Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özer Hurmacı


toggie

Öne çıkan mesajlar

yok eleman ciddi baya yetenekli bi çocuk. yaşı kaç bilmiyorum ama genç duruyo. eğer şans yüzüne gülerse bjk - gs - fb üçlüsünden birine giderse hayatını kurtarır. avrupada top dahi oynar.

edit : yukarıda yazdıgım üç takımdan birisi dedim çünkü video yu izliyorum devam ediyo yani bakıyorum çocuk babalar gibi çalımda atıyo playmake de yapıyo her türlü yeteneğini oyuna koyuyo. çocugun hiçbi topunu devam ettiricek yetenekte Ankarasporda birisini göremedim hangi pasını attıysa top karşı takıma geçti videoda. yani hiçkimse tek başına oyunu götürücek kadar yetenekli de deildir en azından futbol bi takım oyunudur yani.

2.edit : türk futbolu serttir ama hakemler genelde 213871283 numara miyoptur.. bu çocugun böyle narin hareketlerine heyvan gibi dalındıgı zaman ayagına fln düdüğünü çıkarıcak bi adam lazım oda türkiyede yok. o yüzden eğer bu arkadaş böyle giderse kendini kurtarması lazım burada harcanır.

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 01:23 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsi değil de, bazen gereksiz çalıma giriyo. Mesela son pozisyondu galiba, kaleyle karşı karşıya önü boşken vurmak yerine yandaki adama çalım falan atıyo öyle vuruyo. Gol yine gol de boşa risk.... Yaşı genç ama öğrenir. Tekniği çok iyi. Fiziksel olarak da iyi gözüküyor. Hızlı da adam. Daha ne
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim akın kim ya lol allahın artisi:)tff sitesinde röportajı var onu okumanızı tavsiye ederim eleman çekirdekten yetişmiş almanya doğumlu orda amatörde falan deli gibi top koşturmuş onun dışında türkiyede 3. ligtede oynamış oynadığı her takım şampiyon olmuş 3 lige takımı şampiyon yap diye göndermişler nitekim olmuşta demem oku ibo gibi bilmem kim gibi foss diye söncek bi oyuncu değil bikere terbiyesini almış olayın onun bunun gibi artis değil benm anladığım kadarıyla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...