senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 olm işe girdikten sonra üniversitenin hiçbi önemi yok lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Networking sadece Guncelleme: aslinda o da iste baya onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 universitenin onemi universiteyi okurken zaten, bitirdikten sonrasinda unideyken okumak disinda yaptiklarin onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 syd said: Networking sadece Guncelleme: aslinda o da iste baya onemli Sadece? İş hayatında networking HER ŞEY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Asteroth said: syd said: Networking sadece Guncelleme: aslinda o da iste baya onemli Sadece? İş hayatında networking HER ŞEY. Topagi uzatmak istemedim, sadece networking iste.. :) Zaten aslinda baya onemli die de not var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 elektronik okuyan birinin yardımına ihtiyacım var. Bu dönem (2. sınıf 2. dönem) için şöyle bi program çıktı ortaya Electronic circuits II, Electromagnetics, Semiconductor Physics and Devices, cs 204, math 202( differential eq.), hum Böyle çok ağır bir program olacak gibi gözüküyor, çok çalışkan bir öğrenci de değilim kesinlikle, en azından bir dersi bu dönem almamayı düşünüyorum, electromagnetics ve semiconductor derslerinin zorlukları hakkında yorum yapabilecek ve tavsiyede bunulabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 elektromanyetik her zaman kan alir. gerisi sana kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ahaha çok güzel moral verdiniz, eyvallah :D. Peki electromanyetik i daha sonraya bırakmam mantıklı mı bu dönem mi almaliyim? ya da differansiyel mi almasam mesela? ya da semiconductor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 sizin yogunluk nasil tam bilemiyorum ama mesela bizim son 2 sene ilk seneye gore daha rahatti. oyle ya da boyle nasil olsa alacaksin o dersleri de en azindan hepsini birden bir senede alip hemen kurtulayim gibi bir dusunceye girme sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 2 saat oldu sisteme giremedim, ders seçemedim ve sistem kapandı ve sadece benim bildigim bi 20 kişi bunu yaşıyor şu an, boku çıktı iyice ders seçiminin, olur da burdan bu mesaji gören ve sisteme girmeyi başarabilen güzel gönüllü bir insan çıkarsa yardımlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 elektromanyetik fizik biliyosan kolay bilmiyosan zor. kafanın biraz fiziğe basması lazım rahat rahat geçebilmek için. bilkentte A'yla geçtiydim ayıptr söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 gene zekiler toplanmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 pch said: 2 saat oldu sisteme giremedim, ders seçemedim ve sistem kapandı ve sadece benim bildigim bi 20 kişi bunu yaşıyor şu an, boku çıktı iyice ders seçiminin, olur da burdan bu mesaji gören ve sisteme girmeyi başarabilen güzel gönüllü bir insan çıkarsa yardımlarını bekliyorum. bi bot vardı, otomatik sistemi zorlayıp alıyordu dersleri. yok mu artık o? çalışmıo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bannerweb yok sanırım artık. Bir de etraftan anladığım kadarıyla artık çok akıllı insan yok okulda, yeni sistem için bot yazmamışlardır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ben mağaradan geldim de özel üni kazanmak ne la? hele kazanıp da artizlik yapmak? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bursludur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 endüstri undergrad mezunu, son dönem endüstri masterı bitirmek üzere olan benden her nevi özel ders talebinizi, proje, ödev ve grup ders taleplerini özel mesaj atabilirsiniz =) fiyatlarımız piyasanın altındadır ve hizmetimiz her daim güler yüzlüdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Var mı gelen çççççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 salı günü mülakat var gidecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Asil OSS yi bekleme konusu bu degilmiydi lan? asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 hmm... sanirim bu topic sabanci grubunun patide terror estirdigi zamanlara ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 burssuz şekilde sabancıya girip (koç bile değil) bunu başarı sanmaları sdfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 2 saat önce, goldbären dedi ki: burssuz şekilde sabancıya girip (koç bile değil) bunu başarı sanmaları sdfsh Kombi neden 3. kata sıcak su basamıyo onu bile düşünemeyen insanlar bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 ne pis bir eküriydi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar