmet Babaoğlu: O da ayrı bir konu tabii... LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 "Bütün yetkimi alırım senden " Ajdar Anik , Unknown territories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ahmet cakar: (kazım kanat'a) sen şimdi benjamin toshack'ı seversin.. kk: seni de seviyorum ben. aç: o zaman ben toshack oluyorum?.. düz mantık.. aristo mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 röportajcı: Ümit şampiyonlar liginde FB ne yapacak* (buna benzer bi soru) Ü. Özat: Sparta Prag'ı sparta'da yenip, gruptan çıkıcaz. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:14 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 muhabir: Elazığspor'un kondisyonu yok elazığspor başkanı baki aydın: Alırız! Birde şunu hiç unutamam; Ümit Aktan:Amokachi mal varlığını içine soktu ! [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:19 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 www.shockhaber.com hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 cenx naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 "This is mankind's dream! Your destiny! Your annihilation!" http://www.youtube.com/watch?v=II17xKJ0GM4 Gundam SEED'i benim gözümde değerli yapan diyalog [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 09:33 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kimse üstüne falan alınmasın ama bence en anlamlı az ve öz bi söz .iktir git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 vedat okyar: "sergen koşmadıgın icin cok elestiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda ? sergen yalcın: "ya vedat abi, ben kosunca yoruluyorum, bunu kimseye anlatamıyorum bir turlu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Çirkin kadın yoktur, az vo......zzzzzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 artık en anlamlı söz: "ölümlerden ölüm değil,günahlardan günah beğenerek yaşamak zorunda kaldığımız nice yollar var önümüzde..." ve bunun için: "ey gözüm!..yeter deme!..bol bol gözyaşı dök!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Sen yagmur ol ben bulut, bir gun elbet bulusuruz Polat Alemdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Zep said: vedat okyar: "sergen koşmadıgın icin cok elestiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda ? sergen yalcın: "ya vedat abi, ben kosunca yoruluyorum, bunu kimseye anlatamıyorum bir turlu." ahhaha bu süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 aktiftablet said: Haşmet Babaoğlu: Ersun Yanal çıksın Hakan olayında gerçekleri açıklasın artık!.. Hıncal Uluç: Açıklasın, beni eşek yerine koymasın artık!.. Haşmet Babaoğlu: O da ayrı bir konu tabii... LOL! bu postu attığımı bu kouyu okduğumu bile nutmuşum, görünce yine koptum bunu.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 "Seksüelliği bir kenara bırakırsak metroluk güzel bir şey... " => Eylül Metin adlı şarkıcı kişi WTF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ahmet çakar'dan "her maç zordur, aslında her maç kolaydır" gibi bir bomba var... aslında ahmet çakarın her sözü bomba ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ahaha bende unutmuştum bu konuyu,eski laptop içinde gitti tüm o arşiv ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Sparkcaster said: ahmet cakar: (kazım kanat'a) sen şimdi benjamin toshack'ı seversin.. kk: seni de seviyorum ben. aç: o zaman ben toshack oluyorum?.. düz mantık.. aristo mantığı. ahahdfs işte ahmet çakar budur, onun yüce zekasının bir yansımasıdır bu diyalog. eğer bu ülkede ahmet çakar gibi 10 adam olsa dünya devi olurduk. hayattaki tek idolüm. büyük insan ahmet çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Aaumunao şey hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bu kadar mı güzel yutulur arkadaş o küfür. çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ahah ya mükemmel. çok bomba kıvırmış auha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 fatih terim : ''everyting is somethig happened'' ''i dont want to see the back,i want to see front'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar