Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

korkuyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim korkum yok dogrusu , bu ulkenin kahraman ordusunun basinada arinci gecirmenin bir yolunu bulamadiklari muddetce korkan gene yobazlar olacak bu ulkede. Onu bile yapsalar halkin enaz yarisi karsilarinda olacak. O ozgulukler kan dokulerek alindi , kan almadan vermeyiz kimseye.

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:48 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İslamcı, cüce sakalı bırakmış, baltalı metalci konserde eski black metalcileri vatansever duygular nedeniyle doğradı.
Mesaj tarihi:
said:
boneC türk hatunlarını yabancılara tanıtma misyonu üstlenmisti en sonunda.torrenttan hatun dusurmeye calısıodu.

apaçi ben seni böyle bilmezdim, daha zeki sanardım.

demonoid'ten dosya indirmek için share ratio yüksek olsun diye o torrenti upload ettim.
elbette başka torrentler de upload ederim de,
sonuçta düşük share olunca private yerlerden atıyorlar seni.

torrenttan hatun düşürmek gibi bir amacım da yok ayrıca.
ha belki senin vardır, bilemem.
Mesaj tarihi:

ABOOOOOOOOOOOOOOOVVV

sagol sam cozduk olayi
AKP lilerin ne oldugunu ogrendik resim sayesinde
340 tanesi mecliste hmm
geri kalan 659 da internette dolaniyor olmali
1 daneside cankayada

super

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 21:13 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sonra bu forumda bazı arkadaşlar çıkıyor bu zihniyeti savunuyor. Yorumlardan birtanesinde bir büyük çağrı yapsın gidelim leman binası diyor. İşte sizin demokrat ve hukuk seven gençliğiniz bunlarla aynı düşünceleri savunuyorsunuz.
Mesaj tarihi:
hayır efendim "bunlarla" aynı düşünceleri savunmuyoruz, ama sizlerle de aynı düşünceleri savunmuyoruz. bu ülkede yalnızca iki düşünce yok, iki tip insan yok. bunu bi anlasanız çok aşama kaydedicez de, yok olmuyo bi türlü, etiket sevdasından vazgeçemiyosunuz..
  • Yeni Oluştur...