Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unutamıyorum ='/

Overseer

Öne çıkan mesajlar

Ehe başlık güzel dimi? Şimdi şöyle bi sıkıntım var. Ne yaşadıysam herşey ayrıntısıyla aklımda kalıyo. Bebelikten itibaren bilincin başladığı zamandan şu zamana kadar ne kadar alakasız şey varsa bütün ince şeyleriyle beynimde duruyo. 2 yıl önce bindiğim bi taksideki adamın kızının tıpta 2. senesi olduğunu (o zaman tabi şimdi 4. olması lazım =P ) oğlununda bilkent hukuk kazandığını gayet hatırlıyorum. Ömrü hayatımda kaç kere taksiye bindiğimi ve muhabbet etmeye hevesli taksici yüzdesini ve bundan çıkan gereksiz veriyi tahmin edin. Çocukken eve gelen giden misafirleri, yüzlerini, mimiklerini ne giydiklerini ne konuştuklarını sonracıma okul hayatımda etrafımdaki kişilerin aşağı yukarı okul hayatları boyunca nasıl giyindiklerini, ne giyindiklerini, yapılan geyikleri, forumdan madmaximusun bizim okula ilk geldiği gün karşılaştığımızda elimdeki spor çantanın markası, maximusun yanında oturan kişilerin suretleri, bi kaç sene önceki ankara buluşmasında bonecrusherin ne giydiğini ne söylediğini, kumpirle alakalı bi hareketini (kabuğundan kaldırıp hepsini yutuyomuş gibi yapmıştı. bunu böyle yiyolar tadı güzel oluyo demişti mesela. cebimdeki marlboro paketini görüp lisede bizde içerdik yorumunu) ilkokul aşkımın sol baş parmağındaki çift halkalı ortadan çapraz şekilde birleştirilmiş yüzüğünü falan unutamıyorum. bi örnek daha veriyim mesela ilkokul 3. sınıf haftalık beslenme çantası kompozisyonu

pzt:patates
salı:yumurta
çrş:zeytin-peynir
prş:tereyağlı ekmek
cum:serbest

mesela bu konuyu başkası açsa bende okusam yukardaki beslenme çantası çizelgesini bi ay sonra başka birine okuyabilirim.

Not: Yukardaki bütün örnekler koskoca denizin içinden seçtiğim damlalar. Şimdiye kadar hiç düşünmediğim üstünden geçmediğim ayrıntılar. Masa başında otururken aklıma geldi.

Fatal error verip kapanmak istiyorum baydım artık. Özel kişiler için çok işe yarıyo. Karşıdakini istersen dumur ediyosun istersen hayran bırakıyosun istersende kendinden korkutuyosun o derece sayabiliyorum ayrıntıları. Ama o taksicinin (kır saçlı önler açılmış, yuvarlak kafalı, gözlüklü) kızının tıpta okumasından bana ne yahu. neyseki durup durup aklıma gelmiyo rüyalarıma girmiyo ben istersem çıkarabiliyorum ama çıkmasın işte kalmasın aklımda ayol. Prrf. Duyduğuma göre bi protein eksikliğimi neymiş. Tıbbi yardım alıcam sevmiyorum böyle.

*Crzzzzt*

System Failure. End of transmission...
Sosyal ağlarda paylaş

sen zaten asiri zeki bi insansin ginaly dogru demis :D
ama bunun icin cocukluguna inmemiz lazim, hmm
-baban hic sarildi mi sana sen cocukken?
-taksicinin kizini ruyanda gorurken kiz ciplak mi oluyor? olmuyorsa taksicinin oglunu ciplak gordugun oluyor mu?

neyse saka bi yana, benim teyzemde boyle, gecen 2 yasindayken yasadigi yere goturduk, herseyi hatirladi kadin :D oda diyo bana seni en son 10 yil once gordugumde sunu giyiyodun boyun suydu felan sdgsd

receteniz efenim:
-bol bol alkol ve joint
-duvara kim daha hizli carpicak oynamak
iyi gunlerde kaliniz
Sosyal ağlarda paylaş

süper bişi lam.. ben konuşurkene (çok hızlı konuştuğumdan ve bin türlü farklı şey daha anlatmak istediğimden) ne konuştuğumu bile unutuyorum, markete gidiyorum almam gereken hariç her şeyi almışım... beynimin düşünce üretme kısmı, düşünceleri kayıt etme kısmına göre çok hızlı çalışıyor.. ya da tam tersi bilemiycem. ama senşn ki süper.

şimdi sylar olsaydım keşke! ya adres neydi senin?
Sosyal ağlarda paylaş

biraz takıntıya giriyor o durum sanırım.zira bende de baya bir var.gerekli gereksiz herşeyi hatırlayıp duruyorsun en ufak şeyde.bazen sıçarken bazende başka birşey gördüğünde hehe.ben kendim adına takıntı diyip geçiştiriyorum başka birşeyi var mıdır bilmiyorum ama memnunum böyle.tabi bazen ağzına edebiliyorda insanın.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bendede var.Başım ağrıyo bazen.Yoldaki tabelalar, gördüğüm anlık görüntüler hafızama kazınıyo.Ama benim hoşuma gidiyo eheh.Dişilere karşı çok büyük bir silah."Aaaa nasıl hatırladın ??" vs :) Ama ayrıldığım kız arkadaşımın ev, cep telefonu, onun dışında dogum günü, derslerden aldığı notlar, akrabalarının dogum günleri vs. Unutamıyorum.Bir tek bu konuda rahatsız ediyor :) Farklı olmak güzel ama bazen mongol olsaydım keşkede diyorum.Ne kadar çok hakim olursan o kadar daha bi takıyosun kafaya.Senin başlığın en büyük örnek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...