Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkey banned from our server.

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

eurobattle lamerleri waxxiye gelcek hakkaten ya lanet olsun! Eurobattle de direk account alınıyo diye çok rahat küfür eden hack kullanan insanlar vardı. Adamlar banlıyolar yeni account alıyolar yapacak bişeyleri yok. Orda birisinin önerisini okudum registerlarını banlayın diye gayette mantıklı. Keşke öyle yapsalarmış ipin ucu benide etkileyecek. Gerçi id si bilmem kaç milyonun üstüyle oynaıyoruz ama nese...
Sosyal ağlarda paylaş

Orada register dan banlayın bizi diyen Agoi benim.

Orada dün 5-6 saat adminlerle pmleştim, gittim topic açtım, her şeyi yaptım ve biliormusunuz o "your mother is a cheese" diyen kendini bilmezler, global bir forumda kendi dilinde konuşan lamerler yüzünden tüm emegim boşa gitti.

Varya oradaki o osmanlı haritalarını ve yedigim onca küfürden sonra cidden TÜrklügümden utanıyorum.

Orada dedigim gibi, bu davranışlarıyla adamları haklı çıkaran, beni bile Türklükten sogutan salaklara bravo.

@Shakarın oradaki konuşmasının sebebide günde 50+ hack vs banladıktan sonra yedikleri küfürden sonraki siniri, pmleri burayada yollayabilirim isterseniz, adam haklı.

Son dakika editi banlarımız açılmış.

bana Moonstardan gelen PM

Private Message: Re: I'm sorry
Today, 08:17 PM
TP_MoonStar
Super Moderator Join Date: Oct 2004

Re: I'm sorry

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Originally Posted by Agoi
I am adale from the server, I know I apologised you quite a lot today. But now, I want to apologise you once again. Not because something I did, but idiotic people did. After all my wornings, all my requests, they keep spamming and flaming and they do even worse, they edited a picture of adolf hitler and write upon it "Adolf Moonstar Hitler" or something like that.

Moonstar, I am sorry, because I believed that I could stop such idiots from flaming you again, I was wrong, forgive me.

Dont be sorry, because of you we unbanned.

You're free to play and enjoy the new presents i left for your country.

Take care and have a nice end of weekend.

Miss,moon

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:45 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

e adam haklı banlamakta.
"çok yaramazlık yaptınız, biraz sakinleşin, belki bundan ders alırsınız" felan yazmış,
millet "hadi hücüm arkadaşlar harass edicez bunları" diye küfürler saydırmış ortaya.
hem suçlu hem yüzsüz olayı deniyor buna.

biz taşkınlığı normal birşey olarak görürüz.
küfür etmek, ego tatmini yapmak, karşımızdakini ezmeye çalışmak kanımıza işlemiş.
kuralsızlığın kural olduğu bir toplumda bunların oluşması çok da anormal değil.

ha, "görmemişin oğlu olmuş, tutmuş pipisini koparmış" durumu da var bizde. damdan düşer gibi internet sahibi olunca, sanki tüm internetin bizim önümüzde eğilmesini ve selam vermesini bekliyoruz.

hayır işin kötüsü, bunu yapan öyle 12 13 yaşında bebeler de değil, 22 23 yaşlarındadir birçoğu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone çok dogru demissin bide o 22-23 yasındakiler 10-11 yasındakiler kadar akıllı olabilse. Napalım ülkede millet egitim yerine cocugunu daha 7-8 yasında evde gürültü yapmasın diye 2 kurus verip cafeye oyun oynaması için yollluyorsa. Bu milletde cafede küfürleri ögrenerek sanal hayatların yasıyarak , tv de gördüklerini gercek hayatta uygulamaya calısarak bozulacak . Zaten herseyin fazlasının zarar oldugunu ne zaman anlıycak bu insanlar

Egitim Şart diyelim bari !!!

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 02:07 tarihinde, Narstil tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dotaturkiye yerine weplada oynamak daha mantıklı gibime geliyor 7 24 admin online msn adresi mevcut olanlar için. bi ss koyuyosun hemen banlanıyor. + 2 kontor karsılıgında üyelik oldugu için saçma sapan herıfler üye olmuyor. battle da direk quıt vardi weplada cok yok. dota turkiyeye uye oldum denemedım henuz.
Sosyal ağlarda paylaş

weplanin nesi mantikli be
girdigin her oyunda naparsan yap kufur yiyosun
diyosun ki mana yok stun atamadim
adam manana anana kufrediyo
bi defa bana ettiler
akilli ol adam gibi konus diyince sustu it
ama wepla korkunc bi server resmen
kufur yoruyo cok beni
eurbattleda yillarca oynadim
(beta testinde de oynuydum)

dota oynamiyorum sadece
ttw yada tower defans felan oynadim bi kere kufur olmadi
Sosyal ağlarda paylaş

onun da çözümü var aslında ama uzun vadede olcak tabi,belli bir süre oynayınca iyiyi-kötüyü ayırıyorsun serverda ve ben her gün weplada dota oynayan birisi olarak genelde tanıdıklarla oynuyorum arada rastgele adam alırsak ve dallamanın biri çıkarsa da ya /ignore kullanıyoruz ya da forumla hallediyoruz,wepladaki kötü olan en önemli olay adminlerin arkadaslarını,tanıdıklarını feci savunmasıdır,bazı adminlerle oyun atmayacaksınız yoksa yendiğinizde ya da tartışılır bir olay olduğunda (bd gibi) banlatıyorlar dakikasında...

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 04:04 tarihinde, December_Flower tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...